sábado, 31 de mayo de 2014

LA CUBANA, SÍMPLEMENT ESPECTACULAR

No teníem previst escriure sobre el tema, però és qué espectacular es l'obra de teatre de la que hem gaudit els membres de l'Escola d'Adults , tal i com vos informarem, amb uns decorats senzills però meravellossos, un guió còmic fins la llàgrima al ull i un espectacle en general molt divertit i amb música i ball, i a més amb participació activa del públic en molts moments.

Per tant áltament recomanable encara ací ja han acabat les seues funcions, però esperem poder toternar a vore'ls prompte, i si teniu ocassió de vorel's per fora no ho dubteu.    
    

Els espectadors amb barrets i pameles per a simular
 convidats a la boda repressentada.

Un  guió molt còmic amb música i ball incluit  

Decoració floral per tot el teatre, incluit grands
pastissos tipus els de les bodes .

Nota de Premsa del PP : DENUNCIA DE LA DEIXADESA I LA FALTA DE PREVISIÓ DEL BIPARIT DE TAVERNES

Foto de perfil de Partit Popular Tavernes de la ValldignaJa estem a juny, ha començat la temporada d'estiu i el govern del Sr. Juan encara no han adjudicat ni el servei de socorrisme, ni l'escoleta d'estiu ni els xiringuitos i serveis de la platja. El govern de Tavernes encara no s'ha adonat que alguns serveis que es contracten tots els estius i la seua contractació s'ha de fer amb temps suficient per a evitar que passe el que succeint enguany.

El plec de la licitació dels serveis de platja diu que la temporada estival comença l'1 de juny ja acaba el 30 de setembre però ja estem al juny i encara no se sap qui es quedarà la concessió dels xiringuitos, hamaques, kioscos o serveis nàutics que s'instal·laren aquest estiu en la nostra platja amb el consegüent perjudici per al turisme i per als seus adjudicataris.

En el cas de l’escola d’estiu el socialista Borràs ha optat per obrir el termini de matriculació sense que el servei de contractació, que gestiona la nacionalista Sansaloni, l'haja adjudicat encara a cap empresa. L’escola d’estiu comença el dia 1 de juliol pel que no hauria d'haver-hi cap problema en què el servei aquest adjudicat en aquesta data però haguera sigut mes correcte que s'haguera adjudicat abans d'obrir el període de matrícula.

El cas mes preocupant és el de l'adjudicació del servei de salvament, socorrisme i abalisament de la platja. Es tracta d'un contracte bianual valorat en 365.000€ que ha de començar a prestar-se el pròxima dia 16 de juny i encara no aquesta adjudicat. Esperem que el dia 16 de juny les nostres platges tinguen aquest servei adjudicat perquè ni els ciutadans ni els turistes poden córrer el risc de venir a gaudir de les nostres platges sense servei de salvament i socorrisme.

Aquesta altra mostra de com gestiona Tavernes el bipartit que dirigeix el nacionalista Jordi Juan.

Uns serveis que s'han de contractar periòdicament i haurien d'estar adjudicats fa mesos, com ja nostra veïna Gandia, i ací encara estan en l'aire.

RESUM SETMANAL

Política de primer, una polémica de segon en la que ens hem vist involucrats sense donar peu a ella, més politica... esta setmana ha segut quasi monocolor si no fora pel tema de Juanjo i La Cotorra, que a estes hores encara està donant que parlar .

El dilluns més i millor, bon cap de setmana.

EntradaPáginas vistas
395
252
182
27/5/2014, 22 comentarios
166
151
131
121
114
24/5/2014, 6 comentarios
102
30/5/2014, 9 comentarios
99

BODA EN EL BOLOMOR

350 fotos en una expossició que fa un repàs amb imatges i complements de com ha evolucionat el mon de les bodes al llarc del temps, des dels anys 20 fins als 2000. Enhorabona a l'Escola d'Adults Bolomor per la iniciativa. 

 




RECORDEU, VESPRADA DE SOLIDARITAT I CULTURA




I A LES 20:30 hores : 






Info-DEMÒCRATES : VALORACIÓ RESSULTATS EUROPÈES

Després del 25-M

Com sabeu, des de Demòcrates Valencians decidírem no presentar-nos a estes eleccions al Parlament Europeu. Bàsicament, perquè el partit es troba en un procés de consolidació, després del seu naixement fa poc menys d´un any, i encara ha d´afrontar el seu primer Congrés, el qual serà clau per a marcar les línies futures del mateix. Participar en estes condicions, i a més amb una circumscripció única que ho posa molt complicat a les forces autonòmiques i desvalencianitza els comicis, no haguera sigut positiu per a un partit en formació com el nostre. La nostra primera cita amb les urnes coincidirà amb les eleccions autonòmiques i municipals de 2015 i, per a concórrer a elles com toca, treballem intensament perquè volem ser mereixedors de la teua confiança.
parlamento-europeo
A banda d´este recordatori, volem expressar una anàlisi concisa dels comicis. Lamentem, primerament, l´auge dels populismes de dretes i esquerres arreu d´Europa i en el nostre sistema polític, el que no lleva que reconeixem les errades comeses pels partits tradicionals i que han erosionat un suport que s´ha perdut, precisament, en direcció a estes forces extremistes i a l´abstenció. La baixa participació, per tant, també és una circumstància preocupant, encara que l´escàs atractiu d´un format que afavorix els grans partits amb seu a Madrid tampoc ajuda a incrementar-la en estos temps d´alta desafecció. Des de la moderació de la qual fem bandera els centristes valencians, treballarem per a guanyar-nos el favor d´una ciutadania farta de la crisi i de la corrupció i a la qual volem oferir l´autèntica regeneració, la que construirem els propis valencians i que pensem que no trobaran en els partits tradicionals ni en els vells i nous populismes divisors.
Saludem amb alegria la davallada del bipartidisme. Els partits que s´han repartit l´administració i les seues prebendes durant dècades mereixien un càstig i la gent s´ho ha fet pagar amb certa contundència. Estos resultats –i el consegüent ascens adés esmentat dels populismes- són simptomàtics d´una desafecció rellevant amb la praxi dels partits amb responsabilitats en el nostre sistema polític. Renovem, per tant, el nostre compromís de construir, de baix cap a amunt, una alternativa engrescadora que ajude a solucionar els problemes de la societat valenciana.
Per últim, l´absència d´un referent aglutinador del centrisme valencià s´ha vist contrastada pels resultats i això referma la nostra convicció de la seua necessitat. Apostem per continuar forjant eixe espai, amb generositat i una crida reforçada a la convergència entre tots els qui, des dels consensos estatutaris, volen un partit valencià, fort i obert a la majoria de la nostra societat.
Per a les pròximes eleccions ja estarem preparats, comptem amb tu!.


viernes, 30 de mayo de 2014

Nota de Premsa de la FALLA LA DULA : SIGNATS PROJECTES FALLES 2015

La Falla la Dula ja té signats els seus projectes amb els artistes fallers per a 2015, renovant-se els contractes amb els artistes de l’exercici anterior, Alfredo Bayona (que construirà el monument gran per a la Dula per sèptim any consecutiu) i Carlos March que farà l’infantil per cinquena vegada.

El dijous 29 de maig es va procedir a l’acte oficial de la signatura dels mateixos, amb la presència de les falleres majors, presidents i vice-presidents de la falla la Dula. El president ha transmés en nom de la comissió, el seu agraïment  a Alfredo i a Carlos pel seu treball del qual estan molt satisfets.

(Fotos de K-Foto estudi fotogràfic)



Exposició : EL BOLOMOR SE'N VA DE BODA ... I DE TEATRE

Foto: EL BOLOMOR VA DE BODA
inauguració de l'exposició de fotos, el proper divendres a les 20:00.
Casa de la Cultura.
T'esperem

Foto: Amics. Tot 1 èxit. Entrades venudes i autobús complet.
I és que els Bolomorets sou i crac!!!
I es que demà vesprada se'n anem al tetare , ja vos ho contarem .



DEMÀ BALLS POPULARS

DEMÀ ASSAMBLEA ANUAL CÀRITES INTERPARROQUIAL

Demà dissabte a les 20:30 hores es celebrarà en el menjador del col.legi Sant Josep-Patronat la assamblea anual de Càrites de Tavernes . Açí vos deixem el que hem rebut els socis de l'associació:    
Benvolgut /a :
Pareix que va ser ahir, però ja són nou les assemblees realitzades per CÀRITAS INTERPARROQUIAL.  Moltes coses són les que han canviat al llarg dels anys, però es manté amb nosaltres la il·lusió de dia a dia,  junt a tots vosaltres,  anar construint camins d’esperança.
Es tasca nostra anar fent camí amb el que més ens necessiten, construint relacions de germanor  que ens condueixen  a ser i actuar com a família cristiana que viu i es desviu per aquells membres més vulnerables; per tant un any més volem trobar-nos tots junts a l’assemblea, que escolteu com  portem  endavant  els nostres projectes,  quines són les nostres il·lusions, les nostres  necessitats  i que desprès puguem xarrar i compartir un xicotet refrigeri.
L’assemblea serà el proper dissabte 31 de maig a les 20’30 hores al menjador del col·legi Patronat – Sant Josep  i l’ordre del dia es el següent:
1.      Pregaria i benvinguda
2.      Aprovació, si escau, de l’acta anterior ( el que la vullga podrà arreplegar fotocopies)
3.      Memòria activitats Càritas Interparroquial Tavernes
4.      Presentació de la Campanya 2014
5.      Precs i preguntes
6.      Moments d’encontre ( xicotet refrigeri)

Esperem la vostra presència, i vos animem a que convideu als vostres familiars i amics.
PRESIDENT CÀRITAS INTERPARROQUIAL                        DIRECTOR CÀRITAS  INTERPARROQUIAL




JOSÉ VICENTE SELLÉNS                                                        FELIPE VERDÚ  GRAU 


No podrem estar per un compromís adquirit fa un temps , però des d'estes planes donar el nostre recolzament a esta associació, i a qualsevol que en estos tempos tant difícils estàn fent allò que ójala no fera falta i que a més no cobrix qui ho tindría que fer, que es l'administració pública . 

LLEGIT EN LA PREMSA, piscina coberta


El vandalismo y la maleza se apoderan de la piscina de Tavernes que costó cinco millones

El vandalismo y la maleza se apoderan de la piscina de Tavernes que costó cinco millones

TONI ÁLVAREZ CASANOVA

La empresa la abandonó en 2011 pero el ayuntamiento no puede actuar porque está en manos del administrador concursal 
Ja és de sobra coneguda la nostra postura en este tema i segur que algo tindreu vosaltres que comentar, estimats lectors .

Editorial : DE DAVIDS I GOLIATS

" Todos los tiranos se abrazan como hermanos " : Si este "estribillo" ( no se com es diu en valencià, m'apareix "tornada" en el SALT ) d'una coneguda cançò del Víctor Manuel i Ana Belén ja l'ussavem fa uns dies per a denunciar l'actitut caciquil d'un "populart", Alcalde d'un xicotet poblet de La Costera, huí el tenim que per desgràcia tornar a ussar per a denunciar l'actitut esta vegada d'un "pardalot" i dels grans .

Vos recorde : Fa uns dies denunciavem l'actitut d'un"pardalet" que després intentar per tots els mitjans legals que no es fera un acte d'un xicotet partit i no conseguir-ho gràcies a la Junta Electoral, ho va intentar mitjansant la pressió a la ciudatanía negant-li al partidet les cadires i taules que ell si que ussa i de debò per als seus, incluit l'antic bar municipal, ara niu particular dels "pardalets", tenit que deixar-los les cadires, de la Dipu per cert, eixa qué és de tots, l'Alcalde d'altre poblet veí .

Doncs bé, ahir coneguerem altra tasa de caldo amb l'intent per part d'altre Alcalde amb aspiracions de cacique, esta vegada un pardalot i dels grans i que es creu que es el "duc" de la ciutat germana que presidix, de que no es fera un acte del partidet de marres , arrivant a amenazar al responsable d'una residència privada de que s'atenguera a les conseqüències si l'acte es fea allí, davant el qual es va fer al final en un restaurant d'un jove que no li té por al cacique.  

Es veu que eixe partidet (fascinerossos, que sou uns fascinerossos ... ) no ho es ja tant i preocupa i de debò als del pardalet , s'ha convertit per a "Goliat" en un "David" al que li tenen més por que una tronada ... 

Però sabeu el que més ens preocupa ? Que eixe pardalot i el seu niu de rapinyaires encara seguixen sent els més votats en este país, Espanya, i en esta patria, la valenciana, havent tebut el vot de tres de cada deu valencians . Sòls ens consola el que en estes darreres europèes ja s'han emporat un bon revolcó, de fet el pardalet ha perdut el 50% dels seus vots i el pardalot quasi : A vore si a les properes els fem fora del tot i no els deixem ni les plomes .