sábado, 8 de noviembre de 2014

MOLT INTERESSANT EXPOSSICIÓ A LA CASA EN LA CULTURA

Ahir per la vesprada i amb la pressència d' autoritats, associacions locals (Aceplat, Centre Excursionista, Asociacions d'Ames de Casa i de Veíns ... ) i veïns es va inaugurar l'expossició denominada "restes de vida, restes de mort", la qualt amitjansant panells, audiovissuals i reproduccions oferixen una ampla vissió per mig de l' arqueología sobre com es vivía i com es soterrava al llarc de l'història de l'humanitat.

L'acte va ser inaugurat per la Regidora de Cultura Pilar Altur, que va aprofitar a més per a dedicar unes carinyosses paraules de  reconeiximent a una persona que de segur havera estat allí organitzant tot el tinglao fotogràfic : Paco Teodoro. 

Després de Altur va dir unes paraules l'Alcalde Jordi Juan i de seguit un dels dos técnics del Museu de Prehistòra de València que es qui aporta tot el material expossat, va dir així mateix unes paraules de pressentació del que es l'expossició, i l'altra técnic ens va fer un recorregut guiat per la mateixa.

L'horari de vissita es laborables de 6 a 8 i a més els dimecres restants del mes de Novembre amb vissita guiada a càrrec del arqueòlec valler Raúl Felis Ureña, i fins al 28 d'este mes. Vos deixem unes imatges.

Áltament recomanable, eixireu satisfets..  

Autoritats i técnics
Paraules de pressentació i record a Paco Teodoro

Les reproduccion son molt bones









Vissita guiada els dimecres d'este mes

11 comentarios:

  1. Redimonis, que va fer Víctor, es va fer la foto i se'n va anar? Cinc minuts i el vam perdre de vista. Ara pitjor els peperets. No cap. Manolo i Cia, on estaveu?

    ResponderEliminar
  2. Mireu la primera foto i la primera de La Cotorra : Qui falta en ésta ? Vos done una pista : Una xica rubia i prou alta, un xicot ben templat i ben xicot i de rebot dos técnics .
    Ridiculs !!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que comencen també amb tècnics ja és perque s'ho facen vore. Nomsé si té tanta importància ni si la gent sabrà a qui vota la tècnica de cultura perque la retallen de la mateixa foto. Periodisme barriobaixer el de La Cotorra.
      I després diuen si tal o qual regidor no va o no es parlen. Però si quan van ja fan tot el possible per a que semble que no estàn!

      Eliminar
  3. La Cotorra periodisme? En tot cas amor paternal

    ResponderEliminar
  4. Tu saps que esta retallada o sera que no estava dins de l'enquadre? Per que les camares tenen zoom i no cal retallar res ni gastar en l'ordenador el fotoshop. Simplement tu prens en l'objectiu el que vols i deixes fora lo que no vols.
    No mire jo que tu sigues ningu per a dir-los als amos del blog com tenen que fer i quines fotos posen. Socia listos voleu fotos? Feu-se un bloc i poseu allí els vostres xics guapos. Per que criticar que en un bloc politic els amos posen els seus i no els rivals ja es per a baquejar-se. Feu-se un bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja,ja,ja,que resposta més bona,no retalle després perque ja retalle fent la foto! Si,si,si queda clar que cadascú a sa casa fa el que vol, però després no vages donant lliçons de transparència i veritats totals en el periodisme. Realitat només que hi ha una i voler manipular-la té un nom. Perfecte el camí a seguir en un àmbit on deuria primar el servei al ciutadà per damunt d'altres interessos.
      I pa que van a fer altre blog si ja tenim este on ja fan eixa feina debades i tant bé? Ale, al pardalet paternal i al Diari filial a pensar editorials!

      Eliminar
  5. Rivals ? No son socis ?

    ResponderEliminar
  6. Entenc perquè retalla La Cotorra però no entenc perquè no van els del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entens i ho recolzes? O ho entens i prou?
      Lo rar és que no entengues lo del PP, és l'únic partit amb una filosofia clara de que van per a ells i els seus i damunt ho diuen orgullosos. Altra cosa és que ens agrade o no o que damunt els votem.

      Eliminar