domingo, 2 de noviembre de 2014

Nota de Premsa del PP, NITXOLS

El Partit Popular demana solucions a l'alcalde de Tavernes davant la falta de nínxols en el cementeri

El govern del bipartit porta arrossegant un problema en el tema del cementeri i la disponibilitat de nínxols per al descans dels veïns de Tavernes de Valldigna des de fa algun temps i no posa cap solució definitiva, només draps calents i pegats temporals.


En aquests últims anys hem vist com el nostre cementeri ha anat creixent cada any més i és que, encara que l'esperança de vida ha augmentat considerablement, la població de Tavernes va fent-se major. Açò ha fet que tots els governs de la nostra ciutat hagen posat un afecte especial en aquest tema a causa de, com deixa clar el nostre portaveu Manolo Vidal, “estem parlant d'un va espai molt sensible per a la ciutat i els seus veïns. Allí deixem als nostres familiars i mereixen el millor descans”. Encara que sembla que per al govern actual Bloc-PSOE no és una prioritat.


Existeix un vertader problema en l'actualitat: no hi ha suficients nínxols ni espai per a construir-los. Durant aquesta legislatura el govern del bipartit ha anat eliminant tots els jardins i espais lliures del nostre cementeri que li conferien un aspecte ampli i de pau. I els ha substituit per construccions improvisades de nínxols per a poder cobrir les necessitats que es presenten. De nou, la mala gestió ha portat a atendre un problema greu amb solucions temporals que, en aquest cas, no poden ajudar més perquè no hi ha previsió d'espai dins del cementeri per a poder construir més nínxols, ni existeix cap projecte preparat.


I ja no hi ha més jardins que llevar. Ja solament ens queden 79 nínxols disponibles. Si tenim en compte que en 2013 i 2014 van morir 155 i 140 persones respectivament, i enguany la xifra ja arriba a 171 veïns, el problema va en augment. Què passarà l'any que ve? On enterrarem als nostres sers estimats si en el cementeri no hi ha nínxols ni projecte d'ampliació?

Esperem que després d'aquesta denúncia pública el govern del Sr. Juan es pose les piles i cerque una solució a aquesta situació que se'ns aveïna.


11 comentarios:

  1. Si no hi ha espai ni diners per fer més nixols tenim un problema i gran.
    L'alcalde va reconeixer que els nixos fets este any eren una solució a curt termini i la regidora Sansaloni va dir que com havien construit nixos ara més anaven a gastar 100.000€ en reparar dos edificis de l'entrada que estaven en mal estat.
    Tenim un problema en cementeri.

    ResponderEliminar
  2. Qui te raó, els de la Cotorra o el PP?

    Els cotorros diuen:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/11/el-govern-ha-construit-enguany-94.html

    I tu Estruch vas dir en el pleno extraordinari:

    "lo proposat s'ha aprovat amb els vots dels huit regidors del equip de govern, i els set en contra populars.
    Així, ha detallat els diferents conceptes que compossaven la modificació de crèdit a aporvar, i que son :

    - 21.617 euros per a solsides del riu.
    - 100.000 per a nitxos.
    - 19.659 per a factures pendents de pago per obres en centres escolars.
    - 11.395 per a liquidar les obres de l'escoleta de la platja.
    - 59.990 per a mobiliari urbà i senyals de trànsit.


    Y en el pleno ordinari ja havies dit:

    " ES REBUTJÀ UNA MODIFICACIÓ DE CRÈDIT AMB ELS VOTS DEL PP I VERCHER..."

    Amb un montant de 212.662'23 euros, provinent de varies partides, es proposava rehabilitar nitxos del cementeri, començant pels més antics a l'entrada del camp sant..."

    ¿Que fem ara amb el PP? Vota en contra i critica que no es puga millorar el Campsant i fer ninxols?

    ResponderEliminar
  3. Una pregunteta: Eixes casetes noves les ha fet el PP o els d'ara?
    I tot el problema de falta de casetes ja ve de darrere perque vosaltres no vau fer res en tant anys de govern per solucionar-lo.
    Ja sé que ara direu que estaveu molt ocupats fent la circumvalació, la nova depuradora, la piscina, l'aparcament, els poligons industrials, el carril bici, el colector de la platja i no tinguereu temps a fer cap de caseta.

    ResponderEliminar
  4. Van fer nixos o no van a fer nixos?
    És molt facil saber qui diu mentires.
    Si el govern mostra demà que hi ha partida i projecte els del PP diuen mentires i si el govern no ho mostra el PP diu la veritat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu saps que el projecte s'esta fent i es faran les obres.
      Com ja es treballa en les solsides del riu Vaca que també el PP va votar en contra.

      Eliminar
    2. 8 mesos després del pleno extraordinari i urgent i encar està per fer el projecte?
      On estava la urgencia del pleno?

      Eliminar
    3. La urgencia està en el mateix lloc que la circumval·lació de Tavernes. L'any 2005 es va pagar a una empresa 125.000 pel projecte i direcció d'obra i encara estem esperant i fa 10 anys. Si vols parlem d'alguna cosa més: depuradora, riu Vaca, parc del Cantalot...

      Ara segur que estos no tardaran tants anys en el projecte, això segur.
      I perquè parles si saps que es normal eixe temps i més amb un projecte d'estes característiques on hi ha que remodelar, fer de nou ninxols. I damunt amb tot un estiu i setembre festiu pel mig.

      Eliminar
  5. Xe no manipuleu.
    Els 100.00€ son per Obres rehabilitació nixols que no és el mateix que fer més nixols i així ho va dir la regidora en el pleno i aixi consta en la pàgina 8 de l'acta del pleno del 3 de març
    http://tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/ANY%202014/04-20140303.pdf

    ResponderEliminar
  6. Rehabilitar nixols que estan fora d'ús i han caducat la concessió i tornar-los a usar. Donar-los utilitat que no tenen. Ací només manipula el PP.
    Siga per a una cosa o siga per a una altra, millora del cementeri es i el PP va votar en contra i en la seu nota es queixa que ara no es fa res pel cementeri quant es mentira.
    I posen una foto de nixols nous en la seua foto. Igual es una foto d'un altre poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rehabilitar nixols que estan fora d'ús i han caducat la concessió i tornar-los a usar. Em pareix molt be però no deixa de ser una parxe. El que fa falta és ampliar el cementeri.
      Hi ha un calcul de quants nixols hi ha caducats?

      Eliminar
  7. Tan per a fer ninxols nous com si va ser per rehabilitar els vells caducats i tornar-los a gastar el PP va votar en contra de les millores del cementeri.

    ResponderEliminar