viernes, 21 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Dos noticies al Levante, el tema de la subestació en El Golfo, i que es pintaràn els passos de cebra amb personal contractat amb fons del pla d'ocupació del que ja hem parlat en este blog,  i tres  en Las Provincias a més d'este tema de subestació, trobem la noticia de que  200 corredors han intervingut en la prova de muntanya organitzada pel GMV este cap de setmana, el parc caní i la contractació de 16 peons agrícoles per part de la regidoría de Foment Local. 

Sobre el tema de subestació dir que qualsevol que seguisca la política local sap que es algo necessari per a poder dessenvolupar la platja, el polígon industrial i la nova depuradora, i que a més  bé d'abans d'este govern, pel que les crítiques i atacs al Alcalde per este tema que hem vist en varis llocs estàn totalment fora de lloc i son politiqueig pur i dur indigne d'una opossició seriossa que esperem no els respalde.

Donar-nos l'enhorabona per les contractacions que tant bé vindràn amb tant d'atur, enhorabona al GMV pel éxit de la prova i en quant al parc caní ja comentarem en el  seu moment. 

6 comentarios:

  1. Contractar peons agrícoles per pintar pasos de vianants?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, llig la noticia al periòdic, parlem de contractacions diferents, unes amb fons subvencioants pel Pla d'Ocupació i altres de Foment Local.

      Eliminar
    2. Enrique llig tú també la noticia. Foment Local no te fondos per a contractar, les dos contractacions son amb subvencions.

      Eliminar
    3. Ah, val, no ho havíem entés bé, en tot cas supossem que no seràn peons agrícoles si no altres diferents llogats per a tasques generals perquè segons es va dir en el seu moment es llogaven per a la Brigada de tasques múltiples. Gràcies per l'aclariment.

      Eliminar
  2. No m'agrada que contracten a una empresa de fora per fer el parc cani i el lloc escollit per fer el parc tampoc.
    L'obra tindria que fer-la una empresa local i el parc caní podría estar, per example, en la zona del muro on estava el tir i arrosegament que han desmantelat.

    ResponderEliminar
  3. Este Manolo va superándose en barbaridades. Ha compartido la animalada publicada en su blog amigo sobre el Alcalde y la alta tensión por el tema de la subestación de El Golfo.
    Señor Vidal, yo también me manifesté en contra de la Alta Tensión ( ¿ y usted ? ) pero no por ello se me ocurre oponerme a algo que encima lo he provocado yo con mis nefastas actuaciones recalificando terrenos sin ton ni son , y que encima es preciso para el futuro de Tavernes, apenas tiene impacto porque ya hay otra línea por donde irá esta y he votado a su favor en el pleno.
    Siga usted así que a Enrique y compañía no le ara falta más que sentarse a esperar los votos del centro-derecha que usted con sus barbaridades va a hacer perder al PP, como está pasando con Podemos. Váyase usted ya y que sus amigos intenten sacar al menos tres o cuatro concejales porque con usted ni usted mismo.

    ResponderEliminar