lunes, 24 de noviembre de 2014

Editorial : AMB LA LLENGUA UN PAM

És el que ens passarà si volem assistir demà dimarts per la vesprada a tot el programat sobre una mateixa matèria, la violència de gènere. 

Així i com podeu vore en l'article que acompanyem titolat "actes interessants esta setmana", eixa vesprada, tenim que per un costat l'Alcalde a les 5,30 hs. de la vesprada i en el saló d'actes del Ajuntament invita a una xarrada-coloqui sobre violència de génere, i de ponents tindrem a lo més granat de la Policía Local i Guardia Civil, a  més de lleguleios varis especialitzats en el tema.

I eixa mateixa vesprada però en la Casa de La Cultura i a les 7,30 les Regidoríes de Cultura i Benestar Social inviten a un acte de pressentació del programa "Irene" sobre el mateix tema, més una posterior projecció audiovissual. 

I ens preguntem si son actes complementaris on trobarem al govern unit per una mateixa caussa i per tant els assistents tindran temps d'anar d'un lloc al altre amb dos hores i mitja de diferència, no donarà temps en tot cas ni a berenar,  o si pel contrari son actes de contraprogramació pel que tots sabem i damunt el primer s'allargarà de forma que no s'arrive al segon, gens descartable donat la qualitat i el nombre de ponents, cinq, tots interessants d'escoltar.

Gens ens extranya ja, però sería lamentable que fins un tema com este es polititze.

Nosaltres avissem per a evitar suspicàcies, que hi ha gent molt donada a això, que si podem i el treball ens deixa anirem al primer però al segon dels actes sols mitja horeta si de cas perquè a les huit partim cap el cap i casal a fer pàtria valenciana, ja sabeu .

Així que si no podem anar tampoc al primer ja ens contareu que tal, si es que arriveu d'un al altre, fiqueu-se per si  de cas esportives ...

29 comentarios:

  1. I el Sr. JJ envia saluda d'invitació per convidar a institucions i associacions al "seu acte" i no cap a la regidoria de Benestar Social. Si fora a Victor, tot i ser un joc de xiquets i de superegos, ho entendríem per la desintonia partidistica, però que ho faça amb les funcionàries que treballen cada dia amb les afectades es incomprensible i de traca. Després van diguent que els funcionaris són del PP, quant lo difícil és que siguen del Bloc, així de mal com els tracta. A uns els margina i a altres els productivitza o els calla a cabassades d'hores extra.
    A pagar-la els de sempre, els que els interessava anar als dos actes, o millor dit, que només n'hi haguera un. I a La Cotorra ningunejant als demés, tornant a argumentar que ací només interesa la signatura del director d'orquestra i que els demés només omplin "papers", menyspreant a funcionaris modèlics pel simple fet de no treballar a les seues regidories. Lamentable i capciós.
    Eixa és la transparència i la qualitat humana del Bloc local.
    Renda de garantia II. Tornaran a rectificar i demanar disculpes o ja s'els ha acabat el cupo?

    ResponderEliminar
  2. Els socialistes van a la seua i no comuniquen res l'equip de govern dirigit per Jordi Juan

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esto ya roza lo esperpéntico , y a pagarla los ciudadanos que con nuestros impuestos costearemos los dos actos con sus infraestructuras de luz, personal y limpieza cuando se hubiera podido hacer todo en uno.
      Yo quisiera saber que acto se programó antes y quién a contraprogramado.
      Ahora bien, conociéndo al Bloc el salón de plenos a tope y el acto de los socialistas a media vela, ya lo veréis.

      Eliminar
    2. Pues jo ho tinc clar. La invitació a l'acte de l'alcaldia ja fa dies que roda pel món, i un acte amb la gent anunciada que té no es prepara en uns dies.
      Ha informat el regidor de Serveis Socials i la regidora de Cultura a l'Alcaldia? Si ho haguera dit igual seria un acte conjunt. Em jugue un euro a que no, a que a hores d'ara no han convidat ni han dit res a l'alcaldia ni a Compromís.

      Eliminar
    3. Així és, els regidors de Compromís i l'Alcalde no saben rés de rés, sols el que han llegit en este blog o han vist pel facebook.

      Eliminar
    4. Acabo de hablar con un concejal del Bloc y efectívamente no saben nada de ese acto, y me dice que ni Amador siquiera. Este empieza ya a ser de locos y lo que nos queda.

      Eliminar
    5. I al regidor i treballadors de Serveis Socials algú els ha avisat de l'acte de "la policia"? Un tema que és intrínsec de Benestar socials, l'organitza l'alcalde i no dius res al departament? A les associacions envien Saludes i al departament ni una telefonada avisant? Qui margina a quí?
      Per cert, el Sr. Alcalde va estar no fa massa al Braç treballador, a l'Aulari de la planta baixa i no va ni pujar a saludar als seus funcionaris. Deuen d'estar polititzats,també.
      Per ara, qui va demanant excuses a Benestar social va essent el Bloc, no a l'inrevés. A vore que deu una regidoria i funcionaris per les batalletes entre partits.

      Eliminar
    6. I el Sr. Assessor personal de l'alcalde no fa la seua feina? No és actualment qui porta el gabinet de premsa? Crec que sí, perque és qui va amb la càmera a tots els actes per fer la foto a JJ. I ens consta que els tècnics de cultura li passen correu de tots els seus actes perque en faça la difusió des de alcaldia.
      Aixi doncs, de quí és la responsabilitat en este cas de desinformació?
      El Sr. Alcalde, a més a més d'avivar el conflicte al blog pardalut hauria de prendre mesures amb el responsable, bé siga el funcionari de cultura o l'assessor. No és el màxim responsable polític de tots? Doncs que faça bé la seua feina i que açò no es torne a repetir, que per això li paguem, i no malament.

      Eliminar
  3. El Sr. Alcalde, Jordi Juan, com ha fet sempre envia una invitació a entitats i associacions a l'acte oficial que ha organitzat l'Ajuntament. Normal i lògic.

    La pregunta és: L'altre acte és oficial o és un acte de partit disfressat de cosa pseudooficial? Cadascu que en traga conclusions. Els fets demostrables consultant internet estan clars.

    La programació de cultura de novembre contemplava d'eixida la projecció del video. NOMES EL VIDEO. No diu res d'acte conjunt amb S.S. ni cosa semblant sobre violència de gènere.

    El dia 20 la web municipal informa de l'acte oficial a les 18:04 hores. I s'envia a la premsa . I es diu quin es el cartell i tots els participants. Es un acte per a tot el poble fet a iniciativa de la secció de violencia de genere de la PL. I l'hora no es un capritx: és l'hora que ha triat el jutge per motius de faena del seu càrrec.

    El dia 21 els tècnics de cultura reben l'avis que s'ha de canviar l'acte i l'hora perquè abans es faria la presentació del programa Irene no previst ni contemplat en cap lloc. I tot seguit es publica en el face de Serveis Socials a les 15:13.

    Un perfecte exemple de contraprogramació per banda del regidor d'una activitat i acte oficial de l'Ajuntament.

    A hores d'ara, ni Alcaldia ni cap altra regidoria relacionada amb violencia de gènere sap res ni se'ls ha informat res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No me cuadra lo de la hora del señor Juez, porque que yo sepa por la tarde-noche no trabaja , y si no podía venir más tarde haber buscado a otro pués venir a esas hora para que sólo puedan ir unos pocos por el nefasto horario es malgastar ese capital humano de tanta calidad como es el de los ponentes y privar a muchos ciudadanos de poder oírles, con lo que se rebaja el empaque del acto.

      Eliminar
    2. Es tu opinión, pero no coincide con la del juez y lo que el expresó. Que no esté en el juzgado no quiere decir que no tenga otro compromiso oficial por ser el dia que es.

      Y en cuanto a eso de privar a los ciudadanos.... Aqui se han hecho - y tú lo sabes- muchos actes muy, pero que muy interesantes, y estabamos en familia. A pesar de ser a las 8. La última: el sistema de financiacion valenciana y como nos ha puteado y no putea el PPSOE con la financiacion. El salon vacío.
      Y hablaba uno de los mejores expertos del tema y quien hizo el trabajo para las Corts Valencianas.

      Eliminar
    3. Sols dir que efectívament lo del acte sobre la financiació va ser un llèstima la poca assitència davant tant brillant expossició .

      Eliminar
    4. Pués si tenía otro compromiso haber buscado a otro, porque la hora desmerecerá el
      acto seguro pués irá mucha menos gente lo que es una lástima porque los ponentes soy muy buenos y a priori se ve una acto interesante.

      Eliminar
    5. Enrique, no se com deixes publicar este comentari tan ofensiu per a la persona d'un jutge que de manera desinteresada vindra e explicar-nos coses que a tots ens interessen.
      Es busca el millor, i es porta al millor. I a les 5'30 no es una hora tan roin. Centenars de mestres i professors , per exemple, que els interessa poden anar.
      A vore el jutge que voldria: omplir un estadi com el del Valencia, però tindrà obligacions que no podra deixar per a hores mes tard.
      Impresentable el comentari.

      Eliminar
    6. No li vegem la ofensa, qüestió de criteris.

      Eliminar
    7. Als actes del Bloc que van, només mestres i professors? Tants centenars n'hi ha d'ells al poble?
      Es veu que el jutge soparà a les 7.
      Que mal que menteixen alguns, en això el PP us porta anys-llum d'avantatge, tindreu que esforçar-se més en intentar assemblar-se.

      Eliminar
    8. Cal explicar a l'opinió pública que el tema protagonista dels actes i el programa Irene sempre s'ha coordinat entre els departaments de policia,serveis socials i cultura dels departaments.
      En este cas, l'alcaldia programa l'activitat sense dir res a Serveis socials, i ho publicita dijous vesprada pel Facebook. Cultura i Serveis socials publica el seu el divendres a migdia, no crec que en menys de 24 h. s'organitze i es programe un acte.
      Lamentable que JJ i Victor no es parlen ni per a estes coses. I el cap de policia i Amador per acabar d'arreglar les coses.

      Eliminar
    9. Això que dius: Als actes del Bloc que van, només mestres i professors? Tants centenars n'hi ha d'ells al poble?

      Ja menteixes igual que el PP. I si sumes el professorat (mestres i professors) del centres de Tavernes efectivament hi ha algun centenar i pico.
      Tu es veu que la cultura no es cosa teua, per això igual ni saps que tenim: 4 centres publics primaria, 2 IES, 2 centres concertats amb primaria i ESO i 1 centre de FP. Pregunta i ves sumant a vore els que t'ixen.

      Eliminar
    10. Millor, aniré a l'acte de JJ per contar als mestres. Tot el que baixe d'1 centenar em produirà gran decepció. Cura amb els socialistes, que ahí també n'hi han prou mestres i fa por que us facen boicot.
      Per l'horari no passa res,dinarem fort i així podrem anar als dos actes.

      Eliminar
  4. Segur que l'acte organitzat per l'alcalde està a reventar i el dels socialistes està buit.
    Compromís guanyarà als socialistes per golejada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eso tenlo por seguro, pero juega en su contra la hora en que se hace, por lo que más gente seguro pero no estará a rebentar.

      Eliminar
    2. Els actes no són ni de l'alcalde ni de socialistes. No els doneu tant protagonisme.

      Eliminar
    3. Per al Bloc sí que són de l'alcalde, i l'Irene només de Policia, jo crec que Evarist deuria explicar a la xarrada com funciona el programa.
      I Botifarra i altres cantautors no són actes de cultura,sino de joventut. I els bous no són un acte de festes. És una bona manera de treballar en equip,tindre les coses clares.

      Eliminar
  5. I a les 19h en Simat la Mancomunitat ha organitzat una de les conferències de les Rutes de la Xara 2014 amb el títol "Política i polítics a l'Espanya Contemporània" que es solapa amb l'acte dels socialiates.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es comparable lo incomparable i no es el mateix que es solapen dos actes públics i a més del mateix organisme públic com este cas l'Ajuntament de Tavernes, que es solapen un acte promogut per una empresa privada com es edicions La Xara com es el cas de Simat amb una d'un ens públic.

      Eliminar
    2. Pues crec que com a membre cobratori de la Mancomunitat, el nostre alcalde deuria acudir a l'acte de Simat.
      Clar que si ja acudia poc o gens quan era el president,que voleu demanar-li ara!
      Es veu que el xic fà com la ratita pressumida: cobrar i callar,cobrar i callar.

      Eliminar
  6. No es calfeu tant el cap. El Bloc sabia de l'acte de serveis socials. Està publicat al Mur del Facebook de l'Ajuntament des de setmana passada. Del que estan calents és de que no els demanaren permís per a fer-lo.
    I ara contraprogramen un acte similar a una hora diferent i el mateix dia per no coincidir.
    També ixen els palmeros dient que el seu acte estàven preparant-lo de fa setmanes, total per a posar-lo en un horari laboral, que al tema dels actes els protagonistes son la policia (del Bloc) i ningunegen Benestar Social (del PSOE) dient que només omplin papers. Com van intentar fer quan lo de la Renda de Garantia. Lamentabilissim que utilitzen els departaments i els funcionaris per fer partidisme. I encara l'alcalde parla com si tinguera la raó, el doctorat està demostrant-lo però en manipulació. El partit de la transparència, diuen...

    ResponderEliminar
  7. Tota la raó. Es un acte preparat des del grup de violencia de gènere de la regidoria de Seguretat Ciutadana.

    Jo no veig que ningu haja dit que es de I l'alcalde. L'alcaldia convida com a màxima autoritat, com sempre s'ha fet, es fa i es fara, a les entitats locals. Com suposem hauria fet si se l'havera anunciat i informat del acte posterior.

    O mira qui encapçala les invitacions a les exposicions que es fan a la casa de la cultura, com la que hi ha ara: l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per tant,em dones la raó,el gabinet de premsa deuria haver comunicat que fa temps hi havia programat l'acte del video de cultura i que l'alcalde fera els pertinents Saludes. I tindre el trellat de dir-li a Seguretat ciutadana que no solaparen actes complementaris,per no dir similars. O es suspenen als funcionaris,assessors i polítics que no fan bé la seua feina o dimiteix el màxim responsable que no sap fer funcionar la orquestra. Deixa una imatge pèssima de l'Ajuntament, i al igual que vol ser protagonista amb els mèrits, ací també és el protagonista i responsable.

      Eliminar