miércoles, 19 de noviembre de 2014

Editorial : TRANPARÈNCIA SENYORES, TRANSPARÈNCIA

Amb tot el cacau este de dimes i diretes ens ha donat que pensar en una idea, donat a més que no tenim accés i com nosaltres la quasi totalitat de ciudatans a escoltar en viu i directe els arguments de cadascún i ja de pas l'opinió dels altres, l'opossició. 

I ens ha donat per pensar que no sería una mala idea el que es convocar i al igual que fan tots els anys per analitzar la legislatura i vendren's la burra, a la ciudatanía en la Casa de La Cultura i allí cara a cara i davant de tot aquell que vullga estar exposse cadascú el seu punt de vista i puga replicar el i al contrari, incluit els de fora de la guerra, i a més es done veu al poble per a que puga expossar també les seues opinions i preguntes.

I així, en un cara a cara, esbrinaríem la ciudatanía i les informadors aficcionats el fons del assumpte, perquè en el careig es on es veuen més de quatre i més de cinq cosses, ja ho vegeu en els jutjats en que es recorrix a ell quant el jutje no ho té clar davant versions diferents. 

I es voríen les vergonyes i desvergonyes, els colors de cara, els nervierts i les tranquilitats ... i tot això diu molt, vaja si diu .

I sí, se que alguns direu que allò pot ser caòtic : Hi han moderadors i ho sabeu neutrals i preparats i que a més poden preguntar en conciència i ficar a algú que altre en algún apretet.

I també que es pot fer etern : Nosaltres sabent on aniríem ho faríem sense pressa, pixadets i menjadets i a vore-les vindre, que divertit sería de segur i sobre tot aclaridor per  aquells que de tan de treballar cara al públic i tractar amb molta i diferent gent trauríem conclussions, vaja si em trauriem.I al cap i la fí cadascú es lliure d'anar i anar-sen quant vullga, l'entrada i l'eixida son lliures. 

No caurà eixa breva !!! 

4 comentarios:

  1. Es una bona idea Enrique.

    ResponderEliminar
  2. Pues no es mala idea no porque yo que siempre he trabajado de cara al público creo que sacaría muchas conclusiones viéndolos cara a cara y más si se les pueden hacer preguntas, y además se vería quién conoce de verdad las finanzas municipales, qué programa tiene cada uno y quién y como decís los que habláis valenciano "está mes vert que una seba" , frase que siempre me ha hecho mucha gracia pero muy descrictiva.Y además y como bien dices Enrique y se nota que tratas por tu profesión también con la gente, en el directo se puede observar, gestos, ticks, tonos de voz y demás dan muchas cosas a entender.
    Pero me parece que alguno no va a querer.

    ResponderEliminar
  3. No crec que Borràs acepte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I per què no? Igual és el xiquet el que no vol, ja que si no ho té preparat, no el deixen parlar... Per què serà?

      Eliminar