viernes, 14 de noviembre de 2014

EDITORIAL EXTRA : El col.lector punt d'inflexió ?

En nota a l'editorial ordinaria de huí però que redactarem ahir matí i que publiquem a mitja nit i que teniu a continuació avançavem que una noticia que apareixiría en la premsa també de huí si es que no ho havía fet ja abans en el face o similars, incidiría en el fons de dita editorial.

Acabaran la legislatura junts?
Doncs bé, com podeu vore si entreu al digital del periòdic Levante-emv els socis del govern han aplegat a un acord pel que durant el 2015 es portarà endavant el col.lector de la platja, del qual ens alegrem en consonància al que diguem en l'editorial, i s'abonará a cárrec dels 700.000 euros ja consignats i d'una partida de 800.000 euros repartida entre 2016 i 2017. 

L'acord es tancà segons puguerem saber anit, ahir per la vesprada en una llarga reunió i es de supossar que amb açò es manten la concordia mínima entre dits socis per a mantindre el pacte de govern fins Maig, a menys que sorgiren altres desavenències greus que l'afectaren, el qual no sería vist el vist d'extranyar doncs anit mateixa en coneixiem uno sobre les once i mitja de la nit,  esta vegada a Carmen canet a la que Jordi i Benavent han ningunejat en el Consell Agrari (vore face dels socialistes locals).

Per altre costat ens hem assabentat d'una pressumpta roda de premsa de Borràs a la una de migdía de huí el qual ens intriga i extranya molt perquè no cregam que siga per a anunciar el dit i que ja ha avançat el periòdic assenyalat.

Estarem atents i informarem del que pugam anar coneguent i conforme pugam doncs estarem lluny del ordinador quasi tot el matí. 

11 comentarios:

  1. I per què no es reunixen abans de la nota de Borràs?

    ResponderEliminar
  2. La Veu extranyament i vosaltres, no tan extrany, li haveu guanyat la mà en quant a ésta informació.

    ResponderEliminar
  3. El punt d'inflexió és el jornal de Borràs. O recula o al carrer.

    ResponderEliminar
  4. Yo lo veo claro, se ha tensado la cuerda hasta el fin por politiqueo puro y duro y ganas de protagonismo de Borrás, porque mira que era fácil sentarse i llegar ala cuerdo que han llegado. Y si hace una rueda de prensa es por más protagonismo, tal vez pactado entre los socios, pero una vez más le ha ganado la mano Jordi pués de buena mañana La Veu ya ha publicado el acuerdo, vosotros yá lo sabíais anoche pero lo callasteis por lealtad a vuestro informador y La Cotorra lo sacará con comas y puntos si no lo ha sacado yá.
    De nuevo Jordi 1 Borrás - 0 y ya se verá en las elecciones.

    ResponderEliminar
  5. Borràs ha tornat a fer el ridicul i el bipartit ha arribat a un acord de pressupost que no val pa res si no te el suport de la oposició.

    ResponderEliminar
  6. No esteu farts de tot este politiqueig barat ? Al final no fa falta fer campanya als altres, ells sols es desprestigen dia a dia i ahí està Podemos.

    ResponderEliminar
  7. Més que una orquestra que dia la Cotorra aixó és la banda de l'empastre.
    I estos son els que gestionen els nostres impostos?
    Que acaben pronte estos i que entre ja Podemos o Guanyem ja!

    ResponderEliminar
  8. L'alcalde ha convocat una roda de premsa a les cinc de la vesprada d'este divendres per tal de donar la seua versió sobre els pressupostos i la situació en la que queda la governabilitat a Tavernes

    ResponderEliminar