jueves, 6 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Com vos diguerem, per a evitar problemes i possibles sancions i a més com a denuncia a la restrictiva nova llei de propietat intelectual que vol cobrar fins per reproduïr els mitjans adscrits a una associació de la que formen part Las provincias i Levante-emv, no Valencia Plaza, el canon AEDE, en endavant ens llimitarem a comentar allò que cregam d'interés d'eixos dos periòdics autonómics, sense repoduïr més que en lo estríctament  noticies d'estos

La piscina seguix portant cúa
i la que portarà.
Huí lamentáblement abdós periòdics amb noticies comarcals parlen del falleciment de Paco Tedoro, del que destaquen tot el bó que Paco tenía i que era molt, i sobre tot la seua faceta de fotógraf incansable de tot tipus d'events amb la seua sonrisa i socorranería. Descanse en pau.

Per la seua part Las Provincias ens parla del assumpte sorgit en el pelno dels 900.000 euros d'un préstec IVO que s'han amortitzat i que segons el PP s'haveren pogut utilitzar per acabar la piscina coberta, amb declaracions del portaveu popular acussant al govern de populisme al preferir fer-se la foto dient que han rebaixat pressió fiscal. A més ens parla de l'expossició que s'inaugura sobre la prehistòria vallera.  

I el Levante arreplega la nota de premsa dels populars ja publicada en este blog denunciant el mal estat i la manca de manteniment viaria.

Doncs bé, sabeu que comentem les noticies per a donar el nostre pareixer : Sobre Paco ja hem dit i el que direm, sobre el tema del préstec pensem que es una decissió que es va prendre i que la piscina jurídicament no es pot acabar si no es rescatada i per a això fan falta molt més de 900.000 euros, i qué es opinable si s'haveren pogut gastar en altres cosses i si entre les que caben poder ser utilitzades al ser un préstec finalista hi ha o no urgència. Però es un debat massa llarc per a un articul d'este tipus i si de cas ja el tractarem en el seu moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario