jueves, 20 de noviembre de 2014

AHIR REUNIÓ DE LA TAULA DE MOBILITAT, ESPAI PÚBLIC I TRÀNSIT

La Taula seguix amb la seua llavor d'orgue de participació ciudatana que assesora i propossa al Ajuntament sobre temes de mobilitat, espai públic i trànsit, i ahir per la vesprada es va reunir aamb l'assistència del regidor del ram Víctor Borràs, excussant l'assitència per motius laborals la Regidora Llum Sansaloni. 

La Taula en una de les seues
primeres sessions .
Així es va tractar sobre els passos de peatons i la solució de vissibilitat que s'ha donat mitjansant espais pintats de groc lindants als passos on està prohibit aparcar per a que no s'aparque damunt d'estos i facilitar ésta, propossant-se per aprt dels assistents que es coloquen objecte que ho impedisquen si es veu que no es respeten, com jardiners o aparcabicis, i com a solució definitiva que s'allarguen les voreres dins de la calçada com es fa en els vials nous. En conret es parlà dels passos que hi han en el Passeig Colón front al fútbol, súmament perillós, o quasi front l'ambulatori en la aprt Oest de la plaça. 

També es va acordar i a proposta del govern local, on instalar les dos marquesines que s'han adquirit de moment per a la platja, similars a les del poble, acordant-se com a primer lloc les dos parades actuals on para a més del bus Tavernes-estació-platja, el AutoRés i la Simatense, al considerar que son el més ussats tal i com va assenyalar el conductor del primer servici públic, consultat per la Secretaria de la taula Conxa Gómez, i com a altres possibilitats el encreuament del Passeig dels Tarongers amb l'Avinguda de La Goleta, i la parada del carrer Pintor Segrelles. 

Per altre costat l'Arquitecte Municipal Juan Tormo va informar de diferents inversions en allumenat per aprofiatr els fons rebuts per mig de subvenció, asfaltat de carrers i eliminació de barreres arquitectóniques, així com la possible solució provissional al Passeig de Lepanto en la zona de darrere de la Casa de la Cultura, donat que al no estar dellimitat el riu no es pot donar solució definitiva al tema docns el lloc per on es transita actualment es de propietat privada, el que va sorprende als pressents.

Es va tractar així mateix el fer actes de promoció de les àrees de la Taula com xarrades, parcs vials, projeccions audiovissulas ... a concretar en la propera sessió, de les bandes sonores instalades per tot el casc urbà i de instal.lació com s'havía previst d' aparcabicicletes en la Replaçeta del Tio Juliet i a més en l'escoleta de la platja, i es va acordar fer arrivar al regidor totes les qüestions plantejades al Ajuntament per la Taula sense resoldre, per a que este ho faça arrivar als regidors corresponents i que estos contesten sobre com està l'asumpte, al que este es va compometre. 

Per últim s'acordà que la Taula es torne a reunir després de nadal.

COM VOS HEM DIT MOLTES VEGADES, NO SIGAU MERS ESPECTADORS DE LA VOSTRA VIDA, FEU-SE PARTICIPS DEL VOSTRE FUTUR I DEL DELS VOSTRES FILLS PARTICIPANT EN LES TAULES DE PARTICIPACIÓ CIUDATANA. 

5 comentarios:

  1. Com a ciutadà voldria repetir una proposta que vaig fer ja anys a les reunions "de barri" que el govern va fer a principis de legislatura. Recorde que l'alcalde en persona ho va anotar,però mai més s'ha sabut de la solució. Encara que fins després Nadal no es reuniu, com que encara queda temps per acabar la legislatura i la solució sembla senzilla,podríeu fer-li memòria a qui corresponga de l'Ajuntament.
    El cas és que al Passeig Colón, actual zona cèntrica,molt poblada i de moda al poble, no podem trobar CAP espai de càrrega i descàrrega industrial, tot i haver moltes botigues i bars, on a sovint aparquen on poden i malament prou furgones i camionets. Només caldria, com a la zona de Passeig i Plaça Ajuntament,reservar i pintar alguns espais d'aparcament per aquest menester.
    Altra proposta que vàrem proposar quasi la totalitat de veïns de la zona va ser solucionar els problemes de sorolls,baralles i gamberrisme a la zona,però trobe que este cas és més aviat per a la policia que no de la taula,tot i així aprofite per demanar la millora de l'efectivitat policial i aconseguir la conciliació entre oci i descans.

    ResponderEliminar
  2. Quants en governa la farina20 de noviembre de 2014, 2:38

    Exposares la teua opinió sobre el parc caní que es troba a l'altra puuuuuunta del poble?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vine tu i exposa la teua ... Ah, no, que entonces sabríem qui eres i es més fàcil criticar i criticar des del anonimat i no donar la cara i aportar cosses .

      Eliminar
  3. El parc caní està fent-lo una empresa de fora com si ací no tinguerem empreses que pogueren posar una tanca i instalar quatre aparatos per als gosos.
    I la entrada del barraconet de la plaça del tio juliet encara te l'escaló a la entrada. No l'han arreglat.

    ResponderEliminar