lunes, 17 de noviembre de 2014

PLENO URGENT EXTRAORDINARI

Convocatòria sessió extraordinària i urgent de l'Ajuntament en Ple per a hui, 17 de novembre de 2014

Este dilluns, 17 de novembre, es celebrarà una sessió extraordinària i urgent en el saló d'actes de l'Ajuntament. Serà a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clic en l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l'ordre del dia.
Es tractarà entre altres el tema del nou préstec en millor condicions per a cobrir el fet en el seu dia per a pagar a proveÏdors, 2,6 milions d'eurets, i la retirada de la competència a Borràs de gestionar els Pressupostos Municipals, a lo que este en premsa ja ha dit que respondrà votant en contra d'ells : Tèla .... 

4 comentarios:

  1. Altre pleno extraordinari?
    Més gasto per no planificar els plenos be.

    ResponderEliminar
  2. Que raro, un pleno extraordinari! I com no, urgent. Els que són extraordinaris són els polítics que patim, i lo urgent és que es dediquen a altra cosa.

    ResponderEliminar
  3. Este any portem 10 plenos ordinaris i 7 extraordinaris. L'alcalde va a pel record de plenos extraordinaris en un any o que?

    ResponderEliminar
  4. Deu d'haver estat record Guinnes, 5 minuts de pleno amb només dos punts: rectificació de partida pressupostària que ha explicat Borràs (no sé que ha explicat,perque com que no fà res i tota la feina li la fà JJ,ho tenia que haver explicat l'alcalde) i retirada de competències a Borràs en el pressupost. Quina urgència hi havia ara si tots els anys s'aprovaven els pressupostos molt més tard i ningú es sufocava?
    No hi ha diners pel que es vol i 3.000€ més per plenari en extres als regidors sense sou. Per 5 minutets de plenari 200€ a la butxaca! A com ix l'hora de regidor? 2.400€/hora? I no és la primera ni la ultima de legislatura, entre açò i els 3.000€/mes del no-retén està omplint-se de glòria el Sr. JJ.

    ResponderEliminar