jueves, 25 de mayo de 2023

Vinicius

No volía parlar d'este tema perquè pense que s'està fent una campanya exagerada contra València com si fos la primera vegada que a este o a altres jugadors li se insulta i no li volía donar més "canxa".


Però vista la magnitut que està prenent el tema, doncs al València C.F. l'han sancionar greument, la sanció més greu en l'història d'Espanya per insults racistes (s'haveren atrevit amb el Bernabéu ?) i en Brasil estàn qualificant a Espanya com a un país racista, dir que la sanció em pareix dessorbitada en comparació a les que s'han imposat en altres casos, i que eixe país no està precíssament per a donar lliçons sobre el tema del racisme i mostra d'açò es que tenen un Ministeri dedicat a la integració racial, el qual vol dir que hi ha un problema greu de racisme en un país on la meitat son de color però on els alts càrrecs son quasi exclusívament blancs. 

I ja no digam quan la legislatura passada teníen a un President racista, xenòfob, masclista, autoritari i unes quantes lindeses més amb les que el podríem qualificar i que ha obtés en estes últimes eleccions brasilenyes quasi la meitat dels vots dels seus conciudatans.

Per tant ja està be d'exagerar el tema que no ha segut ni més ni menys que altres vegades.

Enric 


P.D.  I al Espanyol c.f. quina sanció li han aplicat per invasió de camp ? Jo vos ho diré : NINGUNA

No hay comentarios:

Publicar un comentario