viernes, 21 de noviembre de 2014

Editorial : LA ESPAÑA CAÑÍ

Com el tema de la crisis del govern local encara donarà per a més i més parlar, i a nosaltres no sabem si vostés també però  ja ens està començant a aburrir un poc el parlar tots els dies del mateix, huí ens anem a donar un respir.

Que conste el nostre respecte a la persona i el nostre condòl a la familia, com a qualsevol que perd a un ser vollgut, però això no lleva que fem la crítica al que l'envolta. Ens referim a la acabada de fallecer Duquesa de Alba.

I es que vegent la noticia, algo impossible de no fer si escoltes els noticies de qualsevòl mitjà de comunicació, i a més veus imatges, algo també difícil de no fer, i en elles veus al més alt clero, un bisbe, que diu es amic íntim de la duquessa, que la van a ficar de "cuerpo pressnte" en l'Ajuntament de la quarta capital d'Espanya  (ja veus,serà per casses i ample per a rebre als dolents ... ), que la van a passetjar per Sevilla per a que la gent es puga despedir d'ella,  que els mateixos reis i no oblidem que Felip es la màxima autoritat del Estat, demà aniràn al funeral i que la "reina mare" pareix ser ja està en dança, que voleu que vos digam, ens ha entrat un no se qué ...

I ens ha donat que pemsar si este Espanya nostra està ja al nivell europeu o encara seguim un poc en eixa Àfrica en la que fins fa poc díem perteneixíem ... 

Perquè que sapigam esta senyora pel bé del país ha fet més bé poc, pensem, inclús per contra rebre subvencions per les seues finques quant no ho necessitava i segur que en detriment d'altres que segur si, mai l'hem sentit renegar de Franco ni l'hem vist mai pelear per la democràcia, ni rés de rés per a que es mereisca tant d'honor oficial, pensem, estos deuen d'estar resservats per a ben pocs, i més quant es mor per exemple un científic que quasi ni ens enrecordem d'ell . I no sabem si per Sevilla ha fet molt però així i tot ...

Sòls dessitjar per a acabar que durem tants anys, crec que 88 han dit, com esta bona senyora, que pugam gaudir-los tant i amb tanta qualitat de vida com ella, i, ja ficats, que arrivem a tindre encara siga una milésima part de la seua fortuna ...

Veus, amb tot açò ja ens hem dessintoxicat un poc de tant de politiqueig, salut i fins dilluns. Ah, i no oblideu que Santa Cecilia està ahí també este cap de setmana i tenim multitut d'actes.  

8 comentarios:

  1. Jo crec que no esta persona no era model ni icona de res ni per als més rancis defensors de l'Espanya canyí. A banda de ostentar el record europeu de títols nobiliaris no crec que li troben cap mèrit com a persona ni com el que representava, més enllà del mèrit de poder fer heretar als fills els 3.000 milion d'€ de la seua fortuna i tributar a hisenda només a un vergonyós 0,2 %.
    Un exemple de patriotisme, vamos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Millor no ho havera dit jo, ho compartisc al centxcent, i que esta senyora obriga a mes tots els telediaris, els tanque i ocupe la mitatvo mes de les noticies incluit en la sexta per la vesprada ... tela.

      Eliminar
    2. Mi querida España cantava Cecilia y en el fondo que poco ha cambiado para algunas cosas como estas. Se sigue idolatandro a quién poco se lo merece y olbidando a quién si . Vivimos en el país de las Pantojas y no en el de los cientificos emigrados por hambre. Y así nos va. Menos mal que los jóvenes ya no piensan igual porque gracias a medios digitales como este van viendo la verdad y cambiarán la España cañí por la España europea : ¿ Alguien se imagina en Alemania saliendo en la tele como noticia principal la muerte de Gullina Bon Bismark o como se escriba ? ¿ y si encima fuera una que le bailara el son a Hitler ? .

      Eliminar
  2. Crec que el Sr Estruch deuria de ser el cap de lista de Podemos
    Conforme pasa el temps es mes radical

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat, vaig a reves del mon i conforme vaig agafant mes edat i amb ella crec que mes trellat i coneiximents vaig radicalizant-me perque veus cada cosa que per a que, tan sols sentir les noticies tens prou i a Podemos li fan la campanya sense meregar-se de la cadira.
      Ara mateix obris la tele i amb la que está caiguent sols es parla d.una xorisa folclórica i d.una terratenient.
      Pero tranquils que seguisc centrat políticament i a cada dia mes i mes nacionalista a la força, els experiments en casa i amb llimonada.

      Eliminar
  3. Enric quanta raò tens, estic vegent la tele i estic que bufe de duquesses mortes, folclòriques enrejades, que si tendría que haver anat o no el Rei al soterrar, que si va la Elena ...i mentres tant quasi sis milions de parats, corruptes a patades i com dius fent-li el llit a Podemos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai esta España que ix en massa als carrers per a despedir a un famós o per a omplir un camp de futbol però no tant per a protestar i fer fora a qui ens está afonant.

      Eliminar
  4. Mireu. A mi esta dona no ma dit mai res, quan la veia alinentar les cotorres i els quaderns de turno a nivell nacional a la tele.
    Ara ha faltat i tot son critiques. Es que no ho comprenc!!!
    Ara, ara que esta morta es queixeu dels titols i del que representava.
    La esoanya el que tant critiqueu es la nostra espanya. Per a be i per a mal amb pros i contres, amb bous i cavalls pre. Ni magrada ni ma agragrat mai esta dona sempre le vist lletja. Pero ara nomes em cap dir que descanse en pau.
    El fill ara es ric o duque o el que siga dons a per ell. PODEMOS

    ResponderEliminar