lunes, 3 de noviembre de 2014

Editorial : DE MANIPULATS I MANIPULADORS

Ens ens ha fet gràcia el que diuen els de Diari Valldigna en un comentari a la nostra editorial de Divendres :

"I si, Enrique, les pildores de les que parlem s'apliquen tant per acció com per omisió, no tant des dels posts que publiques, si no pels comentaris de quatre, sempre els mateixos i de forma anònima, que publiques. 

Sempre ens ha fet gràcia vore com els del PP i els del PSOE aprofiten els comentaris en el teu blog per llançar-li pildores a l'alcalde. Mire, senyor Estruch, nosaltres eliminem tots els dies molts comentaris que ens envien de forma anònima, i fins i tot, que ens envien en pseudònims i amb nom, perquè no ens agrada deixar que ningú vullga manipular el nostre blog en benefici de ningú. Ni d'uns, ni d'altres"

Ara ressulta que deixar que tothom pense com pense i ho comente, i que critique a qui critique sempre dins d'uns llimits es deixar que el manipulen a ú ...extrany concepte dels mitjans de comunicació lliure que tenen alguns, sí senyor .

I ressulta també que si ataquen al Alcalde ens estàn manipulant ... altre extrany concepte dels mitjans de comunicació lliure que tenen també, sí senyor .

 I nosaltres ens preguntem : 

Les píldores son tan sols contra l'Alcalde ? A la resta de govern i opossició no els critiquen en este blog ?.

Es ser manipulat publicar tot tipus de comentaris sense discriminar per motius d' ideología del qui els envía o de a qui critiquen, i a més d'eixar a éste contestar o als seus defendre'l ? .

Es ser manipulat publicar tot tipus d'articles i notes vinguen de qui vinguen i siguen del sentit que siguen, incluides les del govern si volen com feien fins fa un temps ? .

Vostés mateix ...

I afegim la següent reflexió : A vegades ú es fa el tonto però d'això no te rés, i entre comentari i comentari va calant el seu missatge, el qual d'altra forma no arrivaría perquè alguns que es creuen ser els més lliures no ho deixaríen ... per això es va fer este blog "manipulat" .

11 comentarios:

  1. El Diari (Valldigna) està manipulado, quien lo desmanipulará? El Estruch que lo desmanipule...

    ResponderEliminar
  2. Tranquil Enrique. Son un blog del BLOC i els molesta que diguen les veritats. Mira que li ha passat als de Valldigna Accesible per atrevirse a denunciar que el kiosco de la plaça del Tio Julio no era accesible. Els han dit de tot menys bonicos.

    ResponderEliminar
  3. Es gracioso Enrique que digan que te están manipulando aquellos que sí lo están.

    ResponderEliminar
  4. Els cotorros el volen calladet i ara ho intenten disfressats .

    ResponderEliminar
  5. Cuanta razón tiene el comentarista de las 9:16.

    ResponderEliminar
  6. Bon dia, cavallers! Acabem de publicar este post al nostre blog.
    Enrique, agafat les coses en millor sentit de l'humor, no és cap persecució ni històries semblants. A més, recordes quan varem dir que no seriem un autèntic blog del poble si no participaves en nosaltres? Este és el nostre acabament del tema. Alguns paràgrafs fan referència a alguns comentaristes.Un abraç.
    Qui diu les veritats, perd les amistads?
    És cert, senyores i senyors, qui diu les veritats, perd les amistads...o com a mínim, enseguida et volen etiquetar dins d'una corrent o un partit polític. En fi, que anem a fer...resignació, paciència ens done el senyor! Ara resulta que tenim indignat al nostre benvolgut sr. Estruch (i no va de conya), que li ha molestat un comentari que li varem fer l'altre dia. I ens tracta de manipulats i manipuladors. Homeeeee! Andevé como t'has puesto! De fet, s'ha indignat tant en noslatres, què no és conscient del que ha publicat. Textualment, ho reproduïm:
    " afegim la següent reflexió : A vegades ú es fa el tonto però d'això no te rés, i entre comentari i comentari va calant el seu missatge, el qual d'altra forma no arrivaría perquè alguns que es creuen ser els més lliures no ho deixaríen ... per això es va fer este blog "manipulat" ."
    Però sr. Estruch! acaba vosté de reconèixer què va fer el seu blog per "entre comentari i comentari" anar fent calar el seu missatge, és a dir, el de la seua corrent política de cada época! I ho borda diguent: "per això és va fer este blog manipulat". No ho diguem nosaltres, ho diu vosté, què conste! Nosaltres varem fer este blog fa tres anys i pico per agafar-nos en bon humor moltes de les "presumptes" pallasades que veiem dia a dia en la política local, especialment de la ma del PP local, els nostres ídols. I si veiem a algú que fa les coses mitjanament bé, ho diguem, i, sincerament, ens la sua el que alguns vullguen etiquetar-nos. No sap vosté com ens hem rist, l'altre dia fent-nos unes cervessetes, del tema este. Feliç jornada i no s'agafeu les coses tan a pit, què acò és un hobby! Nosaltres tanquem el ticitaca amb este post, per a que ningú s'enfade, va..

    ResponderEliminar
  7. I ja els hem respost i aci tanquem el tema, dediquent.mos millor a seguir tractant temes seriosos que el titar floretes o saetes entre blogs no porta a cap lloc i menys quant es juga amb la desventaja de no saber amb qui ... o si , el poble no es tan gran com pareix per a certes cosses ...

    ResponderEliminar
  8. Des de les 9:16 a 9:40 tots els comentaris estan fets per la mateixa persona. Un peperot que no sap ni on té la mà dreta i que sí intenta manipular fent creure que hi ha molta gent que pensa igual. Quina casualitat!!! 4 comentaris que diuen el mateix en una diferència de més o menys 10 min. Qui manipula a qui?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues clar que és el mateix,un tal "anónimo" diu ser. I que? I part de raó té, així que molts altres no peperots coincidim de vegades perque la realitat és la realitat i les cagades (i ja en van moltes) del govern són les que són, independentment de qui les diga.
      Ningú pot acusar de manipulació i defensar les excelències de Jordi Juan quan és el màxim manipulador: Facebook,Cotorra,BIM i ara InfoBloc,comentaris proBloc en castellà ací i als blogs del PP,notes de premsa amb i sense Victor...
      De qui sou o representeu és fàcil endevinar-ho per descart, del PP ja tenim clar que no, PSOE tampoc per conforme s'arrimeu a Jordi i no anomeneu mai Víctor, del mig tampoc amb les xirigotes que li monteu a Enric, i EU és tan marginal que no té ni joventuts. I que sou jovens està clar pel llenguatge i estils usats canta i no poc. Un grup de joves amb inquietuds polítiques i que no són de cap partit? Podemos? No,no cola.

      Eliminar
  9. Crec que això és el que volien dir els del Diari Valldigna, avisarte del figura que ha escrit els 4 primers comentaris. Evidentment, és la mateixa persona.
    Ten adones, Estruch? Jo pense que se referien a eixe tipus de manipulació, d'altra banda prou dificil de descobrir a priori.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Contra això sols caldría lal censura per sospita i això mai, tot el mon es lliure de replicar i dir el que pensa en contrari d'estes afirmacions, així que más val pecar per excés que per defecte .

      Eliminar