jueves, 27 de noviembre de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER SOBRE RESOLUCIÓ SÍNDIC DE GREUGES

Benvolguts companys,

A continuació us faig arribar nota de premsa sobre la resolució del Síndic de Greuges de la queixa presentada el passat mes de març, després d'un ple en el qual, una vegada més, l'alcalde de Compromís Jordi Juan coartava la llibertat d'expressió d'un regidor. Al final de la nota us facilite els enllaços perquè tingueu accés a l'esmentada resolució i als extractes del ple del 3 de març de 2014 (arxius d'àudio).


El comportament totalitari i antidemocràtic de l’alcalde de Compromís ha estat qualificat pel Síndic de Greuges d’actuació poc respectuosa amb els drets de la regidora i li ha recordat a Jordi Juan que Karina Vercher, entre altres funcions representatives, té dret a intervenir en les sessions del Ple i a presentar mocions.


EL SÍNDIC DE GREUGES DÓNA LA RAÓ A KARINA VERCHER I RECOMANA A JORDI JUAN QUE CANVIE LA SEUA ACTITUD DE NO DEIXAR-LA PARLAR AL PLE


La regidora progressista, Karina Vercher, ha obtingut la resposta del Síndic de Greuges sobre l’actitud mostrada per l’alcalde de Compromís Jordi Juan en els plenaris en els que, en diferents ocasions, ha impedit que s’expressara lliurement. El Síndic de Greuges ha dictaminat a favor de la regidora i li ha recomanat a Jordi Juan que canvie d’actitud i que permeta als regidors participar i intervindre en les sessions del ple, i no com ha fet fins ara, que els ha denegat la paraula perquè ha considerat que “un regidor no pot llegir el que li done la gana”.

La regidora progressista s’ha mostrat satisfeta amb esta resolució del Síndic de Greuges que posa de manifest que és l’alcalde qui no ha actuat correctament. Per a Karina Vercher, este dictàmen “li deixa ben clar que sí que ha retallat la meua llibertat d’expressió i ha impedit la meua participació, posant entrebancs al meu dret de fiscalitzar al govern”. En aquest sentit, el Síndic de Greuges ha manifestat que l’actuació de l’alcalde de Compromís no ha estat respectuosa amb els drets de la regidora i li ha recordat a Jordi Juan que Karina Vercher, entre altres funcions representatives, té dret a intervenir en les sessions del Ple i a presentar mocions.

Segons Vercher, “este dictamen demostra l’actitud totalitària i antidemocràtica de l’alcalde front a tot allò que no li convé escoltar, sobretot quan la seua coherència es queda en evidència”. I ha afegit que, “contràriament al que pregonava durant la seua campanya electoral quan deia que no anava a imposar els seus criteris, Jordi Juan ni ha sabut escoltar ni ha acceptat que en democràcia la llibertat d’expressió és fonamental,  i més si cal, en els regidors que han sigut elegits pel poble i el representen”.

Karina Vercher espera que l’alcalde no s’atrevisca més a impedir el seu dret d’expressió i que prenga bona nota del tiró d’orelles que li ha donat el Síndic de Greuges no sols per la seua actitud, més pròpia d’un cacic que d’un alcalde en democràcia, sinó també per les seues formes, tan desconsiderades que arriben a ser maleducades i ofensives.

18 comentarios:

  1. Lamentable! Ja ha ixit una altra.
    I este xic no te vergonya?
    Tres any per a sembrar i l'ultim per a arreplegar. Cabassaes de sentencies o infomes en contra!!!

    ResponderEliminar
  2. Sindic de Greuges, indemnització al exjefe de la policia, devolució productivitat al secretari,... JJ està collint el que ha sembrat i encara quede més palos...

    ResponderEliminar
  3. Altre exemple del totalitarisme de Jordi

    ResponderEliminar
  4. El mateix anònim escrivint un comentari contra JJ tres vegades seguides... Cabasaes i sentències en contra!!!!!!! Que ve el fi del món!!!!! Això de karina ni és sentència ni és res, més vegades que el PP s'ha passat pel folre les indicacions del síndic... Total per a 4 dies que li queden... Que parle bona cosa i diga totes les tonteries que vulga, a maig bye bye Karina!! Hasta nunca jamás!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que mal vos senta que el vostre líder quede en entredit! A l'altra ja sabeu, feuli senyals desde el public pa que pare de parlar, que sino el xiquet es lia i diu barbaritats. I aixina s'estalvieu que el sindic li done la raó a Karina.

      Eliminar
    2. No et preocupes pel xiquet i preocupat pel teu auelet Vidalet que va de caiguda cap a més avall. Que no s'entereu de res, ni sou oposició ni res, només demagògia, insult i manipulació!! Ja veus tu, i encara es preocupa pel xiquet!! Jajajajajaja

      Eliminar
    3. Dissabte es preocuparan més. Compreu paper de WC que igual el dissabte s'acaba de tant mal de panxa que tindran els peperets.

      Eliminar
  5. Lo que he dicho antes, que el señor Alcalde tenga lo que tiene que tener, reconozca sus errores y pida disculpas a la regidora y que ésta pida disculpas a los votantes de IU y se vaya.

    Y luego les extrañará de que aparezcan Guanyem y Podemos, por cierto en Tavernes dos del primero, uno que critica a EU i el bipartito ( ¿quién estará detrás? ) y otro que por contra comparte cosas de un conocido militante de ese partido puño en alto y de la que dicen que detrás hay cierto ex-alto mando municipal nada amigo de la susodicha concejal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui sen tenen que anar son Jordi i Eduardo. A vegaes les maneres d'actuar del xiquet recorden a les del "ex-alto mando municipal". Goodbye Stalin!

      Eliminar
    2. Mira el peperot com lladra!! I Manolo i Karina no se'n van?? Ja tarden!!!

      Eliminar
    3. Pues si, formes prou semblants.
      Ara va i se li ocorre ix al Sr. Alcalde subvencionar al mercat i comerciants del poble amb un conveni, i es publicita al blog oficiós. S'acosten eleccions. Però d'Aceplat, amb una associació exactament amb els mateixos fins que les anteriors, no es diu res. Després resulta que són Enrique i Conxa els que polititzen.

      Eliminar
  6. Nota del editor : Crítica sí, insults i desqualificacions personals ni referencies a familiars tampoco. Ni diminutuis sarcástics.

    ResponderEliminar
  7. La dreta rancia del poble. 3 anys actuant igual, difamant, referencies familiars, mentint i el desprestigi com a argunent. Nada nuevo bajo el sol

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo diria, "nada de izquierdas bajo el sol". Eixa dreta rancia que tu dius s'ha pasat 3 anys desprestigiant difamant i mentint. Però hem de reconeixer que eixa dreta rancia formada per COMPROMIS-BLOC, PSOE i EU ha fet en tres anys lo que a la dreta podrida li va costar 16 anys. Han fet lo mateix però més de presa.OLÉ!

      Eliminar
    2. Que va! Lo del pp es insuperable: parkings, piscines, carrils bici, alta tensió... etc etc. Aixo es lo que voldrieu, pero a pesar de les diferencies, han demostrar tindre molt mes trellat, bons gestors i no han fet obres inutils ni ruinoses. I damunt baixen el IBI! Q el pp molt de prometre MAI ha fet! Jo no heu canvie per res!

      Eliminar
    3. Karina que se te veu el plumero...

      Eliminar
    4. I a Manolo, a Carmen, a Borràs, i a Jordi...

      Eliminar
  8. No me parece correcta la actitud del señor alcalde. He escuchado lo que se dijo en el pleno y me parece una falta de respeto hacia el resto de concejales. Los concejales deberian poder dar su opinion libremente, aunque el alcalde no la comparta.

    ResponderEliminar