sábado, 15 de noviembre de 2014

NOTA DEL EDITOR DE QUADERN : No tots som iguals davant l'Alcalde

Ens pareix molt mal que l'Alcalde o a qui corresponga vaja facilitat unes declaracions extenses i grabades en vídeo a un mitjà de comunicació tan legal o il.legal com este nostre, tan identificat o no com este nostre davant l'Ajuntament i els partits locals, i a més en dependències del propi Ajuntament, i no als demés mitjans :  O tots moros o tots cristians, i si vosté vol afavorir a uns o altres ho fa vosté en sa casa o en la seu del seu partit.

La propera setmana li propossarem com no discriminar a ningú/ns, senyor Alcalde, huí no tenim ja més ample perquè volem informar d'altres cosses tan interesants com esta xaranga.

Nosaltres mentres tant anem prenent nota i apuntant, tant com a mitjà de comunicació com en lo personal.

NOTA : Ens diuen persones "compromeses" que el video ha segut el.laborat pel Gabinet de Comunicació de Compromí i cedit al blog afí, algo per altre costat normal.
Sols afegir i amb açó tancar l'assumpte, que si així s'havera fet constar com si fan normalment tant el blog com dit Gabinet no s'havera donat peu a esta nota del editor, doncs un video fet en un lloc públic i amb la que está caiguent dona peu clarament a confussió.
Tanquem doncs la polémica i a seguir cadascú el seu camí que ja ens jutjaran a tots.

27 comentarios:

  1. Encara no ho sabies Enrique?

    ResponderEliminar
  2. No som tots iguals davant la SIUM, subvencionada per l'ajuntament

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tal volta perque formem part activa d.ella , es aixi també en este cas ???

      Eliminar
  3. Gabinet de premsa de Compromís,gabinet de la La La Cotorra i de l'Ajuntament com la Santissima Trinitat,han deprés molt en 4 anys de processons.

    ResponderEliminar
  4. Comunicació Compromís Tavernes15 de noviembre de 2014, 14:26

    Sense anim de polemica hem d'aclarir:
    El vídeo no l'hem cedit a ningú. El vídeo està en youtube, és public i vosté pot accedir a ell, com qualsevol persona.
    El blog afi, que vosté diu, ens va demanar informació de l'acte ahir a la nit i els vam comunicar que es penjaria la roda de premsa en youtube. I ens van demanar l'enllaç quan estiguera a punt en youtube. Cosa que vam fer, com hauríem fet amb qualsevol que ens demanara informació.

    Pot vosté saber tot el que es va dir i parlar, preguntes i respostes ací

    https://www.youtube.com/watch?v=DoMjaIrbe70

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I es normal que el video el feu un partit en vers d'un gabinet municipal, que sou la Rtve o la Rtvv del govern ?

      Eliminar
  5. Hi ha hagut durant un temps un vídeo del PSOE rodant per internet i en la Veu de la Valldigna amb Victor Borrás de protagonista i una veu en off comentat tipus noticia TV. Sembla fet per alguna televisió d'eixes comarcals.
    Al cap de poc l'han llevat. No els haurà agradat. ¿En posaran un altre? Segur després del que ha possat Compromís.
    Ara, un fet m'ha cridat l'atenció: Víctor només davant la camara, ni Pilar Altur ni Carmen Canet, en clar contrast amb el video de Compromis: els cinc regidors, tots arropant al seu líder.
    En el video del PSOE es veu arrimada a la paret a Pilar Altur l. Davant la camara, nomes el Víctor Borras. ¿Tot el protagonisme per a ell? O serà perque com es diu ja hi ha qui està fart del protagonisme que vol arreplegar i no vol saber res d'ell, principalment Carmen Canet que parla de si l'alcalde l'ha deixat en mal lloc en el Consell Agrari però ha callat sempre davant els continus ningunejos del seu partit, capaç de fer que en un acte d'educacio parlara Víctor Borras i ella no va dir res quan era la professional. O caldra fer cas als que diuen que les lluites i el mal rotllo en el PSOE es la constant.

    ResponderEliminar
  6. Si no demanes informació no te la poden passar Enrique.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tinc perque demanarli-la a un partit, en tot cas a un organisme público. A més de que per a demanar algo hi ha que saber que eixistix i es clar i normal que La Cotorra ho sabera però altres no tenim perquè.

      Eliminar
  7. Esta si que es bona. Si tu no tens perque demanar res perquè no es un organisme public, un partit tampoc te cap perque de saber que tu existixes perque no eres un mitja de informacio public. Esteu en pau.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I la Cotorra sí és un organisme públic? Li han adjudicat el sou públic de Bufante? En que es diferencia de Quadern? En que un signa i altre no? Benefici al administrador anònim i al col·laboracionista amb un dels partits del govern i ocultació als demés mitjans?

      Eliminar
    2. Xe montat un bloc d'eixos i fes igual, pero deixa que en sa casa cada u faça lo que li rote. Encara eres mes bovo que entres si no estas conforme, aixo es de ser massoca.

      Eliminar
    3. Però els blogs no són d'accés i en teoria opinió lliure? Pues això és el que fan alguns, entrar,opinar, i si volen,queixar-se. No consisteix en això la democràcia?
      A més a més, estan parlant d'un fet molt greu com és la corupció periodística des d'una administració publica com és l'Ajuntament. Que jo sàpiga, l'Ajuntament es conforma amb els nostres vots,es paga amb els nostres diners i es deu al nostre servei. Però et sembla bé que treballe només per a un partit i inclòs per a algunes empreses,persones i mitjans privats com pot ser la Cotorra.
      Crec que t'esvares i confundeixes l'interés públic amb l'interés polític, tots dos el mandreixen i dominen els polítics, però no, no són el mateix ni de lluny, més aviat són antípodes.

      Eliminar
  8. Borràs deixa ben clar quin és el taranà de l'alcalde
    http://m.youtube.com/watch?v=6z6eIjg9m74&feature=youtu.be

    ResponderEliminar
  9. Es l'alcalde qui deixa ben clar tot el que era un secret a veus en el poble: qui ha fet els pressupostos i de quin son les propostes economiques que ha portat a cap l'ajuntament estos anys i com Borràs no s'ha enterat.

    https://www.youtube.com/watch?v=DoMjaIrbe70

    ResponderEliminar
  10. Borras hagués pogut penjar el video integre, sense manipular/montar, així hauriem tingut informació plena i. no sesgada, del que es va dir a la roda de premsa.
    Borràs, hauries d'aclarir-te i no prendre decissions a la babalà!!!!

    ResponderEliminar
  11. Els dos diuen el mateix però Borràs ho fa en 4 minuts i Jordi en 39 minuts. Preferixc a Borràs perquè és més curtet i Jordi es fa cansino.
    L'Ajuntament pareix el Salvame de JJ (Jorge Javier).
    Quina gent ens "governa"?
    En lloc de treballar es dediquen a tirarse els trastos entre ells i a jugar al "i tu més".
    Estos estàn per la pasta. Per mantindre el jornal i prou. No tenen projecte de futur per Tavernes.
    Que vinga Podemos i ho arregle perquè si torna Manolo pels desacords de estos ho tenim clar.

    ResponderEliminar
  12. Tu vols resumit? Pues aci tens resumit
    https://www.youtube.com/watch?v=LiE5RfNajV0

    Buscarieu totes les escuses per no aceptar que no volieu cap inversió en Tavernes l'any que ve. Ni treballeu ni deixeu treballar.
    Explicar sense retallar ni manipular res, com ha fet el guapo Borrás, que eixe video es el segon que penja, això es cansino? Tin un poc de coneiximent.

    ResponderEliminar
  13. He vist els dos videos. Victor Borràs no parla amb seguretat, no esta convençut del que diu, parla com si no s'ho creguera ni ell, i el que es pitjor, no dona cap argument per justificar la seua postura en contra de les inversions en el poble.
    Jordi Juan parla convençut del que diu i argumenta el que diu, raona el perque d'unes propostes i les solucions al col·lector i poder fer menudes inversions i diu quin és el seu objectiu de cara el poble.
    No hi ha color.

    ResponderEliminar
  14. Todo por la pasta.
    Estic segur que en les próximes eleccions,si es fan falta mutuament,tornaran a pactar per seguir en la poltrona
    Que no vingen en cuentos que tenen prou motius per no continuar pero poderoso caballero es don dinero

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot enveja i destarifos.
      Presentat de cap de llista a les pròximes i si guanyes deixes els jornals de tots a zero.
      Ja tens programa electoral: el polític no cobrarà un euro per la seua faena. I que passen de l'aire, com els camaleons.

      Eliminar
    2. Si tu creus que es un destarifo,el temps dona la rao a qui la te
      Teu torne a dir,si es fan falta mutuament, tornaran a pactar.
      No puc tindre enveja de uns politics que están fent les cosses tant malament i en benéfici propi.

      Eliminar
    3. Que avorrida està la gent17 de noviembre de 2014, 18:26

      No en saben altra: montat un partit,montat un blog,pitjor amb el PP,la feina del PSOE i Karina l'han de fer els feiners del Bloc...
      Jo també sé de consells: comprat una vida i oblida'ns a nosaltres i la política.

      Eliminar
  15. Comentari no publicat a la Cotorra sobre el resum del video de JJ.

    Que baix que han caigut alguns,menysprear als demés per ressaltar els mèrits propis, i damunt posant-se la pell de corder.
    Mateixos arguments ara amb Victor que amb Karina: mal treballadora i pecadora per tenir e idees amb propostes pròpies, en contra de les del Bloc. Ara resulta que conforme Juan va permetre a Karina 2 anys sense pegar brot, ara és inadmissible que Victor no tinga pressupostos fets, quan al video mateix es diu que això ara passa com els anteriors anys (però abans no es tirava les mans al cap perque Victor no fera bé la seua feina). No sé com parlen de pals a les rodes si els socialistes han regalat 4 anys d'alcaldia al Bloc i ara per voler modificar un pressupost s'enfaden com a xiquets. Es pensa i es diu que les competències als regidors les dona l'alcaldia, però sense pensar que les alcaldies abans les donen els regidors.
    Prova de la transparència i participació ciutadana serà la publicació d'aquest comentari.
    Però no,aci tallen i retallen,els administradors no administren sino que sols opinen, i damunt interessadament amb mitges veritats i ocultacions, pretenent crear opinió partidista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues ací hi ha un altre que contesta qui defén només el Bloc davant del PSOE en la noticia "l'estat de la qüestió..." :
      Home, l'equilibri en favors alcaldia vs competències es trenca quant l'alcalde lleva les competències,cosa que ja passà amb un soci i esta nit passarà amb l'altre. Això per no contar tots els casos d'intervencions,menyspreus i abandó dels socis de govern. No, el primer no ha estat sempre l'interés públic sino l'interés de pregonar les carències dels demés per espolsar-se puces de damunt,volent dir: el roin és el PSOE,no el voteu més,però més bé ha estat que lo roin eren els socis del pacte i afavorir als d'abans.
      Ja,ja,ja Bufante treballant per al PSOE, per això s'el carreguen ells, perque els feia massa publicitat, i tots veient que "el fotógraf" anava darrere l'alcalde i no del regidor d'hisenda. Crec que no cal contar fotos per partits. Touché.
      Que emissors hi han molts és clar (i gràcies,per poder-se fer una idea cal llegir dos o fins i tres mitjans) però que d'interpretacions també n'hi han moltes... en un mateix mitjà... Ja ho dubte. I sobretot en este. És clar que qui fà (govern) sempre està més exposat, i en este cas, la Cotorra fà d'escut per defensar-se, però també per atacar. On menys transparència es transmet. Tal vegada per això els socialistes no tenen blog...
      Tocado.
      No sé si hi ha boicot o no, però el que queda demostrat és que Bufante no calia (fotos de l'alcalde s'en fan igual o més,segueix havent gabinet premsa i noticies a la web municipal), lo dels actes regidorils ha estat sempre amor mutu, i lo de les competències per signar als proveïdors,segons comentari amb proves al Quadern, el pagament a proveïdors s'ha "normalitzat".
      Així que, benvingut boicot si s'estalvien diners i funciona tot igual o millor.
      Tocado y hundido.
      Sobre les estratègies entre bambolines del PSOE, ja posats pots contar les del Bloc, sobretot quan no són tant entre bambolines i sí entre reunions entre socis,dient Jordi que han de fer obres perque venen eleccions, si, eixes xicotetes obres que fan ciutat. I en 3 anys i mig que han estat fent si no ciutat? Aldea? Barri? Pedania?
      Jaque mate.
      Tot açò també és real encara que ni tú ni ací interesa contar-ho.

      Eliminar