lunes, 10 de noviembre de 2014

Editorial : COMENÇA DE NOU EL TOMA I DACA ... I EL QUE ENS QUEDA

És el que ens pareix de les paraules de Víctor Borràs sobre el pressupot pressentat per a 2015 setmana passada per l'Alcalde Jordi Juan. 
Algo havíem llegit ja en un digital comarcal sobre discrepància sobre en que ussar els 900.000 euros previstos per a inversions, i lo reflexat divendres en el periòdic Las Provincias així ho pareix ratificar. 
Esperem que les pelees de nuvis
no afecten més a Tavernes .
Així, si setmana passada llegíem en un blog local paraules del Alcalde sobre inversions concretes per a estos diners (pintura de passos de vianants, construcció de nínxols, la regeneració del llac de la Goleta, esports, millores en parcs, jardins i via pública en general així com diversos edificis municipals. El pressupost contempla també una partida de 100.000 euros destinada a ADISVA perquè acabe el seu taller ocupacional. La disminució del capítol dos ve donada per un ajust a la baixa de les despeses de totes les regidories a excepció de Serveis Socials / La Cotorra, setmana passada),   divendres i en el periòdic Las Provincias (no ho reproduïm pel que sabeu) Borràs venía a dir que es poden tindre els pressupostos abans acabar l'any el que no es dona fa un grapat d'anys però que no es bó avançar partides perquè pot hi haure canvis, senyalant a més que açò pot fer creure que hi ha un transfons electoralista i qué es millor parlar de projectes de ciutat, perquè les eleccions passaran i el que hi ha que fer i pensar es en projectes importants per a la ciutat que son els que quedaran, inclinat-se per valorar ejecutar el col.lector de la platja ara que hi han diners i permissos.  
Per altre costat els populars dieun que no sel's ha consultat rés, acussant de "cosses lleges" (ánimus caxondeis") al Alcalde. 
Cacau a la vista ? Perquè Jordi no pot ni siqueira sols amb els socialistes aprovar els pressupostos, cal l'apoio de PSPV o PP i vist el vist no sabem que dir.
El que està clar, pensem, es que reparar voreres, pintar passos de vianants, nitxols, llac de La Goleta net, etc, es més vistós per a vendre en un any electoral que un col.lector soterrat del que sols s'enrecorden alguns quant plou i apareix el problema o quant interessa enrecordar-se.
Però bè ,esperem pel bé de Tavernes que es fiquen d'acord i prompte i a treballlar tots per la nostra terra : Ilúsos ? Espererm que no.

39 comentarios:

  1. Normal que no els consulten res al PP per ara. Quan la Junta de Govern els aprove i siga una proposta definitiva, els els passaran a l'oposició perque els estudien abans de la comissio informativa d'Hisenda on podran presentar propostes.
    Com sempre s'ha fet i estos del PP feien. Menudes xorrades i que demostra que no tenen massa idea de com van les coses, i més quan ells no van a aprovar res del pressupost. Presente lo que presente el govern.
    Victor Borras el que hauria de fer es dir d'on va a traure eixos 900.000 euros per al col.lector, dir quina es la seua proposta per a fer les mínimes inversions que calen en el poble, quines partides que abaixa, partides que modifica, com paga les modificacions derivades de les RLT. No ho farà, com no ha sigut fins ara capaç de fer mai un pressupost per ell mateix i presentar-lo al govern del qual forma part per aprovar-los o com a proposta base.
    I tu això ho saps, Enrique. Tens gent dins de l'ajuntament que t'ho ha dit, que Victor no ha intervingut mai ni ha tingut mai cap iniciativa propia en fer uns documents bases de pressupost en els anys que ja han passat.

    ResponderEliminar
  2. Quin toma i daca?
    Jo veig un govern unit i coordinat.
    En els plenos el govern sempre vota en el mateix sentit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿ Estás de coña, no ? Venga hombre que se ven y ni se saludan .

      Eliminar
    2. Un govern unit i queeeee ?? jajajaja, està bé començar la setmana amb bon humor.

      Eliminar
    3. Si,i de vegades el govern vota dos coses diferents i Karina el mateix que el Bloc. Repasa els plenos. El que és clar és que el govern està unit en el ninguneo. Si JJ vol seguir d'alcalde fins maig haurà d'engolir amb més d'una cosa en contra del que voldria, com va passar al cas Bufante,L'ajornament de la Junta de govern del pressupost i ara vorem que passa amb el pressupost, fins ara valia el vot de qualitat de l'alcalde, però des de que tracten com tracten al regidor que no sap fer pressupostos, ara hauran de triar quin pressupost volen, el de Manolo o el de Victor. Ja fa temps que es demostra que governen en minoria, i no és per Karina.

      Eliminar
    4. No tens ni idea quan parles de pressupostos. I recorda això: s'aprovara el pressupost que Jordi Juan vullga. Temps al temps.

      Eliminar
    5. Si, igual que volia acomiadar Bufante.

      Eliminar
  3. Enrique o jues al despiste o no tens idea de lo que dius. O no t interessa dir qui ha fet els pressupostos fins este any

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O els que jugeu al despiste sou els que voleu negar la crisi de govern ... no negada ni pels mateixos protagonistes. Vaja qui els vaja fet i qui vaja fet este el que està clar es que Borràs no compartix el tema de les inversions ; O no ? .

      Eliminar
  4. Normal. Si el pobre xic no te idea i no se li ha passat pel cap ni plantejar-se un esborrany de pressupost venen les propostes.com eixes. Lo que te que fer es no estar tan pendent de lo que li manen els vells sociates i estar mes en la seua area de gestio que esta ben poc.
    O siga que no juges tu al despiste mesclant si estan be o no i mescles amb la faena. Que se te.veu la intencio de clavar nenya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clavar llenya nosaltres ? Més d'humor ... ens hem inventat nosaltres es veu les paraules de Borràs als mitjans de comunicació i entre ells a Las Provincias, això serà .
      lo bó és que ens acussa de ficar llenya qui acussa a Borràs de no anar pel despatx, no pegar brot, i estar a les ordres d''altres ... això tampoc serà ficar lenya doncs ... arre gat !!!! .

      Eliminar
    2. P.D.Ah, ens hem deixat "Si el pobre xic no te idea i no se li ha passat pel cap ni plantejar-se un esborrany de pressupost" (sic).

      Eliminar
    3. Enric, que seguisca replicant que m'estic pixant de riure, no hi ha més ceg que el que vol vore i este deu d'anar amb gaiato blanc i gos.

      Eliminar
    4. Pixat pixat tot lo que vulgues, pero tot el mon sap que Victor Borras no ha quadrat mai ni una xifra dels pressupostos en esta legislatura i no es capaç ni de fer un simple planejament de pressupostos per a debatre'ls en el govern.
      I no ho dic jo, es veu populi entre els tecnics i funcionaris d'hisenda. i que no fa res si no li donen el permis els grans jefes es de domini public i no ho dic jo, ho diuen els mateixos militants del PSPV.

      Eliminar
    5. Vell sociata (o nou?)10 de noviembre de 2014, 16:24

      Amb les mentides que acabes de dir,eres tú el que has dut nyenya,gasoil i mistos. I li pegues foc. Però haureu d'engolir saliva perque per molt que feu la vida impossible, Victor no va a abandonar com preteneu.

      Eliminar
    6. A ver si resumo todo esto : El que acusa a Enrique de meter leña pone verde a Victor y le acusa de incapaz y eso que es economista y es el gran Jordi el que lo hace todo. Y yo pregunto a Jordi porqué le aguanta cobrando lo que cobra pues está engañando al pueblo, como hizo con Karina que también la aguantava por mantener él la poltrona de Alcalde ? .
      Y luego se preguntan por qué les llaman casta.
      Por cierto, ¿ Hay algún/alguna inútil mas gobernandonos y Jordi aguantando por la silla ? .

      Eliminar
    7. Quieren negar hasta lo evidente y que es que Victor es quien ha saneado las cuentas. ¿ O acaso en los plenos quién defiende las cuentas no es él y además con datos técnicos y palabras moderadas frente al populismo con que lo hacer Jordi ? . Venga hombre que no somos tontos .

      Eliminar
    8. Pues si. Sois tontos. Porque sabeis lo que es evidente, lo que todo el mundo sabe en el ayuntamiento y os negais a saberlo.

      Eliminar
  5. Tu saps massa bé que ha passat en els pressupostos altres anys i ho has callat, com saps massa bé informacions últimes del PP i camps de brossa artificial i te les calles. Com saps massa bé mes de quatre xanxullos piscineros que ara pareixen reproduïts en camps de futbol de pobles veïns.
    Això si que es jugar al despiste. Com juga el provincial que segur que això tampoc ho publicara.

    ResponderEliminar
  6. Podem saber molt però sense proves no acussem de delictes, així que si tu les tens a qué esperes ?

    ResponderEliminar
  7. Menudes xorraes dius i poses en la foto, com si tots els dies els novios estigueren barallant-se.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De moment entre xorrada i xorrada 18 comentaris i el segon blog mes seguit.
      I per a llegir xorrades per a que entres ? Millor comprat un TBO .

      Eliminar
    2. Vell sociata (o nou?)10 de noviembre de 2014, 17:26

      Un TBO,un BIM, un InfoBloc, pot triar, que tot és el mateix.

      Eliminar
  8. Proves? Te les han posades ben clares en diarivalldigna i ho tens ben clar en la web de diputacio i en les decrets de l'alcaldia de Benifairó concedint a qui ha concedit l'obra de la brosa artificial.
    Quina casualitat no, el propietari de l'empresa que te que fer el cap de futbol.
    Venga ja!.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I perque no aneu al jutjat ells o tu ? No ho entec.

      Eliminar
    2. Almenys als camps de futbol i piscines fan concursos regulats. I als bous i Festiverns? 10.000 i 20.000€ a fons perdut?

      Eliminar
  9. Les obres en les piscines sempre se les queden els amics.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però a FCC només entren els millors,cap amic.

      Eliminar
  10. Y siguen ladrando. Jordi vas bien. Cuanto más ladren mejor.

    ResponderEliminar
  11. En la meva opinió, crec que Víctor i Jordi estan condemnats a entendre's. Les diferències hem d'enmarcar-les en un context pre-electoral on cadascú intenta delimitar el seu territori. En aquest sentit crec que han fet la millor gestió econòmica en l'Ajuntament de Tavernes que jo recorde. Van agafar un Ajuntament quebrat i ara acabem la legislatura discutint on ens gastem el superàvit existent. Bendit debat!

    No perdam la perspectiva. Venim d'on venim i estem on estem. Segurament a alguns els semblarà poc però la tasca era complicada i s'ha aprovat amb nota. I estic convençut que els dos acabaran la legislatura amb la responsabilitat que els ha caracteritzat. A pesar de les Karines i Karinos este govern ha estat a l'altura, els dos han estat a l'altura i això ha beneficiat al poble reduint el dèficit i baixant impostos. Uns ho prediquen....altres ho fan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per fi un poc de trellat!
      Gekko for president!

      Eliminar
    2. Torna-li la trompa al xic de les Karines, es veu que com que la coneix del barri està obsessionat amb ella. Li faria alguna passà de xiquets? Molt més gros és tot lo de Victor, pero com que no s'atreveixen a llevar-li les carteres, pelillos a la mar, ah?
      Aiiiii la política quants extranys companys de política fan!
      El Gekko este no aprofita ni per a president de la seua falla.

      Eliminar
    3. Perdón pero la mejor gestión económica la hizo el PP cuando llegó a la alcaldía después que comunistas y socialistas gobernaran. No había para pagar nóminas, ni acabar la casa de la cultura y se alcanzó el mayor porcentaje de deuda municipal. Todo eso lo tuvo que arreglar el PP y además haciendo inversiones y modernizando al pueblo con más servicios. Señor Gekko esto es innegable

      Eliminar
  12. Falta un comentari.
    Seguim censurant quant la veritat no convé?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Envía-ho de forma identificada per la teua part i ho publique, es molt fácil tirar la pedra i amagar la ma i si li pegues a algu la culpa per a altre.
      A que no ho fas valent ?

      Eliminar
    2. Dis-ho en La Cotorra, allí accepten tota mena de comentaris.

      Eliminar
  13. Aixo que vaig dir en el comentari esta publicat en internet en les pagines d'empreses. No cal identificar res, es informacio publica. I l'altra esta en la pagina de diputacio amb foto i tot.
    Simplement censura. Si fora contra el govern d'ara si que estaria publicat.

    ResponderEliminar
  14. Passa Gekko es que molta gent interessadament confon temes personals entre regidors amb l'accio de govern.
    I l'accio de govern com bé dius va bé. I com no poden furgar ahi, pretenen enmerdar per un altre costat. Totes les critiques son de coses personals, atacs a la persona, no a la gestio.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els primers (i únics) que provoquen els problemes personals són els propis protagonistes. I encara que ells semble no se n'adonen o no els importe, sí, sí que influeix en l'acció de govern, quan per a qualsevol tema de funcionament diari tenen dos oposicions, l'externa i la interna. Esta legislatura ha estat de tot menys normal i no precisament per culpa del PP. Les esquerres, com temíem, no han estat a l'altura. I mira que ho sent.

      Eliminar