miércoles, 12 de noviembre de 2014

Editorial : PASABA POR AQUÍ

Diu "l'estribillo" d'una coneguda cançò del Aute .

I es que estem vegent en la tele al advocat del "pequeño Nicolás" ( per a nosaltres i disculpeu l'exepressió, el "puto amo") i, que voleu que vos digam : Vist el vist i sentit el sentit pensem que este xaval en el fons o es "el puto amo" o un pobre ignorant al que van a gastar de "cap de turco" i ara el deixaràn amb "el cul al aire". Ens expliquem : 

El "puto amo" o un cap de turc ? 
Fotos a un pam de Aznar, Aguirre, la Espe ... fins amb el rei, però es perquè que passava per allí, diuen ...  i tot dins del cercle de seguretat d'estos, es a dir, sense que els guarda-esquenes fiquen impediments : Perquè serà ? A un desconegut el deixaríen ? .

Contactes reconeguts amb el Pressident de Manos Blancas, amb el President dels empresaris madrilenys ... i amb molts altres més que ara dissimulen diguent que sí, que el coneixen però perquè passava per allí ... algú s'ho creu ? . 

Per altre costat tots el que el coneixen personalment parlen bé d'ell, de "Paquito" li diuen en el barri de sa huela. I tot açò amb 20 anyets i "cara de bueno".

       Ara ressultarà que és qué passava per allí ...
A més, quant l'interroga la Policía Nacional s'explica tant i tant bé sobre els métodes que ussava, amb dades, noms ... que els polis li pregunten al CNI, serveis secrets espanyols, si era un d'ells i estos ho neguen a peus juntets ... Declara a més aleshores que "me la han jugado" : Qui ? .

I més, i més, i més que vosaltres també haureu anant sentint. I arrivem, ahí ho deixem, a la conclussió com diguem al principi, de que este xiquet no diguem que siga un sant, pareix ser que estafar a estafat, però que o és "el puto amo"o es un dels tant que la política més rastrera utilitza i després abandona com un clínex ... salvo que tinga algo que contar que els puga deixar en calzonets, com el Bárcenas, que segúrament eixirà de rossetes o quasi quasi segons llegim darrerament, de moment ja ha caigut Gallardón com diuen fons importants li prometeren, i la dona i els fills estan lliures (La Pantoja per molt menys i com a "cónyuge" col.laboradora ... ) :

Seguirem atents a la jugada. 

8 comentarios:

  1. Y a mi que cada vez que le veo me suena a un Aznarin pequeñito .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no soc l'únic que pensa que darrere hi ha una relació paterno-filial. Com en algún que altre poble.

      Eliminar
    2. Tambe hi ha qui no sap qui es son pare.

      Eliminar
    3. Ja ja ja que bo. En tots els nassos del comentarista de les 10:34.

      Eliminar
    4. Uiiiii , peperets cabrejats , a vore si en el fons tenen raó .

      Eliminar
  2. Redeu, si que es veritat, sí estic en casa un poc tocadet vegent Antena 3 i ahí està Nicolasset amb Rajoy quant va anar a votar i aixó que ell no tenía edat per a fer-ho, i amb molts més llocs junt a polítics importants i en llocs on no entra qualsevol, ni menys s'acosta amb qui el xaval aquest està. I estab dient que en la recepció reial amb invitació personalitzada i tot, amb fotos amb personatges de la mateixa tele.
    El que pense com Estruch es clar es que no es qualsevol i que té padrins darrere i ben importants i ara no interessa reconeixer-ho perquè l'ussaren per a negocis bruts.
    I ja em dona que pensar com el comentariste d'bans que no siga fill il.legítim d'algun peix gros.

    ResponderEliminar
  3. Nota : Al qui li he eliminat dos vegades el comentari , hi ha persones que han demanat no ser anomenats pel que no tel.s puc publicar.

    ResponderEliminar
  4. Si no l'arriven a parar,aplega a president...a la altura d'aquest pais!

    ResponderEliminar