lunes, 24 de noviembre de 2014

Nota de premsa de D-UxT sobre dualitat actes violència de gènere

Des de D-UxT volem denunciar la politització evident que del tema de la violència de gènere s'ha fet per part dels ¿socis ?, del govern local, no sabem si per part dels dos, de sols un d'ells ... amb la programació cada u pel seu costat entenem, de dos actes en la mateixa vesprada i amb poques hores de diferència en el que entenem una clara mostra més de la seua guerra política d'estes últimes dates. 

A més pensem el primer dels actes s'ha programat en unes hores poc adequades al ser horari laboral per a la majoria de la ciutadania vallera. I a això cal sumar-li els costos d'infraestructura de celebrar dos actes que haurien de celebrar-se junts i que per politiqueig pur i dur van a fer-se per separat. 

Una vegada més volem demanar als nostres governants locals altura de mires perquè es deixen del dit politiqueig barat que només perjudica uns veïns que hauran de costejar per les seues picabaralles dos actes amb un mateix objectiu, denunciar la lacra de la violència de génere, veïns què tindran a més difícil assistir a abdós, el primer per horari intempestiu i el segon per probablement solapación amb el primer donada la previsible llarga duració d'este per la quantitat i qualitat dels ponents i el col·loqui posterior que es prevée interessant per això mateix.


16 comentarios:

  1. Jo no pense anar a ningun dels dos actes. Son actes partidistes fets per simpatitzants/afiliats de Compromís/PSPV no per als veins.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No el trobarem a faltar, tranquil.
      Pues jo aniré als dos perquè com el saber no ocupa lloc i es diran coses interessants anire als dos.
      I com em considere que tinc un poc de criteri per a saber diferenciar les coses, deixaré de costat el que siga partidisme, que segur que ningu fará un miting, i em dedicare a escoltar que diu el jutge i demes, i a saber més sobre eixe programa que presenten despres.

      Eliminar
  2. Enrique, lo dicho, sentaos en una silla a verlos caer, no hace falta que hagáis campaña, ellos solitos se van hundiendo, sobre todo los socialistas y de ahí y de las animaladas del otro desde la oposición vais a recoger votos a puñados, os va a pasar como a Podemos, con leer las noticias locales los valleros tendremos bastante para saber a quién y a quién no votar, mi voto lo tenéis asegurado y estoy convenciendo y cada día me cuesta menos, a mi familia y a mis amigos para que lo hagan.

    ResponderEliminar
  3. Pues si hem de votar a un grup que no te cap idea, nomes que fer politiqueig barat a traves d'un blog amb les noticies que llig ací i alla dels altres, apañaos vamos, señora.
    I em va gràcia l'encapçalament: no sabem per qui. Segur que no saps per qui?
    Feu el mateix que denuncieu: politiqueig barat, si este diu, si l'altre li contesta, si esta ha fet...
    I UxT? que feu? Quant es dedicareu a parlar als veïnat de les vostres coses? Crec que es el millor que es pot fer a sis mesos de campanya electoral.

    ResponderEliminar
  4. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT24 de noviembre de 2014, 19:37

    De moment i huí per huí i com el camí es demostra anat i millor un fet que mil paraules, estem participant actívament en les Taules de Mobilitat i Comerç i Turisme i allí aportem les nosters idées i modèls de ciutat, estem participant en el cicle de Foment d'Ocupció, en els cursos del Centre de Dessenvolupoment de Turisme, acudim a tots els plenos per estar al dia de la política local, i col.laborem i participem amb tot allò en que entenem es bó per al nostre poble.
    I tranquil que ja sabràs de nosaltres quant tota eixa experiència la passem a papers, papers que reflexaran realitats i propostes reals i adequades fruit d'estar ahí, en el dia a dia de l'activitat ciudatana de Tavernes, escoltant, aprenent, formant-nos, i no sòls plasmaràn idés idíliques i dessitjos irrealitzables.

    Així, per exemple els membres del meu partit ja hem omplit el qüestionari sobre l'estudi del paissatje, i així ahí donem la nostra vissió, i si podem el dissabte, demà voràs l'article, participarem en la marxa pel terme programada dins d'este pla i així ens formem en la matèria de forma pràctica, perquè com t'he dit, el camí es fa anant, i millor fets que paraules per a després poder pressentar propostes realistes en el nostre programa electoral.

    I demà estarem per la vesprada en les xarrades sobre violència de gènere, i així també aprenem en la matèria, i pel matí tenim una xarrada en València amb un expert en la matèria que ens formarà sobre el corredor del mediterrani. El dimecres i seguint amb la formació del cdt Gandia, en l'escoleta Conxa i jo mateix participarem en un curs de quatre hores sobre la potencialitat turística de La Valldigna.

    El dit : Tranquil que tindrem un programa, però com t'he dit realista, bassat en la pràctica i en la formació per a pdoer servir millor al nostre poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És a dir, feu politiqueig barat amb la taules de Mobilitat i comerç. Que poca dignitat politica!!!

      Eliminar
    2. Que mal vos senta que vos xafen el rabo, per a poca dignitat la del que aguanta pel sou, be siga de Alcalde be siga de regidor com esteu demostrant en esta crisi de govern.
      Enric que bé que aneu quant començen els atacs d'esta forma tan irracional, seguiu per este camí que els esteu ficant nerviossos i ja no saben com fer per a parar-vos.

      Eliminar
    3. Per a poca dignitat els que no feu més que atacar i menysprear des d.un covard anonimat i a més sense més arguments que la rabia.

      Eliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. I tu creus que tot això dóna vots? Tanta participació en taules i demés?
    Ens alegra que tingueu tantes i tantes coses a dir. Això sempre serà bo. Les escoltarem.
    Però això no lleva una coma el que s'ha dit: critiques el politiqueo i fas exactament el mateix que critiques. M'han dit que, un m'ha dit que, hem vist aci, aquell li diu, que penseu de (que penses tu es el que cal dir!), mira com es barallen, mira com estan de discutir, però propostes concretes teues cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tranquil, es prompte, anem escoltant, prenent nota, sols portem com a partit tres mesos escassos, sense pressa pero sense pausa ...

      Eliminar
  7. Eso es lo que hay que hacer, estar en el día a día de la ciudad para luego no prometer estaciones de tren en Borderia y otras chorradas. Dices que no tienen ideas en D-UxT : ¿ Acaso no lees las editoriales diarias de Enrique y sus artículos de opinión? Lo que pasa es que os estáis poniendo nerviosillos al ver una opción que se va condolidando, y sobre todos los del PP y socialistas .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Y los del Bloc que ahora habeis aprendido a escribir en castellano también tendreis un poco de poreta. Si hay que cambiar de idioma para comer terreno y parecer amigo de Enrique, se cambia y au.
      Vaya sainetes montamos, entre trolls y disfrazaos.

      Eliminar
  8. Per mi, tant de bo es consolidara més. Tots els vots els lleva al PP i al PSOE. No ho vas dir ahir en un comentari al dinar de la banda? Ho vam poder sentir perfectament. I els babaus del PP donant-te canxa i enviant-te noticies i notes de premsa.

    ResponderEliminar
  9. A la Cotorra,una vegada passats els actes "contraprogramats" ha tret la noticia amb editorial pròpia, a la qual afegim:
    Ho contarem també altres dels que hem estat, per afegir veritat: els agents especialistes de guardia civil i policia local no han estat massa protagonistes com marca aquesta editorial (la de la Cotorra), i sí per contra els tècnics d'altra regidoria que no havien estat convidades (els/les de Serveis socials), tot i assistir a títol personal han estat destacades varies vegades pel jutge convidat, així com els ha donat la paraula perque exposaren els seus coneixements al aplegar el tema del programa Irene. Davant la pregunta d'altres assistents sobre el tema de prevenció i educació, els tècnics han lamentat que eixa part tindria protagonisme però a una altre acte, el de la casa de la cultura, el qual l'alcaldia no ha tingut a bé publicitar per via oficial ni convidar ningú. Una llàstima, agreujada perque el torn de preguntes al saló d'actes s'ha allargat i s'han solapat els dos actes. A vore si els polític s tenen més en consideració als assistents i faciliten aprofitar la feina i recursos municipals. Una llàstima.
    Per cert, el regidor de Serveis socials ha acudit als dos actes, mentres l'alcalde ni cap regidor/a del Bloc no ha tingut a bé assistir al de les regidories de cultura i serveis socials. Els motius, no els sabem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies per completar l'informació i més sobre el posterior debat on no estavem perquè efectívament es solaparen abdós actes, una llàstima pel gran interés d'abdós i a vore si deixen de jugar "a vore qui la té més llarga" i tenen més consideració amb els ciudatans.

      Eliminar