viernes, 7 de noviembre de 2014

Editorial : PACO

"El Quadern informa amb imatges de Paco Teodoro" : Quantes vegades voreu llegitr açò a este blog.

No som gens donats a escriure sobre temes d'estos, de fet es la segona vegada que ho fem si mal no recordem i mira que han caigut amics pel camí en estos anys de Quadern.

Però a Paco li ho debem, perquè sense Paco Quadern no sería el mateix. I no ho sería no sòls per les magnífiques imatges que ens aportava, si no per l'espenta i el conslles que d'ell rebíem,

I volem recordar-lo amb alegría, per a plorar-lo ja tindrem temps, perquè el trobarem a faltar cada vegada que anem a un acte i tirem a fer fotos amb el nostre senzill telefon i no notem eixa espenteta carinyosa i eixa veu socarrona que en es dia "tira pa calla cara de collons, on vas amb això, ja te passe les fotos".

O quant sense ni intentar-ho ens dia  " T'envíe les fotos? " .

O rebre de bon matí  o ja tardet missatge d'internet de Paco amb unes imateges que no saps ni el que son i contestar-li "Paco, explicam de que va açò per a comentar les fotos " .

O quant trobarem a faltar qui organitze als a fotografiar, com quant la foto plasmant la reclamació d'una radio local i Paco a crit pelat cridant " xe va, fiqueu-se que mos tocaràn les dotze cara de collons ", o la foto oficial de la corporació axuxant als regidors per a que es ficaren en posse.

O quant Paco no estiga dalt d'una cadira en el salò de Plenos per a plasmatr l'imatege millor i nosaltros diguent-li " xe baixa, xe, que cauràs" , tot entre rissotades.

O quant no estiga espentant a les "seues xiquetes" per a que es colocaren per a eixir en la foto.   

I tantes i tantes anècdotes que podríem comptar i que vosaltres els que el coneguereu segur també. 

Així que Paco, no te'n has anat del tot perquè mai cauràs en l'oblit i el recordarem com hem volgut fer huí, de forma alegre, com tu has segut, en cada acte on haveres estat càmera al coll, i cada vegada que vegam o ussem una foto teua, que ho seguirem fent i de debò com al millor homenatge que el podríem fer.

Descansa en "paz y amor"Paco, com tant t'agradava dir.  

4 comentarios:

  1. Recomendable artículo el de Gimeno en Las Provincias sobre Paco. Descanse en paz.

    ResponderEliminar
  2. Un espentadet per Paco7 de noviembre de 2014, 8:59

    Eixe era Paco, si senyor, calcaet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es de bien nacidos ser agradecidos diu el refraner espanyol i el poble de Tavernes ho está sent amb Paco : blogs, diaris, face i este blog hui de nou.

      Eliminar
  3. Nota del editor : Centreu-se en l'objecte de la editorial per favor,a mi també m'ha extranyat però no fiquem llenya al foc, Paco ens ho agarairía, gràcies.

    ResponderEliminar