sábado, 22 de noviembre de 2014

NP Partit Popular: La Generalitat concedeix un taller d'ocupació a Tavernes

El Partit Popular de Tavernes es felicita perquè a la nostra ciutat la Generalitat li ha concedit una ajuda de més de 270.000 euros que servirà per a fer un taller ocupacional amb el qual millorar recursos naturals del nostre terme.

Ens alegrem perquè 30 persones tindran faena i formació durant sis mesos gràcies a esta iniciativa de la Generalitat que es completarà amb 50.000 euros més que aportarà l’ajuntament.

El Grup Popular demana al govern de Juan que se seguisquen criteris objectius per seleccionar al personal per este taller i adverteix que vetlarà perquè la selecció siga objectiva i sense atendre interessos partidistes.

Tot i això, el Partit Popular lamenta que el temps li done la raó una vegada més. L’any passat el Grup Popular va demanar al govern de Juan que augmentara la partida del passat pressupost destinada a aspirar a rebre un taller de formació.

El senyor Juan no va atendre la petició de l’oposició i l’any passat es va perdre l’oportunitat de tindre altre taller a la nostra ciutat. El Partit Popular, estant al govern en la passada legislatura, va aconseguir que a la Valldigna vingueren dos taller ocupacionals d’un any de durada cadascú. Per això els populars teníem experiència i sabíem què fa falta per ser adjudicataris d’un taller.

Eixa sapiència la compartirem amb el govern de Juan però no ens va voler atendre i la partida que es va pressupostar va ser insuficient i ens quedarem sense taller.

Enguany, en el pressupost, s’ha augmentat la partida per demanar un taller, tal i com els populars ja demanarem des del primer dia. Ara sí que s’ha donat l’ajuda pel taller. Així doncs, lamentem que la falta d’atenció que té el senyor Juan amb les peticions de l’oposició li haja costat a Tavernes quedar-se sense un possible primer taller ocupacional l’any passat.

Una vegada més, les polítiques d’ocupació pels nostres veïns arriben des de ajudes de l’estat o autonòmiques. Per ara, el govern de Juan no ha fet polítiques actives d’ocupació vàlides amb mitjans propis de l’ajuntament, sols s’aprofita del que fan altres, quan l’ajuntament podria ser molt més dinàmic i generar ocupació amb recursos propis.

18 comentarios:

  1. Las bases de la convocatoria dice que será el SERVEF quien contrate a los alumnos y la Conselleria los profesores. En ambos casos la selección depende de un gobierno y unaadministración del PP.
    No se fían ni de los suyos.

    ResponderEliminar
  2. Al Partit Podrit li se ha olvidat dir que els darrers tres anys la Generalitat no va donar el taller i ells van callar la boca i no van valorar eixe despreci.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un dels motius percels que no es va donar el taller era perque el import consignat per l'Ajuntament era totalment insuficient.

      Eliminar
    2. Això es una escusa de mal pagador i tu ho saps. La quantitat que es va consignar era la que tocava per al que havia d'assumir l'Ajuntament en el taller. Segons el taller es posa mes o menys per pagar material, ferramentes, etc. que es lo que sol pagar l'ajuntament.

      Un recordatori: El taller del 2011 el va demanar el PP i amb eixa major consignació que tu dius, tampoc el varen donar.

      I al altres pobles amb la mateixa consignació o menys que la que va posar Tavernes, l'any passat i fa dos anys es va donar.

      Tot escuses quan vos diuen que Manolo, el assessor, només s'ha preocupat de gespes artificials en pobles del costat.

      Eliminar
  3. Flipe amb estos ppersonatges!
    Pero quina cara i quin morro teniu!!!

    ResponderEliminar
  4. Més valdria q el PP del poble callara la boca

    ResponderEliminar
  5. Si el PP va aconseguir en 16 anys de govern que vingueren dos tallers i uno va tindre problemes judicials i denuncies de malversacions i el govern actual en tres anys en te un taller... guanya el govern actual per prou diferencia.
    De tota manera el PP de Tavernes oblida que els diners que dona la Generalitat no son del PP com vol fer-nos creure de manera dissimulada: son diners que té la Generalitat dels nostres impostos, no son del PP, no es un regal del PP.
    Totalment d'acord amb el comentarista anterior: molt de morro i molta cara.... forrada de baqueta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaqueta va amb v,de la pell del bou o vaca.

      Eliminar
    2. No home, no, igual ha volgut dir que estos la tenen forrada del material de la baqueta, més dur.

      Eliminar
    3. No,home,no,baqueta amb b són els pals de fusta per tocar la percussió. Pot forrar-se algo de fusta?

      Eliminar
    4. Sí i tant.
      A ma casa tinc forrada una paret de fusta per fer bonico. I les bigues de casa del meu amic son de ferro i estan forrades de fusta com si foren antigues.
      De tota manera les baquetes no només son de fusta, que hi ha de fibra de carboni i altres materials, entre ells un plastic especial, mes duradors i mes cars.

      Eliminar
    5. Tú el que tens forrada és altra cosa.

      Eliminar
  6. Manolo Vidal no ha tingut igual interés en els tallers de Tavernes estos anys passats com ha tingut amb el camp de brossa artificial de Benifairo i Barx, si l'havera tingut segur que els tallers haveren arribat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Bloc tampoc tenia el mateix interés que ara amb el Festivern i FCC.

      Eliminar
  7. Seamos sensatos. El PP dice claramente que se alegra y que velará para que se seleccione correctamente a la gente. Es normal y ese es su papel. De sobra es conocido que el Blic ha hecho el enchufismo más descarado que se recuerda en FCC.
    Reflexione

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es la mentira que aneu propagant. Si tots els que hi ha fixes son enxufats vostres.
      Enterat. I reflexiona.

      Eliminar
    2. Si, lo del membre destacat del Bloc com a cap de FCC deu ser mentida, junt als peons contractats simpatitzants del Bloc, deuen ser imaginacions antinacionalistes.

      Eliminar
    3. Ara que tenim taller, tornaran a montar l'Aulari que teníem per el Viver que tenim buit?

      Eliminar