viernes, 21 de noviembre de 2014

Nou epígrafe," A QUI CORRESPONGA" : RUTES SALUDABLES, NO PERILLOSSES

Prenent el nom d'un programa de Tele Safor, volem huí iniciar un apartat on els lectors ens facen arrivar opinions, sugerències ... sobre allò que consideren d'interés públic. 

Així comencem amb un escrit que hem rebut del amic Dani que ens diu que fa unes setmanes al entrar cap al poble per on està Tallers Galera, es va trobar de sobte amb un grup de dones que anaven caminant de pressa creuant la carretera cap al carrer del Portalet, fent que tinguera que frenar per a no atropellar-les  i a més damunt li recriminaren quant ell anava a uns 50kms/hora, i al requerir-li a una d'elles, coneguda per ell,  pel fet li va dir esta que estaven seguint una ruta saludable a modus d'excussa.

I es pregunta este lector si ja que s'han marcat unes rutes d'este tipus si no es deuría d'haver també facilitat el creuament de les víes públiques a les mateixes mitjansant passos de peatons, bandes sonores, redones ... i a més no faríen falta els radars salvo que siguen per causses recaudatòries. I tot per a evitar situacions perilloses com la que ell va sofrir.

I acaba el lector preguntant-se si a lo millor la ruta es legal i teníen raó al recriminar-li al tindre preferència de pas elles.

Doncs bé, ací ho expossem a vore si algú pren nota, nosaltres ho fem i ho expossarem en la propera Taula de Mobilitat. Esperem més aportacions, Quadern el fem entre tots i entre tots aportem temes per a debat i reflexió, que es del que es tracta. 


3 comentarios:

  1. Tema de difícil solución porque eso depende en este caso de Diputación, pero bueno es que se haga saber y se intente solucionar . Ese cruce en concreto necesita urgentemente una solución pues es muy peligroso para los vehículos que por allí salen y para mi la solución sería una rotonda.

    ResponderEliminar
  2. No es de Diputación, sino de la Generalitat si no estoy mal informado. Y hace cosa de un año, hubo una reunión del alcalde y tecnicos municipales en Valencia con Carreteras y se les presento precisamente eso, la propuesta de una rotonda e incluso un esbozo de planos.
    Carreteras quedó en que lo estudiaría e informaría.
    No sé como esta la cuestión ahora, pero una cosa está clara, que esto no es como aquella canción que decía "con dinero y sin dinero, hago siempre lo que quiero" y en este caso parece ser que el dinero si que influye.

    ResponderEliminar
  3. Se ha limpiado el rio y no era competencia de tavernes, lo que vale dinero que es la rotonda o los barquitos, caballitos y carros que luego se ponen encima?

    ResponderEliminar