lunes, 3 de noviembre de 2014

El Quadern informa, NOTA DE PREMSA DE L'AGRUPACIÓ D'INTERÉS URBANÍSTIC DEL SECTOR 6

Hem rebut el següent e-mail : 

Hola bon dia,

A causa de la transcendència i repercussió per a moltes famílies de Tavernes de la Valldigna, de l'actitud de l'Ajuntament de la nostra ciutat amb els propietaris de terrenys del mareny enquadrats en el Sector 6-Entrada Platja, ens veiem obligats a emetre una comunicació de premsa, la cual cosa els preguem sigua publicada en el seu Blog el més aviat possible.
Amb gràcies anticipades, els saludem molt atentament.

Serafin Salom. 
President de l'Agrupació d'Interès Urbanístic Sector 6-Entrada Platja

COMUNICADO DE LA AGRUPACIÓN DE INTERÉS URBANÍSTICO
DEL SECTOR 6 DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

La agrupación de interés urbanístico del Sector 6 de la Playa de Tavernes de la Valldigna pide la ayuda, comprensión y colaboración del Ayuntamiento de Tavernes para evitar que se produzca una situación muy perjudicial que puede arruinar a varias familias de la localidad.

En el pleno del lunes 3 de noviembre, uno de los puntos del orden del día contempla la resolución del programa de actuación integrada del Sector 6. De aprobarse este punto, se causaría un gran daño a más de 70 familias que integran esta agrupación, se les abocaría a una ruina tras más de 10 años de tramitaciones urbanísticas.

Este sector no tiene especulación, las 70 familias son pequeños propietarios, en su mayoría de Tavernes, que decidieron agruparse para ser el agente urbanizador de este sector  y evitar que vinieran otros de fuera a disponer de los terrenos a precios de risa.
La lentitud en la tramitación burocrática del sector y la avenida de la crisis han propiciado que ahora no sea el momento adecuado para ejecutar las obras. Como agrupación pedimos al ayuntamiento que acepte una suspensión temporal de este sector, para que se pueda retomar cuando la situación económica mejore.

Los propietarios nos sentimos ninguneados por el consistorio. No somos oídos, no somos atendidos y únicamente  pedimos la voluntad municipal de seguir con este sector buscando fórmulas que lo hagan posible a medio plazo.

Consideramos que el Ayuntamiento sólo se ha basado en criterios técnicos y no ha propiciado las reuniones pertinentes para buscar posibles opciones que permitan la continuidad del plan de actuación integrada del Sector 6 por parte de los propietarios de pequeñas tierras.  Hemos pedido en reiteradas ocasiones la suspensión temporal de la urbanización amparándonos en la legislación vigente, ni se han tenido en cuenta nuestras peticiones y no se nos han contestado las mismas.

El consistorio ha tomado importantes decisiones sin tener en cuenta a los propietarios, funcionando a base de notificaciones y sin convocarnos con voluntad constructiva, somos constantemente ninguneados por nuestro Ayuntamiento. 

No entendemos que intereses pueden estar en esta acción que perjudica a las familias de Tavernes. No entendemos por qué no se buscan alternativas, que las hay, para no perjudicar directamente a pequeños propietarios de Tavernes¿Qué pretenden dejar fuera a los propietarios y empresas de Tavernes, en el entorno de crisis que tenemos y que vengan otros de fuera?. Los propietarios queremos que el dinero que se genere por la actuación urbanizadora se quede en la población y no se vaya fuera. 
Pedimos pues un último aliento y que se propicien desde el consistorio encuentros con la agrupación para acordar soluciones. Pedimos la implicación de nuestro ayuntamiento para evitar la ruina de familias de la ciudad. Pedimos diálogo con voluntad de solucionar problemas, y que no nos den la espalda como ha sucedido hasta ahora.  Pedimos que se retire ese punto del orden del día y que se analicen, estudien y comuniquen adecuadamente todas las reflexiones que le hemos trasladado al Ayuntamiento. 

Hasta la fecha los propietarios del Sector 6 han colaborado con todo lo que ha pedido el ayuntamiento. Se han limpiado parcelas, dispuesto terrenos para crear estacionamientos y ahora vemos que no se nos atiende como merecemos para evitar la hipoteca de muchas familias de la localidad. Ha faltado voluntad por parte del consistorio y esperemos que esto se rectifique para lograr una solución al sector.

Los propietarios no tenemos acceso a información. Se nos comunican las decisiones sólo por notificaciones y no se nos convoca a reuniones. Por no saber, no sabemos ni  si se pretende ejecutar el aval de mas de  300.000 euros que la agrupación tiene  presentado  como avalista  del programa urbanísticosi su ejecución seria por gestión directa o indirecta, si tendrá el mismo coste económico o se incrementará éste y toda una batería de preguntas que a fecha de hoy no tenemos resueltas y que consideramos que deberían ser contestadas a los propietarios previamente a la adopción de un importante acuerdo del Pleno municipal.

El Sector 6 cuenta con  más  66.000 metros cuadrados brutos y está situado en la entrada de la Playa de Tavernes, estando dividido por la carretera de acceso.

17 comentarios:

  1. Com estem vegent en les ultimes noticies els polítics no escolten al poble, van a la seua bola tenen igual arruïnar als primers que fiquen per davant, tenen ulls tapats i no veuen la realitat socials que envolta a reste de persones.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tonteries. Eixe pla està mes caducat i amortitzat que el PP en el govern de la Generalitat. I els propietaris ho saben.

      Eliminar
  2. Recollons. Altres que no estàn contents amb el govern del bipartit i han de recurrir a notes de premsa.

    ResponderEliminar
  3. Això es va dir que estava mes que caducat. Si es va presentar en el 2004 deu estar segons les lleis fetes pel PP en la Generalitat, supercaducat. Quina es la teua opinio tu que ja has parlat del tema, aclarix-ho i ho entendrem.

    http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2014/07/ahir-pleno.html
    http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/03/ahir-peno-de-marc.html

    ResponderEliminar
  4. Els polítics de la casta viuen d'esquenes al poble i després ens sorprenem quan les enquestes que Podemos és el partit amb més intenció dirècte de vot.

    ResponderEliminar
  5. Pues si Compromís és casta... apaga i vamonos! Tota la vida Compromís manant en Madrid i la Generalitat, amb president de governs i fent lleis d'esquenes al poble. Quantes xorrades hem de llegir.

    Ara, si el referixes a que el PP va tindre entre el 2004 i el 2011 per tirar avant el PAI Sector 6 i el va deixar caducar, perquè temps ja fa temps que està caducat, que no es cosa d'ara, aixina calle.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Son casta perque son professionals de la política. Quant es baixen tots els sous per baix dels 2.000€ com Podemos tornem a parlar. I la casta,com tots els polítics que han passat pel nostre Ajuntament practica l'amiguisme.

      Eliminar
  6. Quina burrera mes establida! Com t'atreveixes a dir que els alcaldes i regidors dels pobles espanyols son professionals de la política. Això es un insult a la inteligencia.
    En Espanya la immensa quantitat de funcionaris (professors, jutges, metges, infermeres, arquitectes, advocats, etc). cobren mes d'eixos 2.000 euros. No cal que et diga ni quines escales ni quins nivells son, perquè despres el que has dit no crec ni que ho entengues.
    El teu cos despren odi a tot aquell que tinga un sou digne i falles en l'argumentació, perquè no es això, companys que ens llegiu, no és això. Eixe no es el debat, no es abaixar els sous a tot eixe col·lectiu, el debat es pujar el sou A TOTS els treballadors i treballadores als nivells dels paisos europeus, a un nivell digne i com tallar el regim d'esclavitud laboral que s'esta imposant en molts llocs de treballs.
    I tranquil, que això de Podemos serà rosada d'un dia. Temps al temps. Fins que toque poder més gent despres eleccions i diga: I eixe perquè te que guanyar 4000 en el parlament (siga el que siga el parlament) i jo m'he d'aguantar en la mitat fent el mateix treball. Temps al temps. Es la condició humana. I estos no son deus.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací a Tavernes l'alcalde Jordi Juan de Compromís i el regidor d'Hisenda Victor Borràs del PSOE si que son jornalers de la política i per això son de la CASTA.

      Eliminar
  7. Home,pues si cobrar sous escandalosos els alcaldes i comissions de 10' a 200€ la unitat els regidors no es ser professional, almenys el preu de l'hora sí és professional (professió per a la qual no has d'estudiar res ni complir cap mèrit).
    I si la condició humana es ROBAR 4.000 ó 6 o 8.000€ com els donen a cobrar a Europa deu d'estar prou deshumanitzada. Per cert que cap del Bloc ha fet com els de Podemos a Bruxelles,continuen cobrant els 8000/mes, que per a tú deu ser digne,jo li dic altres adjectius. Igual d'indigne es el SMI (700€) que els de 8.000. I per a mí,tot el que passe de 2.000€ també és indigne,siguen metges,enginyers o el Papa,mentre hi haja atur,fam o incultura més encara. I quan arribe el moment que els mínims de tots estiguen coberts,la resta de diners continue invertint-se entre tots,no entre uns pocs,ja ho diu hisenda i el nostre sistema de benestar,sols cal aplicar-lo. Quan dius de Podemos lo de rosada d'un dia t'ha faltat posar emoticono d'enfadament, sembla que a tú, com a casta no t'agraden massa,però et recorde que ja estan com a segon força en intenció de vot i van disparats a la primera, això vol dir que la majoria de la "condició humana" no aspira a furtar diners a costa dels demés, sino a viure dignament, amb igualtat i solidaritat. La teua condició humana ja has demostrat que és la dels teus amics fatxes de CIU i en concret la da la familia Pujol.
    No aspirem a ser Deus,sols a fer fora o tenir controlat els dimonis,per això ja ha explicat Podemos perque no es presenta als pobles,per d'entrada evitar els dimonis. I Morera enviant-los floretes, si s'entera del que dius et fa fora del partit.
    Quan manen els de flor d'un dia sempre et podràs mudar a Andorra,totes les setmanes eixen autobusos.

    ResponderEliminar
  8. Quant d'odi tens i demostres. Val mes que el dediques a altres cantars i vages amb la musica a una altra part. Tu sembles molt amic d'aquell entrenador del Barsa, sempre en negatiu.
    I jo m'en podre anar a Andorra, pero tu amb eixes idees, potser Cuba o millor Corea del Nord seria el millor desti.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ho sabíem tots que tú i els teus, d'esquerres poc o gens. Ja que al no argumentar gens em dones tota la raó, seguiré dedicant-me als mateixos menesters. Sobre si soc possitiu o negatiu tú em diràs com està el panorama per anar tirant floretes, això ja s'ho feu molt i molt rebé a dins la casta,deixan's als pobres que compensem amb crítica una mica la desigualtat.
      Els meus amics de Cuba aportaren fa poc a Sierra Leona un contingent de 200 metges contra l'èbola. Els teus amics ianquis anti-Corea del Nord aportaren al mateix Pais africà altre contingent de 3.000 soldats.
      Açò,demostra qui destíla solidaritat i denuncia del poder prepotent i qui només aporta odi al qui pensa diferent.
      Per cert,no has contestat que et sembla la proposta meua dels jornals de polítics,alts càrrecs,funcionaris i professionals VIP's públics. Espere resposta amb el mateix carinyo que jo t'escric.

      Eliminar
  9. Una burrada perquè saps és impossible. Això ho deixem per als regims comunistes i tenen més corrupcio que a Espanya.
    M'agrada mes la de posar els sous dels treballadors i treballadores a nivells europeus. De retallades no ha eixit mai res bó. Cantinues desafinant en el cant, esperem que amb els assaigs millores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,la burrada del que dic és impossible per a tú...i per a Montoro. Ja coincidiu en algo,a més a més que en Almussafes. Clar que amb Podemos hi haurà més corrupció,clar,moooooolta més que amb la vostra política semblant a la de Jordi Pujol,molt Honorable el pobre home,si.
      Totalment d'acord que amb els retalls no anem enlloc,però no vullgues confundir la gent dient que posar sous públics per davall dels 2.000€ siga retallar.Demagogies les justes.
      A França els SMI passa dels 1.500 però no tenim el seu nivell de vida,això i tot ací hauríem d'apropar-nos,ja que en això com en moltes altres penes som capdavanters d'Europa. Però convindràs que en grans fortunes,frau fiscal,i nombre i megasous de polítics som dels primers. I eixa desigualtat passa per pujar als de baix i baixar als de dalt. Si un obrer pot viure bé amb 1.000€, per qué no pot fer-ho un metge amb 2.000? No tenen les mateixes necessitats i es mereixen igual una vida digna?
      El nivell europeu està molt bé,pero quant el SMI aplegue ací a 2.000 €, aleshores que passen d'eixa quantitat els polítics. Perque,en realitat qui serveix a qui?
      Aiiiii, tota la vida renegant de l'aristocràtica i en realitat,aspirant a ella!

      Eliminar
    2. Si,la Xina capitalista té menys corrupció que Corea del Nord i els països sud-americans amb governs dretans tenen menys corrupció que els comunistes,clar que sí. El que passa és que als Països rics la corrupció està institucionalitzada com a Espanya i a EEUU són democrates dins i dictadors amb els Països de fora on veuen interessos, fent negoci de la pobresa per damunt d'OTAN, ONU i qui siga.

      Eliminar
  10. Un exemple clar es la lluita per la democracia que Xina esta fent a Hong Kong. A bascoia limpia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estan entrenats pels antiavalots espanyols.

      Eliminar