jueves, 20 de noviembre de 2014

Editorial : DE PINZELLADES I RÉS EN CONCRET

Estem sentint estos dies declaracions per part de tots, ahir mateix dels populars, sobre el tema dels pressupostos i a arrèl de la polèmica que ha sorgit amb la pressentació d'un esborranys d'estos i  entre el socis de govern. (bueno, la polémica ja venía d'abans com bé sabeu, esta es una goteta més en un got que no sabem quant desbordarà però que esta pel vist però que ben a punt).

Així hem llegit unes pinzellades genèriques del que volen els econacionalistes en un blog afí i en alguns mitjans més, algunes pinzellades, menys, ben poc, però també molt genèriques del que volen els socialistes en altres mitjans i crítiques a estos i fortes en dit blog, i per a rematar dels populars tant en mitjans com en nota de premsa també més que genèriques . 

I per això pensem que tots vostés, estimats lectors, estàn sobre el tema tan verds com diuen uns estàn els altres, i com estem nosalteres.

I per això ens atrevim a demanar a populars, socialistes i nacionalistes que a vore si menys de "pinzellar" i més de donar dades exactes del que volen fer, doncs donat que uns ja han pressentat un esborrany les deuen de tindre i els altres es de supossar que per qualificar-les de tal o qual les deueríen de coneixer i a fons, i per a pressentar alternatives deuen de tindre estes fonamentades en dades reals, el contrarri, parlar sense coneiximent de caussa, si sería fer el populisme del que s'acussen uns a altres.    

Així que a vore si ens escolten i ens fan arrivar als ciudatans algo sobre el que poder opinar i no sòls pinzellades genèriques i així podrem opinar sobre qui vol fer populisme, qui es més realista ... etc .

Serà possible ? Mal ho vegem vist el vist fins el moment, amb molt de xarrar però poc de concretar ni per part d'uns ni per part dels demés. 

8 comentarios:

  1. Demostren que de transparència,ben poc. Com diu Enrique, que pengen l'esborrany de pressupost que han fet uns i que presenten l'alternativa els partits que no els agrade el del Bloc. Amb partides quantificades i diners disponibles, tant d'ingresos,com remanent a les arques,com préstecs bancaris. I mira que això és fàcil, aclarir el que vol cadascú, molt més que parlar dels altres per tirar balons fora.

    ResponderEliminar
  2. Encara no han penjat el presupost complet de 2014 (no mes hi ha un resum per capitols) i tu vols que penjen el projecte del de 2015.
    Transparencia? Vosaltres esteu demanant la lluna.

    ResponderEliminar
  3. Que cuelguen el borrador y además que dejen hacerles preguntas y propuestas y si es cara a cara mejor pues como dije ayer ahí veríamos más de cuatro cosas que el papel oculta, como se ve en los plenos e incluso un poco en los videos.

    ResponderEliminar
  4. No anaven a fer una assemblea pública a la Casa de la Cultura?? Podrien debatre-ho en obert!!

    ResponderEliminar
  5. Això demanarem ahir, però ens pareix que no cauarà eixa breva , en directes es on millor es veuen les carències.

    ResponderEliminar
  6. De veres, llegint-vos pareix que no teniu ni idea del q parleu. En directe? Carències? En fi...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carències,decisions partidistes... Dis-li com vullgues.
      I si, té raó Enrique, no caerá esa breva.
      Les assemblees informatives sols eren quan anava tot de cara al tripartit.

      Eliminar
  7. Saforguia.com - Víctor Borràs: 'Jordi Juan ha trencat el pacte perquè nosaltres hem gestionat millor' - http://www.saforguia.com/HOME2013/Noticias/tabid/358/titular/VDCTOR_BORRS_JORDI_JUAN_HA_TRENCAT_EL_PACTE_PERQU8_NOSALTRES_HEM_GESTIONAT_MILLOR/idnoticia/38846/Default.aspx

    ResponderEliminar