lunes, 17 de noviembre de 2014

Nota de premsa de KARINA VERCHER SOBRE LA CRISI DE GOVERN

Darrere el desencant entre els socis de govern s’amaga una estratègia electoral per posicionar-se electoralment i mostrar que són dos partits diferents.
KARINA VERCHER CONSIDERA QUE EL GOVERN DE JORDI JUAN ESTÀ  FENT UN “PARIPÉ” PERQUÈ S’ACOSTEN ELECCIONS.

La regidora progressista, Karina Vercher, considera que el govern de Jordi Juan, davant la proximitat de les properes eleccions municipals, està fent un “paripé” per posicionar-se electoralment i mostrar que BLOC-COMPROMÍS i PSOE són dos partits diferents. Per a Vercher, amb independència de què hi puguen haver fortes tensions entre ells, el desencant entre els socis de govern amaga una estratègia electoral.

En aquest sentit, la regidora ha manifestat que “estan jugant al joc de vore qui trenca el pacte i si encara estan junts és per interès, ja que si es trenca el govern es queden en evidència”. I ha afegit que, “el que realment els interessa són els seus meravellosos sous i tenen por que si hi ha trencament els lleven el jornal”.
Karina Vercher  considera que el paripé que han muntat és una forma de desviar l’atenció, ja que “d’esta manera no es parla de què no han treballat pel poble ni de què no han fet res malgrat haver tingut superàvit”.  Per a la regidora progressista sols els interessa aguantar el que siga necessari per  a mantindre la cadira, i en aquest punt, Vercher ha recordat que “entre Jordi Juan i Víctor Borràs, ens costen al poble més de 100.000 euros a l’any, i ni tan sols són capços d’enllestir acords”,
Karina Vercher ha manifestat que ella va ser capaç de renunciar a la seua dedicació en vore la incapacitat de treball i de consens de Jordi Juan. “Vaig preferir renunciar a la meua situació abans que seguir formant part d’un desgovern despòtic. L’expulsió va ser un altre paripé, perquè molt abans jo, com a regidora progressista que sóc, ja havia renunciat a les meues dedicacions”, ha recordat. Al BOP de València es pot comprovar com eixa renúncia a la que fa referència va ser anterior a l’expulsió del govern tripartit.


16 comentarios:

  1. Ja està ací la que faltava. Ara que faça una nota Manolo Vidal i ja estàn tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que vos molesta, sí!

      Eliminar
    2. Tant que la volíeu! Fins dos anys sencerets vàreu permetre tindre-la al Braç treballador sense pegar ni brot. Bloc irresponsable!

      Eliminar
  2. Karina el temps que perds amb notes de premsa acaba l'ordenança de pisos buits de propietat de bancs.
    T'ho agrairan més que demostrant l'odi que li tens a l'alcalde. Que t'agafara un cobriment i serà pitjor!. I ja que estem, tu costaves 24.000 euros a l'any per no fer res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Relaxeuse que rebentareu com a cigales. I qui no pot vore a Karina es l'alcalde, que no la deixa parlar als plens pq el deixa en evidencia.

      Eliminar
    2. I tú lo dels 24.000 ho vas permetre?
      Qui és més lladre dels dos?

      Eliminar
    3. Pues tu deus estar molt sort o no vas als plenos perque això es mentira.
      I no cal mes que llegir les actes on esta reflejat que es diu.
      Ala ves i confessat les mentires.

      Eliminar
  3. Ni Borràs va a dimitir ni Jordi va a dimitir-lo.
    Es nota que hi ha un pacte per distanciar-se però mantenint els jornals fins el final de la legislatura com diu Karina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si s'absté o vota en contra als pressupost el cessarà. Mes segur que hui es 17 de novembre.
      Ara igual recondueixen la situació i consensuen el pressupost, però dificil ho veig després de paraules com "electoralistes" i altres perles en un article d'opinió.
      Borràs s'hauria de buscar altres assessors.

      Eliminar
  4. L'alcalde no portarà el seu pressupot al pleno. No vol que en la premsa es publique que tots els partits l'han votat en contra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El portarà. Segur.
      I a la llarga l'aprovarà. Segur.

      Eliminar
    2. Utilitzant una llei feta pel PP, i per junta de govern local, en la que victor i carmen ja no pinten res.
      Segur que l'aprova, i a lo "fatxa".
      Segur.

      Eliminar
  5. Pel moment el que queda patent és que l'alcalde s'agafa a la cadira i no vol amollar el mos, encara que siga governant amb 5 dels 17 regidors (25% dels vots). Això és imposar el criteri d'una minoria a la inmensa majoria. Este home no sabría administrar una majoria absoluta, ja que si és aixina amb minoria, que faria amb majoria absoluta?

    ResponderEliminar
  6. És que Jordi és de la casta política. Han denunciat a gent per passejar el gol per l'aire de la platja (cosa correcta), mentre que Jordi ha passejar la galga blanca per l'arena de la platja i no a sigut denunciat. Hi han diverses fotos circulant per les xarxes que així ho demostren. Eixa és la nova forma de fer política que anunciava JJ en les paissades eleccions! I ara va i resulta que és de la casta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I els cavalls de quina casta son? I la quantitats d'animals que hi ha per allí de dos pates que pixen, caguen i snifen i fan botelló de quina casta son?
      Ara no se si la prohibició dels gossos és per tot l'any o nomes en temporada estival. Enrique aclarix-ho. Gràcies.

      Eliminar
    2. Que ho aclarixca la Regidora Llum o algún tècnic de l'ajuntament que serà millor. Si es veritat que Jordi porta a la galga a l'arena de la platja infringint la Ordenança municipal de netedat urbana i residus tindria que ser denunciat i dimitir inmediatament.

      Eliminar