martes, 25 de noviembre de 2014

Editorial : UNES DE CALÇ I ALTRES D'ARENA ? A QUE JUGEM ?

Dijous coneguerem que l'Alcalde i el regidor Benavent han decidit deixar aparcat el trasllat de la Càmara Agraria, no sabem el perquè però no sería descartable que per no tensar més l'assumpte entrre els socis de govern, donada la total i rotunda opossició de la regidora socialista Carmen Canet. Aconsellaríem al respecte meditar i parlar les cosses abans de tindre que fer després de crear tensió un pas en darrere. 

En un acte també setmana passada el Regidor Víctor Borràs parlava de temes de futur en quant a una de les seues regidoríes com si rés passara, fent plans per al 2015 i en conseqüència als pressupostos d'eixe any. A més li se vea tranquil, seré ...

Este cap de setmana actes de Santa Cecilia, cadascún dels grups a la seua però amb cordialitat i serenitat, com deu de ser passe el que passe al final : Això sí, ambient gèlit entre ells, ni una paraula entre els dos protagonistes principals.

I a tot acò l'entrevista en un blog digital que`publicarem dissabte on pareix Borràs donava per trencat el pacte.

I per a rematar la faena esta vesprada ens trobem com denunciarem ahir amb actes sobre el mateix tema programats per persones en hores i llocs diferents però en horari sospitòsament justet per a poder assistir desahogàdament a abdós actes, una convocada per l'Alcalde a les 5,30 hs. i amb molt i interesants ponents i posterior coloqui, per tant probablement llarga, i altra per les regidoríes socialistes de Cultura i Benestar Social tant sols dos hores després.

I ens preguntem la propera quina serà, si una de calç o altra d' arena ... 

Però bé temps al temps, el proper plenari està ahí, a uns pocs dies : Anirà en ell els pressupostos, amb ells la negativa anunciada per Borràs si, com ha passat, li retiraven atribucions sobre el mateix, i amb esta negativa la retirada total d'atribucions i la ruptura definitiva del pacte ? O per contra hi haurà, amb ajuda o no "dels majors", fumata blanca a estos i a seguir endavant fins la propera ? .

Esperem i dessitjem de tot cor que s'arrive a una solució però això, de cor, no sol per seguir calfant la cadira, lo contrari no sería bó per al poble de Tavernes perquè sería una enganyifa a éste i no ens mereixem politicastres si no polítics de bandera. 

Aiiii, amb tantes emocions, amb tanta angoixa estem que no vivim ...

18 comentarios:

  1. I seguimos con el politiqueo, hablando de los demás y sin propuestas.
    Viva la galeria, como en el trinquete.

    ResponderEliminar
  2. Disfrutar dels mals dels altres és molt mesquí. Amb eixes actituds demostres poca altura política.

    ResponderEliminar
  3. Que passa, que no podíes dormir o que eres sereno ? Com es clar eres el mateix i el de ahir dir-te que les propostes es fan en um blog o web polítiques concretes d.un partit i este blog no ho es, es un blog de debat polític general i de denuncia del que vegam mal. El que passa, i ja estem acostumats, es que alguns açó no ho enteneu, no accepteu la més mínima crítica al líder i mal favor li esteu fent donant-li una imatge norcoreana que en res l.afavorix. I açí ningú disfruta del mal dels altres, sols constata el que hi ha, i dona la seua opinió o perspectiva dels fets, i aixó la, per sort, gran majoría ho enten i de ahí que estem superant les mil entrades estos darrers dies.
    Així que pel bé de la teua salut t.aconselle que o no entres al blog o pren.te tila i bicarbonato que hi ha blog i Estruch per a rato i amb ells eixa libertat d.expressió i de crítica que tant el molesta.
    Salut i bon día.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo he fet el segon comentari i no tinc res a veure amb el que ha fet el primer comentari. És mesquí et poses com et poses. I a més de poca altura politica, ara has demostrat molt poc trellat amb el teu comentari. Tot és tirar balons fora i altra volta la tonteria de la til·la i el bicarbonat. Critica al líder? Al líder el pots criticar tot el que vulgues, en la democracia està la critica i la fiscalització. Però amb trellat, cosa que demostres no tindre i desgraciadament, no en pots comprar. Senyor Enrique Estruch, el seu blog és d'un sensacionalisme esperpèntic i si pensa que amb això comseguirà algo és que de politica no en té ni idea, per molt que diga que porta 20 anys. Faça's un favor a vostè mateix i recapacite. Critica si, ser mesquí i desitjar que els demés tinguen problemes no.

      Eliminar
    2. Estruch el destrellatat i esperpèntic25 de noviembre de 2014, 8:40

      Doncs per a tindre poc trellat ahir més de mil entrades i una vintena de comentaris, es veu que el ploble està ple de destrellatats i sensacionalistes esperpèntics com jo i sols uns poc iluminatis.I no porte 20 anys en porte 26 en política activa, però com soc tan torpe i destrellatat rés he aprés es veu en estos anys, menys mal que vos tenim a vosaltres per a que es doneu llum. Ara bé, ja vorem en els urnes qui dona llum i qui dona fum, no patisques, el poble es sabi.

      Eliminar
  4. I ara dos propostes, que es faça com varem demanat setmana passada un debat públic i si l.altra part no vol que explique Jordi la seua versió pero no sols a un grup reduit com es la premsa si no davant un auditori ple que li puga preguntar lliurement, o com alternativa que pressente una moció de confiança al pleno tipo l.estat de la nació on pugam sentir que pensa cadascún dels regidors : T.apanya la idea o es massa participar el poble i com no te cap la crítica acabaríes infartat siga qui siga el teu líder suprem ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No em valen. Veig molt poc trellat. Esforça't més o acabaràs demostrant que eres un politicucho amb poca iniciativa. Va, que segur pots fer-ho millor. No tens mes propostes??

      Eliminar
    2. El dic el mateix que al de dalt, si no sou el mateix, tinc moltes més propostes políticament però ací no les voràs, açò es un blog per a parlar i debatre tots els que vullguen i no com altres llocs on sols parla el seu líder o els palmers del líder, a més de que Units som una col.lectivitat i no seguim el que diu el líder o líders a peu juntets, el porgrama el fem i el farem entre varis i no sols Enric Estruch perquè pensem i parlem entre tots, i aixó ho voràs en el face de Units en el seu moment, este es un blog neutral i no de partit que per això publica notes de premsa de tothom qui li les envía. .

      Eliminar
    3. P.D: Per cert, quina por li teniu a debatre en assamblea oberta ?

      Eliminar
    4. Però que més us donen les propostes, si diguen el que diguen aneu a criticar-lo?
      Ja ho haveu demostrat quant els vostres líders amantissims n'han fet de tots els colors a l'Ajuntament i sempre us ha paregut bé, i quant no, ha sigut culpa dels socis, i quant no, el PP encara ho feia pitjor. Deixeu estar a Enrique, i sigueu inteligents políticament com li demaneu a ell, a vore si demà us cal el seu vot per a manar. O ja teniu clar que seria contrari?

      Eliminar
  5. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT25 de noviembre de 2014, 8:08

    Les propostes de D-UxT no les busques ací, este no el mitjà oficial de comunicació del partit sino el facebook .

    ResponderEliminar
  6. Ja s'apanyaràn els socis.
    Que presenten el pressupost que això si que és important per al poble.
    Tot el demes son bufes de pato.

    ResponderEliminar
  7. De risa. Un partit dient als altres que debaten de coses i el partit que ho proposa vol estar callat i mirant. ¿De voyeur, només? I perquè no un trio?
    Imaginem a nivell estatal que EU o Podemos demanarà un debat public en la TV1 entre PP i el PSOE. Amb eixos dos només, perquè expliquen als altres els seus acords, desacords i demes. Pues, això és el que estas fent tu.

    Cap més de destrellat en la proposta? Ara no hi ha pitjor cego que aquell que no vol vore, i si tu estàs feliç i content amb el politiqueig i el sensacionalisme esperpentic, pelillos a la mar.
    Continua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo i uns quants més destrellatats i esperpéntics que pululem per açí, no ho oblides.
      I ja ho tens bé, ja has tingut el teu ratet de glória, anónima? No cregues, no sou tan anónims com cregueu ...

      Eliminar
    2. P. D. Ma que ets torpe, ací no proposa cap partit, si no l.editor d.un blog lliure.
      I torne a preguntar perque tanta por al debat públic. Per a vendre la burra tots els anys no en teniu tanta.

      Eliminar
  8. Enrique envia a fer la ma a estos nacionalistes-separatistes de calbot. Donalos garrot que sho mereixen

    ResponderEliminar
  9. Compromís i socialistes estan desunits fins per lluitar contra la violencia de genere.

    ResponderEliminar
  10. No façes cas al que s'amaga darrere del cobard anonimat Enrique.
    No veus que sempre és el mateix?

    ResponderEliminar