lunes, 1 de mayo de 2023

Associació animalista Tavernes

Seguint amb aquelles associacions que en Tavernes porten endavant un gran llavor social, huí vull parlar-vos d'aquells que es preocupen pels animals i entre ells està esta associació que es dedica a mantindre en marxa el refugi per a gats i gossos situat fins fa poc junt a la depuradora de Marjaletes i ara en el tercer camí a l'esquerra en el camí Real segons vas des de la rotonda d'este amb la carretera de la platja i direcció Xeraco, i de buscar adoptants per a éstos una vegada estirilitzats i amb el xip corresponent.

Però es que a més d'esta impagable llavor i entre altres, s'encarreguen de ficar menjar i aigua a les diverses gateres distribuïdes pel govern local al llarc de poble i platja, i de capturar i esterilitzar a les nombroses colònies de gats que hi han en éste.

Esta associació es nutrix a més de per la subvenció municipal per les aportacions dels seus socis tan ordinaries des d'un euro al mes fins a les extraordinaries que puguen rebre, així com de les donacions en menjar, mantes i demés que reben també de particulars.

Destacar que en estos moments estàn dunt endavant una campanya d'arreplegada i esteralització de gats els quals costos van a càrrec de l'ajuntament.

Més informació en la seua web buscant en Google i en el seu Facebook on podeu trobar teléfon de contacte.

Jo personalment col.labore amb algo tan insignificant per a mi però tan important per a ells com es un euro al mes i algún bizum quan necessiten ingresos extres i t'anime a que també ho faces, ells, els animalets, s'ho mereixen.

I per últim dir que també pots col.laborar traguent a passetjar als gossets del refugio, ànims que el seu carinyo i agraïment ho compensa i de debò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario