sábado, 29 de noviembre de 2014

El Quadern informa, LLUITANT CONTRA L'OBLIT

Un hall d'entrada ple d'espectadors
que escoltaren amb molt d'interés .
Com vos informarem, ahir per la vesprada es va pressentar en la Casa de la Cultura el llibre "Lluitant contra l'oblit, de la periodista Laura Ballester, la qual va estar acompanyada per Francisco Manzanaro i  Miguel Esplugues, membres de l'Associació Víctimes Metro 3 de Juliol.       . 

El llibre realta tot lo que ha passat al voltant del accident ocorregut en dita data fa ja huit anys, i sobre com s'ha tractat per tots els mitjos per part del govern autonómic de tapar el tema i que s'oblidara, des del silenci de Canal 9, fins l'intent de compra de voluntats i pressions varies, el que contaren els tres ponents. 

Una xarrada-presentació molt interessant d'un llibre molt aclaridor que es va acompanyar de vídeos i entre ells el conegut de Cotino en Salvados, i que esperem obtinga el seu fruit que es que s'impartisca justicía, de moment ja s'ha aconseguit no callant i fent contínues accions de protesta i demés que es reobriga judicialment el tema, segons comentà l'escriptora i els associats.



Dalt i desquerra a dreta, Miguel Esplugues, Paco Manzanaro i  Laura Ballester, i pressentant l'acte Fabiola, técnic de cultura.  

Als costats Laura i Paco durant les seues intervencions. 

3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hem eliminat este comentari per poc afortunat al menysprear un acte al que apoiaren amb la seua presséncia repressentants de tots els colors polítics excepte un : Tal volta el comentariste censurat siga d'eixos que ixiren o haveren eixit coloretjats del acte .
      I en quant al públic i des del moment que no es un acte organitzat per ninguna institució pública, benvinguts siguen tot tipus de ciudatans, siguen càrrecs, parelles o públic en general.
      També pot ser critiques perqué l'acte el va organitzar una coneguda militant d'un partit gens afí al teu el que ens pareix mesquí.
      I no repliques perqué sí, no anem a permetre es polititze tot per interessos particulars i anem a tornar a censurar-te, no pergues el temps.

      Eliminar
    2. Gent de poca catadura moral hi han a tots els partits, de tant com la política sol embrutar i animar als de dins d'ella a la desqualificació dels demés. I a dins la política també de quant en quant hi han persones desinteresades i sense ànim de notorietat, com la organitzadora de l'acte, que encara sap diferenciar entre ciutadania i partit. Enhorabona a ella, als demés polítics no assitents,dir-los que en eixos actes és on es nota la qualitat humana de cadascú.

      Eliminar