jueves, 6 de noviembre de 2014

Nota de Premsa de NNGG del PP sobre el FESTIVERN


Un any més, el Festivern torna a Tavernes, però en aquesta ocasió, ho fa de manera diferent, ja que aplega amb una dotació de 16.000 € als pressupostos municipals. En la darrera edició, el Partit Popular de Tavernes ja va demanar que els joves vallers tingueren un descompte a l’entrada, i aquesta va ser acceptada amb condicionants, ja que per a aquest descompte, era requisit imprescindible tindre el carnet jove de la Generalitat, per tant, aquells joves que no tenien el carnet jove es quedaven sense descompte, i si el sol·licitaven a propòsit, l’entrada es resultava més cara ja que el seu cost era de 8'40€.

Els ciutadans de Tavernes són els qui menys es beneficien de totes les despeses que suposa el festivern, però són els que més paguen per a la celebració d’aquest. Paguen l’entrada i financen amb els seus impostos que aquest se celebre a Tavernes.

La disponibilitat del pàrquing de marjaletes, les instal·lacions del pavelló, els membres de FCC que han de netejar la brutícia que any rere any deixen els participants forasters d’aquest event, i altres despeses van a càrrec de les arques municipals de Tavernes, però els beneficis d’aquest festival van a parar a una empresa privada. Per aquest motiu, és lògic, que els joves de Tavernes gaudisquen d’un preu més reduït que la resta de participants sense cap tipus de condicionant, a l'igual que, si s'ha de contractar un servei de càtering, aquest siga de Tavernes, i els cambrers, siguen de Tavernes, i no d'empreses d'altres pobles.

A més, els joves populars han recordat que a la població de Tavernes no tots els joves desperten entusiasme per aquest tipus de festival, i han demanat l’organització d’altre tipus d'event que satisfaga a aquests. És lamentable que les disputes entre PSOE i Compromís deixaren els veïns i veïnes de la platja sense cap tipus de celebració, la desunió que aquests governants han practicat durant tota la legislatura ha repercutit negativament amb el ciutadà, però més encara si pel mig hi ha actes a organitzar i mèrits que adjudicar. No tots els ciutadans de Tavernes simpatitzen amb el Festivern, alhora que a la platja s’ha d’actuar per desestacionalitzar-la, dos problemes que se solucionen amb una única mesura política: organitzar actuacions a la platja per a celebrar l'entrada al nou any.

Les noves generacions també han demanat que s'aplique la legislació antialcohol que s’ha aplicat aquest estiu a la platja, ja que no podem consentir un tracte discriminatori cap als nostres joves: els joves de Tavernes tenien prohibit realitzar "botelló" a la zona de Padur, i en diverses ocasions es va requisar l'alcohol als joves que el practicaven, és per aquest motiu, que els joves populars no entendrien la passivitat dels agents davant aquesta pràctica que se celebra també tots els anys als pàrquings públics habilitats per a altres finalitats.


Per finalitzar, els joves populars recorden que les senyes d’identitat del nostre poble, la nostra comunitat, i el nostre país, no son elements que poden patir una ofensa sense cap tipus de resposta, motiu pel qual preguen al senyor Juan, i el seu equip de govern, que adopte les mesures de seguretat necessàries perquè no es torne a realitzar cap cremà de la bandera d'Espanya, i menys, si aquest és la que ondeja al balco de l’Ajuntament.

18 comentarios:

  1. Estos joves del PP en quin mon viuen?. Nomes ni ha tres empreses en Tavernes que poden oferir un catering a 300-400 persones i si eixe catering té que ser a 15 euros per persona li diran a l'organizació del Festivern "pa ta tia" i mes "pa ta tia" en eixe preu i en Cap de l'Any quan ells tenen sopars en els seus locals (Font, Teularet i Mediterrneo) eixa nit a 50 euros per plaça i els guanys no ni ha que dir que no son iguals amb 15 euros que amb 50. Els empresaris no son tontos, no sabem si alguns sí.
    I está clar que no sou dels que simpatitzeu, faltaria mes. Si poguereu el llevariu, com ho fareu si torneu a guanyar. Si governeu de nou adeu al festivern en Tavernes. Això es massa sabut. Tampoc som tontos els joves del poble que anem al Festivern i que no vos votarem mai. Encara recordem quan es va fer a Benifairo que no volguereu ni deixar l'entarimat perque era per al Festivern i es vau passar per l'engonal el compromís dels tres pobles de deixar-se'l els uns als altres peque els tres entarimats sons igual.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Has preguntat tú a eixes tres o més empreses? I l'Ajuntament, ha preguntat? Està donada d'Alta la "empresa" que fà el càtering o és una ONG? Lo dels 15€ voldràs comparar tú menús i locals amb els de 50,no? Pels 15 € sopes tú al Trolec molt millor i sense fred qualsevol dia,no es problema de preu quan treballes com dius tú per a 400 persones, que són 6.000€ i de despesa de cambrers i matèria prima no aplega ni a la meitat segur. I no pagues ni permisos ni llum ni res,tot baix el paraigües d'una administració! Ver para creer.
      Jo no soc jove ni del PP,però igual que lo del PP va ser una jugarreta, el que fa el Bloc n'és una altra de color totalment diferent però de resultats gravosos al poble i a algunes empreses locals, sobretot les de la platja de competència deslleial i agravi comparatiu.

      Eliminar
    2. Clar que ho han preguntat i s'han rist. Com tu el riuries si fores eixos empresaris.
      I el Cap d'Any Festiven. I tu no aniràs.

      Eliminar
    3. Les empreses que servixen catering han de cumplir uns requisits sanitaris que la colla d'amics que vaen vindre l'any passat no complien.
      Si volen fer negoci que complixquen la legislació i paguen impostos.

      Eliminar
    4. 6.000 € en una nit per parar taula i s'han rist? No m'ho crec,però ho pregunte i torne.
      Ja ho he preguntat,no els van dir res.
      Ara el de les 9:39 que diga el seu nom i el dels empresaris que es van riure.
      I sí aniré al Festivern,i activament en les activitats paraleles.

      Eliminar
    5. Continua sense dir el seu nom ni el dels hostalers. Esperem a vore si és que sols entra tots els dies a les 9:39.

      Eliminar
  2. Protesten els qui no tenen que anar a este festival, ja veus, garbellar aigua...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No van...però el paguen. I tú dius que no tenen dret a dir res ni menys queixar-se. Pues que ho diguen els que vinguen de fora.

      Eliminar
  3. L'ajuntament tindria que exigir que el Festivern fora gratis total per a tots els de Tavernes que ja el tenim pagat i repagat amb els nostres impostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'Ajuntament tindria que exigir que s'ho pagaren tot,si vols les activitats "culturals" paral·leles d'accés gratuït que les continue pagant Tavernes,però tot el demés que use la empresa,que s'ho pague (les instalacions i via pública ja tenen establerts preus). I els vallerets que vagen a la festa que paguen com tots. No fan així el circo (quan el deixen montar) i altres espectacles? Són més guapos Obrint Pas que el circ?

      Eliminar
  4. Els 2€ que ha pujat les entrades el de Festivern SL tindrien que ser per pagar els gastos que paguem els del poble i no per omplir la butxaca dels amos de Festivern SL.

    ResponderEliminar
  5. ¿Ja comencem amb la censura? Explica'm quin mal hi ha si dic que jo també pagava entrada en la Festa Jove de Festes del Poble que abans es feia i que l'Ajuntament la donava a un empresari local. No he dit cap de mentira.

    ResponderEliminar
  6. Si Festivern SL no vol pagar que es cobre als de fora per acampar i pa pagar l'acondicionament de terrenys, seguretat i netejs.
    A 5 eurets per persona tot pagat.

    ResponderEliminar
  7. Jajaja que risa comentariste del les 14:16. Si fas pagar 5€ per acampar no ve ningú festiverner al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que Festivern S.L. els puje els 5€ de l'acampada amb la entrada. La pujada de les entrades d'enguany no es destinaran ni a acampar ni a pagar serveis a l'Ajuntament ni a millorar la qualitat, es destinaran a la butxaca de quatre.

      Eliminar
  8. El Festiverns deixa molts diners al poble. Dir lo contrari es faltar a la veritat. Els començos on treballa gent de Tavernes facturen mes, la petita hostelería colindant regentada per emprendedors del poble que donen feina a gent del poble i que paguen impostos al poble es veuen beneficiats per l'event. Tan sols cal vore les terrases rebosants. Podeu preguntar a eixos empresaris que opinen del tema.

    El festivern es bo per al poble en tots els aspectes. I es evident que l'event atrau a molta gent. Algo s'estara fent be.

    Ho torne a dir altra vegada. Fan falta mes Festiverns al poble i en la platja. Dir que es diners no es queden en el poble es de una miopa preocupantes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre contant la part bonica d'uns i la lletja d'altres. Manipulant,quant no es diu que diuen que ens costa al poble 20.000€ al poble. Amb eixos diners es munten dos megaverbenes de nitvella amb carpa una al poble i altra a la mar, i debades per a tot el poble. I també seria bò per als comerços colindants. Ara bé si amb la excusa de dur tanta gent al poble s'entrega un taló al portador a una empresa privada (jo no discutisc si és de fora o de dins) no em sembla ètic ni normal, si es beneficien determinats comerços,que paguen ells els 20.000, a mi no m'han preguntat i no tinc perque pagar-ho.

      Eliminar
  9. Per informar-se de sopar a nitvella, próxim al recinte del poli i que el sopar acabí abans dels concerts, on puc saber-ho?

    ResponderEliminar