jueves, 27 de noviembre de 2014

Editorial : ESCENES D'UN ESPERPENTO

Les que visquerem dimarts amb la dualitat d'actes sobre violència de gènere, i pel que tots sabeu.

Acte del Ajuntament, amb repressentació institucional al més alt nivell: Alcalde, varis regidors tant de la part nacionalista com de l'opossició però sols una estoneta al principi o final del acte, després direm perquè, Borràs com un llamp segons diuen, repressentants d' associacions locals com Veïns o Ames de Casa, cap de la Guardia Civil, de la Policia Local, funcionairs varis, tots o quasi tots els advocats del poble i una procuradora, premsa ... es a dir, gent sobràdament concenciada amb el tema,  i algún, pocs, més que ens deixarem. ... i per desgràcia molt poc públic en general, la veritat.

Acte de la Casa de la Cultura : Borràs i Altur, dos regidors del PP, varis funcionaris, ningún regidor nacionalista, un bon grapat de familiars de/i simpatitzants socialistes, almenys una repressentant que vegerem, no diguem si més perquè ens anarem abans acabar com sabeu, d'una associació ciudatana local, i algún, pocs, més que ens deixarem ... es a dir, gent també majoritàriament concienciada amb el problema ... i per desgràcia també molt poc públic en general, menys encara que en el d'abans.

Que ha fallat ? .

I per a rematar la faena Taula de Personal a les 18:00 hs. i per això els populars Sansaloni, Tudela i Císcar sòls estagueren al principi i Llum i Benavent quasi al final, i els dos primers s'acostaren després al segón acte.

Hi haurà qui ens acussarà d'això i de allò per esta editorial, estem acostumats, ja sabeu, però nosaltres sols pretenem que es reflexione sobre perquè ha fallat el públic en general, destinatari supossat dels actes, la gran majoría dels assistents com hem dit estem més que concienciats sobre el tema. 

6 comentarios:

  1. Per qué tant poc públic en general? Perque les xarxes socials han de ser un avantatge a sumar, no la única via de difussió. La majoria de gent no té accés diari a Internet. La gent major, quasi ninguna. Es va fer campanya directa amb associacions veïns i altres, Tyrius, ames casa, etc.? Quan dic campanya no em referisc a enviar tan sols un Saluda.
    En quant a la demés assistència, crec que justament van els que ja estan conscienciats (en quant a tecnics i pertanyents a associacions relacionades) o els que estan alliçonats i no els importa massa el tema (simpatitzants i membres partits polítics), i per evitar això últim, la foto i les editorials posteriors d'èxits i comparacions deurien sobrar sempre.
    L'esforç i diners públic, tant en actes solidaris o reivindicatius com en altres culturals o participatius, deurien saber vendre's molt millor cap el ciutadà i buscar major efectivitat, en això deurien dependre molt d'iniciatives privades. Lo important tant en els àmbits privats com en els publics deuria ser aconseguir objectius, llàstima que en el segon cas alguns desenfoquen l'objectiu de l'interés ciutadà al interés partidiste.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Compartisc el que dius estimat comentariste i de ahí la pregunta, per a que debatim que ha fallat .

      Eliminar
  2. I, si faltava algo, va ixir Manolo Vidal el del PP fent una nota criticant l'abandó del programa Iceberg que la Generalitat s'ha carregat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo es fals. I es va quedar ben demostrat en la xerrada de l'Ajuntament.
      Només que tenim un PP que no s'entera després de tres anys sense estar en el poder.

      Eliminar
  3. Esto más que un ayuntamiento parece una película, exáctamente " La hoguera de las vanidades ", y en la hoguera esperemos acaben todos después de las próximas elecciones locales, y que solo se salven aquellos que realmente estén peleando por el pueblo y no por sus intereses personales políticos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ben poquets s'en salven dels que han estat al Ajuntament, tant en governs com en opossicions. Ara diuen de les males arts del PP amb el "i tú,més", però més de vergonya és que Manolo al seu mandat puguera contestar amb total tranquilitat "i tú,també". I això no es canvia de hui per demà amb els personatges i els partits que han estat i estan gestionant-nos el poble. I totes estes reflexions res no tenen a vore amb el partit del administrador del Blog, encara gràcies que ací podem expressar-nos.

      Eliminar