viernes, 14 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Huí podem llegir en el Levante un grapat de noticies locals, començant per algunes ja publicades en este blog pelque no cal més comentaris com son el tema del nou pàrquing de la platja, lo dels cavalls en Marjaletes o el campionat organitzat pel Grup Muntanya este proper diumenge, i altres noves com el tema comentat més en altre article més avall del col.lector, el tema del camp a través per a escolars, la nova polémica entre els socis de govern que tratarem més avall d'este article, i que es farà així mateix el proper any el mur de defensa de Vergeret.    

En Las Provincias trobem també el tema de la polémica entre socialistes i nacionalistes, temes esportius i un accident ocurrit ahir a l'entrada oest del poble, gràcies a deu sense consequències massa greus. 

Comentar sobre el mur de defensa de Marjaletes que a vore si es fa prompte i així s'acaba amb el malviure dels veïns, sobre el col.lector no cal afegir més de moment i sobre la darrera polémica ací vos deixem una nota d' anit de Carmen Canet i vosaltres mateix tragau conclussions : 


NP PSOE: el consell agrari, un consell consultiu per no ser consultat?
Ahir vaig fer un Consell Agrari extraordinari amb un únic punt i motiu, explicar als membres del Consell Agrari la reorganització que es pensa fer des del Departament de Personal. A l’hora de començar una grata sorpresa, després de tres anys, des de l’oblidada Sessió de constitució del nou Consell, es va presentar l’alcalde, President nat del Consell, amb dos regidors, per si jo no donava una informació exacta del que es pretén.
La reorganització pretén, amb uns “arguments superflus” que cauen pel seu pes, tancar l'oficina del Consell Agrari de la “Cámara Agraria” i que s’atendrà als llauradors i a tots aquells que necessiten informació des de Cadastre a l’Ajuntament. Tot els membres del consell assistents, llevat dels representants del Bloc, han entès perfectament l’estratègia, malgrat els esforços de l’alcalde i del regidor de personal de justificar la seua decisió, la qual cosa l’ha portat a dir que l’auxiliar que atén la oficina “no té feina”, i això m’ha semblat d’una desconsideració greu –per allò de ser suau- de cara a la persona que atén, dóna informació i mèdia contínuament a favor de l’Ajuntament. Aquesta regidora d’Agricultura ha exposat tal qual com ho va fer entendre i vore al regidor de personal: “La Cambra Agrària, és la casa del llaurador. La sent així pels esforços que es feren en construir-la i que indistintament qui atenga al públic, cal que residesca dita oficina on està en l’edifici dels llauradors”. Insistint en què per als llauradors seria com una pèrdua més de la seua “descalabrada” situació. La decisió ha estat una decisió unilateral, sols s’ha trasmés a la Regidora d’Agricultura la informació una vegada presa, que per més que he apel·lat al sentit comú i els ha plantejat una reorganització més racional i funcional, sense la necessitat de desubicar l'oficina agrària de la Cambra Agrària. No ha hagut manera que el Regidor de personal recapitulara, ni tant sols ho reconsiderara, la decisió estava presa.
Quina és la intenció que està darrere? Tots els membres, exceptuant com he dit abans els dos de Compromís-Bloc, han continuat donant-me el seu suport i manifestant-me al seu entendre que hi havia altres intencions. Que políticament era una decisió presa amb la intenció de desqualificar-me ja que ells entenen que malgrat ser regidor de personal, el regidor que atén un àmbit “deuria tindre a dir” en una decisió que li afecta. Aquesta manera d'actuar, no és sols una manera de desacreditar-me a mi com a regidora, sino que menysprea el Consell Agrari com el què és un Consell CONSULTIU i les persones que en formen part, per donar suport a la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes, i així és com aquest els ha tractat, prenent una decisió que l'afecta de totes totes, sense tindre en compte la seva opinió -no sé si en les seves reunions internes, huran consultat els representats del seu propi partit-.
Jo com a Regidora d'Agricultura i els Socialistes en el seu conjunt, hem defensat i defensarem sempre polítiques per millorar la nostra agricultura i no prendrem mai una decissió sense escoltar abans als nostres agricultors, representats en este cas al Consell Agrari.

UN MOTORISTA FERIT EN UNA COL·LISIÓ AL CASC URBÀ DE TAVERNES Diari Serpis
(0 vots)

UN MOTORISTA FERIT EN UNA COL·LISIÓ AL CASC URBÀ DE TAVERNES
Un motorista ha resultat ferit lleu en una col·lisió que s'ha produït a primera hora del matí d'este dijous en el tram urbà de la carretera CV-50, a l'eixida de Tavernes en direcció a Alzira. L'accident s'ha registrat en un dels nombrosos creuaments de carrers amb la CV-50 que hi ha al llarg del tram urbà d'esta via per l'interior de Tavernes. El motorista ha resultat amb contusions lleus. Éste és el segon accident que es produeix en poc de temps a la travessia, després de que fa unes dos setmanes una persona resultara atropellada a les portes d'un supermercat, al mateix lloc on una dona va resultar atropellada i va morir als pocs dies presumiblement a causa de les ferides. 

17 comentarios:

  1. Carmen, a mi me fa això i correc a pressentar la dimissió, encara que no la pressentares en Dessembre poc podem esperar ja, entenc que altres aguanten per el que aguanten i que tots sabem, vaig a ser diplomàtic, pero tu no ho entenc.
    Ho aneu a pagar el els urnes, tin-ho per segur, dos regidors màxim i no ho dic jo, ho diu també un bon amic teu molt xicot.
    La sort que tindreu es que sereu partit bissagra entre Bloc i PP i seguireu ahí quatre anyets més, però seran els últims. I això s i els d'enmig no vos furten la cartera, no es descartable, en que pressenten una llista més o menys decent suficient.
    RIP socialistes locals, DEP, política per supost.

    ResponderEliminar
  2. Tota la legislatura igual,el Bloc manant i el PSOE aguantant el tipo
    No es donen conter que Jordi esta aprofitanse i que es alcalde gracies a ells?
    Si no pegen una punya en la taula en les proximes elecciones eu lamentaran

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Peperet.

      Eliminar
    2. Perdoneu, no és peperet, és bloqueret, només amb la resposta d'odi a l'actual soci de govern ja es dedueix. I es que es semblen ja tant als mandamasos d'abans...

      Eliminar
  3. De que va esta Carmen? Si JJ pasa de ella que renuncie a les sues delgacions i ja està.
    Una primera tinent alcalde que fa una nota de premsa en lloc de dirli a Perfecto que els seus treballadors no es canvien de lloc no es mereix estar a l'ajuntament. Ves a casa Carmen que no pintes res en l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. Com va a defendre Carmen el interesos del poble si no sap defendre els de la seua regidoria?
    Aixina ens ha anat esta legislatura.

    ResponderEliminar
  5. Ara faltava només el que li retiren poder a Borràs. Que esperen estos del PSPV per trencar totalment en Compromís?
    Encara no en tenen prou?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si abandonen seran com Karina, els trànsfugues que trairen el pacte progressista. No en tenen més que aguantar, a pesar de que la part més interesada conta la història de l'inrevés, qui posa pals al carro de Borràs és JJ, ara llevant-li atribucions i fa temps ningunejant-los a tots els que li impedeixen via ampla, encara que Victor intenta jugar les seues cartes. L'alcalde kleenex es mereix ser recordat.

      Eliminar
    2. Bloqueret i peperet,d'acord com en temps de Miquel i el Nyau.

      Eliminar
  6. Contestació a Perfecto dels motius de llevar el servei agrari publicat a la Cotorra.
    1. Lloc de treball. Com el de Bufante, que no hem notat ningú. L'altre que queda tampoc el notariem a faltar.
    2. Optimitzar places. També podrien optimitzar les hores extres i productivitats, i conservar places de treball.
    3. Eliminar barreres. Després de les de la replaceta tio Juliet i deixar lliures les del passatge Nou.
    4. Es centralitzen oficines. Menys les de la Policia local, que es descentralitzen.
    5. Millor atenció i més ràpida. Com la del tourist Info?
    Com han permés quasi 4 anys amb este servei agrari tan deficient?

    ResponderEliminar
  7. Sobre l'estudi a la Cotorra del cas Consell agrari:
    Crec que teniu un problema periodístic amb els substantius,sobretot dels titulars de les vostres "noticies".
    En este cas no pot ser l'Ajuntament qui estudie res,sino el Bloc, donat que l'altra part de l'Ajuntament (75% dels regidors) ja ho té estudiat i decidit.
    Quan interesa crear opinió partidista és Ajuntament,alcalde,regidor pro o contra o inclosa Conselleria. Fins ahí heu aplegat, el Bloc afalagant el PP si el cas ho mereix, després de totes les noticies de corrupció. Ara que tocarà, els ERES andalusos contra Víctor? O parlem millor de Morera i els seus negociets? Evidentment açò no vorà la llum a la Cotorra, massa veritats que piquen.

    ResponderEliminar