miércoles, 5 de noviembre de 2014

Editorial / Article d'opinió : TODOS LOS TIRANOS ... I VAN TRES CONTRA NOSALTRES I LES QUE RESTEN

HUÍ DOS EN Ú, EDITORIAL I ARTICLE DE DENUNCIA.

I es que el sentit de democràcia que tenen alguns deixa molt que dessitjar : Si fa un temps denunciavem la negativa de deixar cadires públiques per part de l'alcaldía com si fan per a ells per a un acte electoral dels nostres aleshores companys de Cerdà, i després denunciarem també les pressions per part del senyor Alcalde per a que els nostres companys de Gandia no pugueren fer un altre acte en un local privat de la Ciutat Ducal, setmana passada, i com denunciarem ahir, la senyora Alcaldesa d'Alzira va parar el pleno i va obligar a dos afiliats companys de lluita política nostres a borrar unes fotos que havíen fet amb els seus teléfons móbils en el pleno.

La senyora Bastidas diuen té
futur en el PP ... arre gat !!! 
Però es que damunt va fer a un empleat que ho comprovara, com si haveren fet algo molt greu, tractant-los amb aixó quasi quasi com a delinqüents.

Acàs no coneix la llei la senyora Bastidas ? 

Una recent sentència ha donat la raó als que volíen grabar un pleno i un  alcalde no es deixava.

Qué tem la senyora Bastidas ? A qui tem la senyora Bastidas ? 

Á qué  el telefon del company fora del tipus James Bond i a més de falshes disparara bales ? No crec.

Jo vos ho diré : El nostre company Pascual com a integrant d'una llista independent varen conseguir nou-cents i pico vots i amb això quasi un regidor, el que li havera llevat la majoría absoluta a la senyora Bastidas. I ara encapselant el moviment valencianista en Alzira té més possiblitats si cap de conseguir repressentació doncs el nostre company es persona molt coneguda i apreciada en la capital de La Ribera i esta ciutat ha segut històricament una font de vots valencianistes, havent tingut i tot un Alcalde dèixe caire. 

Però sap el que ha aconseguit amb la seua postura rés comprensible senyora Bastidas ? Que els diaris digitals riberencs es facen ressò del tema i amb això espentar políticament al nostre company, llija vosté els comentaris al article senyora Bastidas, llijal's. 

Així que seguisca així, seguisca, favor que ens fa a aquells que sí que creguem en la democràcia i en la transparència i no com vostés que s'omplin la boca d'ella, amb legislació i tot, però a l'hora de la veritat demostren que no se la creuen, que no volen transparècnia ninguna, arrivant al absurde de fer borrar unes imatges d'un acte públic i arreplegat en les imatges els periodistes pofessionals.

I per a acabar un consell als que si que fan fotos lliurement en els pleno de Tavernes : No s'acosteu per Alzira no siga cossa que acabeu enreixats ... sobre tot el del blog amic del Alcalde, perquè amb el que segur vos aprecia l'Alcaldesa Bastidas, més o menys com a nosaltres, segur que acabes en la trena ... (jejejeje) .   

3 comentarios:

  1. No anirem al pleno de Alzira i arreglat.

    ResponderEliminar
  2. Ésta es la transparencia del PP, como en todo lo demás, y la forma de tratar de acallar a
    aquellos que le pueden hacer daño electoral, pero grácias a Dios los medios digitales no tienen puertas, como éste, el facebook ... etc y no os/nos podrán callar .

    ResponderEliminar