jueves, 13 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA , varis

Levante-emv : Dos artículs al voltant de la piscina coberta i altre sobre el comentat ahir de cinq llocs de treball per a jovens, fins ací rés que comentar més del que ja hem dit i redit sobre estos temes al llarc del temps, i un article d'opinió de Víctor Borràs sobre en qué invertir este proper any en Tavernes que ha donat peu a una ràpida resposta per part del blog amic de part del govern, ja m'enteneu, i el que parlarem llarc i clar demà en l'editorial.


L'EMPRESA DE TAVERNES DON HIERRO REP EL GUARDÓ A L'EMPRENEDORIA 2014
L'EMPRESA DE TAVERNES DON HIERRO REP EL GUARDÓ A L'EMPRENEDORIA 2014L'empresa Don Hierro-DHO de Tavernes de la Valldigna ha estat guardonada amb el Premi a l'Empresa Emprenedora 2014 per part de FEMEVAL (Federació Valenciana d'Empresaris del Metall) (Diari Serpis)
Bona noticia perquè això significa que s'obri portes de cara al futur i amb aixo possible creació de més llocs de treball.

4 comentarios:

  1. Tornem a dir, son ganes nostres de ficar llenya, sí senyor.

    ResponderEliminar
  2. A que ve ara l'article de Borràs? Si no està d'acord amb el pressupost de l'alcalde que el vote en contra. A mi em pareix que Borràs pinta ben poc en l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  3. Segur que defenses el colector primer que el poble. O no el mullaras com sempre

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí a lo primer i no en mulle, em remulle perquè la raó sols té un camí i el electoralimes també. Demà més i millor.

      Eliminar