sábado, 8 de noviembre de 2014

El Quadern denuncia : I ES QUE EIXIM A UN (O MÉS) PER DIA

CASO NÓOS

Alfonso Grau, imputado de nuevo por el 'caso Nóos'

VALENCIAPLAZAY El vicealcalde del Ayuntamiento de Valencia, número dos de Rita Barberá, vuelve a la causa por los contratos de Turismo Valencia con Iñaki Urdangarín en la que el juez José Castro ha mantenido la imputación de la Infanta Cristina por dos delitos fiscales mientras que archiva la de blanqueo

Es que no donem abast, fins per al dissabte en tenim, ens acumulen este tipus de noticia i totes molt "populars", i encara hi ha que es queixa perquè ho traguem tant, diuen : Tant? El que ells provoquen. 

3 comentarios:

  1. I encara té sort el PP,perque als qui els tocaba era a la Barberà i el Camps. La Excelentísima diu que ho sent profundament, tan profund com al fons de les seues butxaques, o millor dit al fons dels bolsos Louis Vuiton que duia però no comprava. Del ex-Molt Honorable,només dir que ha fet bò al Fabra, però no tant com el Saplana, altre que s'en va anar de rositas. I es que des de Juan Guerra i els amics d'Asnar Espanya ha tornat a ser la del Lazarillo de Tormes (amb molts més diners a repartir).

    ResponderEliminar
  2. A nivell local

    http://diarivalldigna.blogspot.com.es/2014/11/de-valldigna-connection-i-otras.html

    Quina valoracio fas?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La mateixa que fa per allí el que anomenen social llisto. Per cert,ningú li lleva la raó del que diu. Sorprenent. Més sorprenent que tampoc ningú en parle del tema a dintre casa seua, immoral que la corrupció estiga tan normalitzada i acceptada.

      Eliminar