martes, 4 de noviembre de 2014

Nota de premsa del PP, DEIXADESA VIA PÚBLICA

Denunciem per segona vegada la deixadesa del Bloc i Psoe de Tavernes en la via pública de Tavernes.


Ja fa quasi un any que denunciàrem que el Govern del BLOC/PSOE no atenia adequadament les necessitats bàsiques de manteniment dels béns públics. La deixadesa del govern de Juan a realitzar un adequat manteniment de la via pública i del mobiliari urbà està generant situacions perilloses per als veïns.

Fa un any que vam posar sobre la taula la situació dels parcs infantils del nostre poble i la tala d’arbres per no haver fet un tractament fitosanitari adequat i periòdic. I aquesta vegada volem denunciar la despreocupació pel manteniment del govern del BLOC/PSOE dels passos de vianants que estan esborrats.

Sembla que la proximitat de les eleccions marcarà a partir d’ara la seua agenda, ja que han esperat a pintar-los l’últim any de legislatura. El govern de Juan prefereix una foto prop d’eleccions abans que buscar una millor qualitat de vida dels veïns. S’han produït accidents en passos de vianants que no reunien les condicions idònies i en zones de vianants on s’ha descuidat la seguretat viària.

El passat estiu, el Govern de Juan sols va pintar el 5% dels passos de vianants del nostre poble i ens hem hagut d’esperar per vore si les tasques es de pintura es reprenien. Però 9 mesos després seguim igual: amb passos pràcticament esborrats i passant “de memòria” per els llocs on solien estar.
Convidem als vallers a fer una volta pel nostre poble i comprovar de primera mà l’abandó d’aquesta senyalització horitzontal en la qual en 3 anys i mig de legislatura el Govern de Juan no ha invertit ni un euro.

Anem a la zona que anem, els passos de vianants son invisibles o estan quasi esborrats. En Marjaletes, per exemple, no es veuen al igual que a la Plaça d’Espanya o al Prado Comarcal on ni tan sols es veuen les ratlles per aparcar. Ara be, a la platja de Tavernes passa el mateix. Els passos de vianants estan quasi esborrats donant una mala imatge de la platja cosa que el govern format pel PSOE+ BLOC estan acostumats perquè cada vegada se centren menys en la nostra platja.

Des del Partit Popular exigim a Jordi Juan i al seu govern que es “pose les piles” i governe per a tots. Cal preocupar-se pel dia a dia de la ciutat, per la generació de treball i per servicis socials, factors que el bipartit no atén a Tavernes; i no actuar de cara a la galeria i segons el calendari electoral.



10 comentarios:

  1. Els pasos de vianants de la platja encara estàn pitjor. Les dels Chamberí i Luna Park estàn borrades de fà més d'un any.

    ResponderEliminar
  2. Redeu redeu i el Partit Podrit oposant-se el passat juny a que es dedicaren 250.000 euros per a pintar el poble i demanat que es pagara primer els bancs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No digues mentires bloqueret. El Partit Podrit no es va poder oposar perque a ultima hora l'alcalde va recular i va retirar la proposta per ser ilegal.

      Eliminar
    2. Fals. El Partit Podrit va dir que votaria en contra. I Karineta que millor pagar a bancs per aixina acabar prompte en el deute.

      Eliminar
  3. Molt bona explicació i bon reportatge fotogràfic. Ni en Las Provincias ho farien millor o igual com allí no es pot ampliar tant, ho fan ací.

    ResponderEliminar
  4. jajaj, quanta manipulació, anònim de les 12:17.
    Segur que saps de sobra que el que es volia fer anava en contra de la llei, que tenia informe en contra de la interventora i que s'havien de destinar els diners a amortització de préstec. M'encanta que la gent defenga la legalitat només quan li interessa... i si no li interessa, la llei és injusta.

    Si JJ&company no haguéren anat pessigant i pessigant la partida de senyalització i mobiliari urbà que existia des de 2010 igual hagueren pogut pintar mooolt més prompte els passos de zebra i sense tant de problema.

    ResponderEliminar
  5. Quina llei? La del PP que obliga a pagar els bancs primer que res amb els diners del poble. Eixa llei que ens ha fet pagar a tots les estafes de la banca? I les targetes negres de Bankia i els dirigents del PP?
    Es va dir ben clar: si tots ho aprovem, el govern ho tirava endavant, i després que el Ministeri d'Hisenda ens impute si vol a tots els regidors, cosa que no haguera fet. Però els del Partit Podrit es van cagar damunt i no van voler saber res. I no van voler perque realment el que hi ha es que Tavernes els importa una bleda, i no són capaços de pensar i sacrificar-se pel poble. No tenien tant d'interes en seguir les recomanacions de la interventora quan manaven perque si ho haveren fet, la piscina no estaria com esta i l'aparcament igual no havera existit.

    I si s'haveren trobat amb un Ajuntament amb diners i sense estar en la ruina potser no haveren dedicat eixes partides (cosa que no m'ho crec) a pagar els proveïdors del poble que el PP no havia pagat i les factures que deixareu amagades en els caixons i sense consignació.¿Ja ho has oblidat?

    ResponderEliminar
  6. S'aguarden totes les últimes bales per a eleccions,com fan tots els polítics partidistes.

    ResponderEliminar
  7. Fals.
    Que això anava a passar es va dir en les assemblees lliures que es van fer en la Casa de la Cultura: primer sanejar Ajuntament i vorem si el darrer any podem aplicar alguna quantitat a inversions i amb diners propis, sense préstecs.


    " les previsions indicades pel govern municipal en les assemblees ciutadanes i reunions de barri, en el sentit que una vegada sanejada l'economia municipal es podria iniciar alguna petita inversió usant recursos propis i sense haver d'acudir als préstecs bancaris".

    ResponderEliminar
  8. Que anara a passar no canvia una lletra del que jo dic,mateixa casta,mateixa estratègia electoral.
    Ara bé,el Parking municipal,com que és herència del PP,en desús intencionadament.

    ResponderEliminar