lunes, 10 de noviembre de 2014

El Quadern informa, FOMENT LOCAL

L'Ajuntament de Tavernes organitza una jornada 'emprenedoria per a jóvens

La Regidoria de Foment, en col·laboració amb el CEEI, organitza una jornada d'emprenedoria per a jóvens estudiants de FP el dijous 13 de novembre a l'IES Valldigna.

La jornada du com a títol "IDEA e+: Jornada Creatividad emprendedora" i s'emmarca dins de les activitats del Viver d'Empreses de Tavernes. S'iniciarà a les 9:30 del matí en el saló d'actes de l'IES La Valldigna i està dirigida als alumnes de FP dels centres IES La Valldigna, IES Jaume II el Just i Acadèmia Almi.

El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha destacat que "les persones són creadors en potència i només varien els nivells personals de creativitat, qualitats que són susceptibles de potenciar. I este és l'objectiu de la jornada: provar la creativitat, aprendre a potenciar-la i, sobretot, arribar a conéixer la creativitat personal pròpia".

El regidor ha destacat, així mateix, que els assistents a la jornada aprendran a eliminar barreres culturals, emocionals i perceptives que incideixen en la creativitat i a usar la creativitat pròpia per a generar noves idees empresarials. També es donaran a conéixer als participants les principals fonts d'idees empresarials, així com productes i serveis innovadors.

La jornada servirà de preparació a les activitats per a emprenedors que tindran lloc dins de la Macrojornada Focus Business 2014 el pròxim 27 de novembre a Fira València. Per a assistir a la jornada cal la inscripció prèvia, que és gratuïta. Tota la informació i inscripció en línia es pot efectuar en

No hay comentarios:

Publicar un comentario