miércoles, 19 de noviembre de 2014

NP Partit Popular Tavernes: El partit Popular lamenta el despotisme del nacionalista Jordi Juan

El Partit Popular lamenta el sainet polític que està oferint l’alcalde Jordi Juan a la ciutadania. No ha fet res en tres anys i només transmet batusses polítiques per ostentar el poder.

L’alcalde segueix entossudit a fer imposar la seua voluntat i mostrar una actitud caciquesca. No atén a ningú i opta per una opció que només pretén emmascarar l’oblit que ha patit  Tavernes en tres anys de legislatura per a, a uns mesos d’eleccions, donar un llavat de cara i cercar el populisme.

No hi ha excusa que valga per a explicar perquè en tres anys ni s’han pintat els passos de zebra, ni s’ha treballat per a ampliar el cementeri, ni s’ha fet una gestió activa dels recursos de Tavernes. El senyor Juan s’ha dedicat a no fer res. Ha paralitzat la ciutat, no ha invertit i s’ha dedicat a presumir de quina en 2013 li van sobrar 1’3 milions del pressupost. Ha incrementat la contribució descaradament. En quatre anys ha recaptat als ciutadans 4’5 milions d’euros més que quan governada el PP. Els esforços de la ciutadania no es veuen en el carrer, la ciutat i la seua platja estan abandonats malgrat que s’ha sagnat als veïns amb més impostos.

El Grup Popular veu necessari actuar amb responsabilitat, i pensar en els projectes més interessants per a l’interès general i no solament per a l’electorat que puga tenir el nacionalisme en Tavernes.

El Partit Popular, com sempre ha fet, defensarà que prevalga la construcció de la segona fase del col·lector de la platja. Proposa que s’oferisca ajuda a Adisva per a acabar el seu taller ocupacional. Defensarà que s’inicien els tràmits per a executar el mur de Vergeret i que es faça un pla global de manteniment de la via pública. Fins ara el senyor Juan no ha fet res i li vénen les presses per a abans d’eleccions reparar els nostres carrers.

És intolerable que en Tavernes hi haja un desgovern en el qual els socis de govern no s’aguanten. Només estan junts per interessos personals, i açò ha degenerat que tinguem un buit de govern que es nota en l’abandó que pateix la ciutat.

El senyor Juan vol governar tenint només 5 dels 17 regidors. Va començar el seu mandat amb un Tripartit. Va expulsar a una regidora per demanar més ajudes socials als veïns. I ara està barallat amb el seu soci de govern i aguanta perquè no es veja la seua incapacitat de governar amb estabilitat.
El Partit Popular de Tavernes vol oferir un missatge de responsabilitat política amb els ciutadans i seguirà amb la seua labor de fiscalitzar al govern del Bloc i el PSPV des de l’oposició. El Grup Popular està compromès amb la ciutadania i per tant no va a permetre que l’executiu de Juan prosseguisca amb el seu desgovern. Per açò els populars realitzarem la nostra labor de controlar al govern de Juan i denunciar fets tan vergonyós com ho han sigut el transport d’analítiques en un remolc, l’ús del cap de la policia d’un cotxe de 900 euros al mes a la seua sencera disposició, el plagi del regidor Llàcer del projecte d’emprenedors de Tavernes a un municipi d’Astúries, la indiferència del govern a realitzar inversions o la devolució d’un préstec consignat pel partit Popular que haguera permès tenir ja en funcionament el col·lector de la platja, el mur de defensa del Vergeret, la piscina coberta o el taller de Adisva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario