viernes, 3 de enero de 2014

Editorial : SI CREUEN ÉS CULPABLE DE ALGO , AL JUTJAT ...

I si no, que deixen de difamar . No es la primera vegada que defenc al Secretari del Ajuntament dels atacs pel tema de la moció de censura i no ho deixaré de fer mentres no siga declarat culpable de algo , per la simpe raò de que com a juriste per la meua faena d'Administrador de Finques, em veig obligat a interpretar dia darrere dia la legislació vigent , perquè el dret no és una ciència exacta i com he dit moltes vegades, dos i dos no son sempre quatre com en esta , i ahí estàn els tribunals per a decidir quant hi han discrepàncies en l' interpretació de dita legislació vigent .

Jo mateix estic inmers ara en procés judicial , i no és la primera vegada , per demanda d'un veí contra una de les meues comunitats administrades per una interpretació de la llei meua amb la que no comulga eixe veí, vorem quí té la raò, ja ho dirà el jutjat número 1 de Sueca i ho acatarem i aplicarem, com no cap altra cosa , de moment ha guanyat el meu criteri en totes les demés però sempre cap una en contra , però el que puc dir ben clar i alt és que obre de bona fé i per això dorc tranquil siga quin siga el resultat . 

I ho dic evidénment per l'atac que està sofrint de nou i esta vegada per part d'un partit polític, per l'interpretació de la llei que va fer en eixe tema i que va donar pas a que es pressentara a pleno la moció de censura , amb les conseqüències que tots conegueu .

I dic que en el codic penal hi ha previst un delicte per a aquells funcionaris que amb mala fé interpretaren una norma a favor d' algú , a sabendes de que obraba mal, així com un procés administratiu pel mateix , que pot acabar fins i tot amb la carrera del funcionari sent expulsat del ofici .

Així que sí algú té algo que dir del Secretari que ho diga davant els tribunals o l'administració o que calle, però ja està bé de difamar-lo , a ell o a qualsevol altre funcionari , i a més que el Alcalde no sòls no el defenga com caldría fer com a tal càrrec, si no que a més inri perteneixca a aquella formació que l'ataca : Jo s  i fora César pendría messures però ja .  

Així que el dit, o al jutjat o a callar , ja està bé d'aplicar allò de que " difama que algo queda " sense impunitat alguna .

23 comentarios:

  1. Xé Perfecto ja ho tens bé. Si vols denunciar algo, vas al jutjat de Sueca i ho fas i si no calla d'una vegada pesat, que eres un pesat.

    ResponderEliminar
  2. No et cabre-ixes Enriquito, que tampoc hi ha que traure de mares les coses, tampoc ha que anar al jutjat per a tot, un poc de modèstia tampoc esta mal i sobre tot quant u s'han ganya i fa les coses mal, tot tenim falls o erros pèro tampoc es per a tant, no tenim que embolicar mes el tema polític a Tavernes ja esta prou embolicat, donar solucions i no ficar tanta nenya al foc.

    ResponderEliminar
  3. Comprenc que no estigues en el govern ni que siga un govern del teu gust, Comprenc que no hages entes que el teu enemic electoral com a DV partit de centro dreta és el PP i no el govern d'ara i tu li estas fent la faena bruta, comprenc que no sapigues de la missa la mitat, que no saps "els entresijos" de les coses que van passar, comprenc que desconeixes moltes coses, més de les que penses, pero aixo no dona patent de corso per que t'atrevixques a dir que dir la veritat es difamar i que si fores César pendries mesures.

    César Herrero no en pendra cap perquè sap que s'està dient la veritat i que el seu l'informe oblidava sentencies molt clares i determinants. I això es demostrable llegint-lo. L'has llegit? Demana'l al PP, que igual te'l passa com la sentencia fa uns dies.

    I aixo se li va retraure, se li va recordar i així ho va llegir Carmen Canet en el ple del 29 de maig, per que estava dins del text de l'informe que va demanar el govern municipal.

    Tu dius que si fores César prendires mesures. Jo si fóra ell ja n'hauria pres: sol·licitar el trasllat. I més si continua amb actuacions com la que va tindre fa uns dies quan va anar per algunes taules de l'Ajuntament a felicitar els Nadals. ¿Que tampoc la saps? Pregunta-la, pregunta-la. Igual canvies d'opinio i fas d'aci uns dies un altre "pastiche" on també podràs parlar de tu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que deuria sol.licitar tornar a les aules és el teu Jordi Juan. S'estàn desmuntant totes les mentires que esta digüent que ell no sabia res de cap festa a la platja, quan el seu colega de partit, el sr. Llàcer va autoritzar a la brigada de l'ajuntament a anar a la platja per muntar la carpa i preparar la festa de cap d'any. Resulta imposible que Jordi Juan desconeguera el que s'estava fent a la platja, perquè estaba anunciant-se per tot tipus de mitjans (xarxes socials, megafonies,... etc) i el que és més greu, el mateix Ajuntament ho va anunciar. Hi han imatges que circulen per les xarxes que demostren que l'Ajuntament havia anunciat l'acte.
      El senyot Juan està quedant com el que és, un autèntic MENTIRÓS!

      Eliminar
    2. I a tu que et pica, que no anara a felicitar-los a la taula d'eixe despatx que sempre esta tancat?

      Eliminar
    3. Enrique Estruch i Ferrando, DV3 de enero de 2014, 18:48

      P.D. Jo no tinc, al contrari que vosaltres, enemics electorals ni polítics, sòls adversaris, eixa es la gran diferència entre uns i altres .

      Eliminar
    4. Ahi ahi les has dado , esa es la diferencia , lo demuestran dia dia.

      Eliminar
  4. Per a aixo el tenim a tú i a altres com tú qué tot ho sabeu, per a que ens ilustreu i ens porteu pel cami de la llum .
    I ja qué saps tant, que es delicte que un funcionari li felicite els nadals a qui li apetixca, o esque te obligacio de fer-ho amb tothom ? Fins ahi arriveu, a impossar a qui ú té qué felicitar els nadals ? .
    I espastiches qué dius tu es veu qué als pobres incults els agrada, no als sabudets com tu, perque ahir 1022 entrades aixi ho refrendaren .
    Tila i bicarbonato qué el ardor de panxa de vore qué no tots seguim la línea oficial i a la gent li agrada .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Salvame de lux i similars tambe tenen molta audiencia i nomes diuen q tonteries. Si vols que entre mes gent encara inventat noticies q alarme a la gent o posa videos porno,segur q dupliques les visites i estaras content encara que la gent començe a voret amb altra cara...

      Eliminar
    2. Si, els feixistes, en els demes , qué son qui m, importa, no he notat res . I inclus els de lux molesten perque desvelen moltes coses fosques .

      Eliminar
  5. Per molt que desqualiques a qui intentar informar de les coses des de la argumentació i la veritat, no vas a canviar la realitat. Jo no ho sé tot, però t'he demostrat en el que t'he dit que sé prou.

    I Cèsar efectivament va anar a felicitar a alguns (no a tots ) els funcionaris els Nadals i a desproticar de Perfecto, fins que un funcionari li va recriminar la seua actuació.
    I per moltes entrades que tingues la qualitat continua igual: arran de terra.
    La quantitat no fa la qualitat, com tampoc l'habit no fa al monjo.
    Fes-t'ho mirar que estàs molt nerviós i la til·la i el bicarbonat crec que en prens massa, per això l'anomenes tant.

    ResponderEliminar
  6. Enrique tratan de acojonar a todo aquel que les planta cara y van a ir a por ti , ten ciudado , por mucho que te digan sobre si el PP es tu enemigo , para ellos no hay adversarios , todo el que no piensa como ellos es su enemigo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. D'això d'intentar acollonir en podem donar fe molts. Va ser el primer que van deixar clar en entrar a governar. I el PSOE còmplice en callar-ho tot. En obrir la boca, encertadament o no, de seguida va anar al carrer Karina (diuen que per incompetència). Ara, amb Carmen, si s'atrevira a parlar en públic, farien igual, tambe tenen ja l'excusa per incompetència. Pero ella sobre ser la mes conservadora, nomes per honesta ja es la mes progressista a l'Ajuntament, i fidel a la seua ideologia, no mourà fitxa, perquè al contrari que Karina, ella no se n'aniria amb l'adversari, i com be diu que no te el micròfon, per ara quedarà callada. En un curt plaç ja serà altra cosa.

      Eliminar
  7. Añado mas , ten en cuenta que en un articulo en el diari de tavernes que todos sabemos que es del PP no entran ni dicen nada , por lo que temen que su gran rival en las locales del 2015 sea tu parido tras la segura bajada de los populares a todos los niveles , aniquilados los socialistas locales por palmeros y una izquierda cada dia mas desunida .
    Saben que tienen mucho voto de centro prestadp y van a por quien pueda arrebatarselo , ahi tienes como atacaron hace un tiempo a Gent de Tavernes cuando abrieron la boca sobre el catastro y ahora viendo otra opcion que encima les puede quitar voto nacionalista moderado y que los del medio como dices tu llevais camino de ir juntos , les pone de los nervios : veros juntos a ti y a Vicen en la paella solidaria les puso de los nervios pues ademas saben de tu tambien buena relacion con Carlos Giner , con quien se os habeis reunido y que ojala las tres opciones vayais juntos .

    ResponderEliminar
  8. Sobre este tema dels tres junts m'han dit que hi ha algo , es de veres Enric ?

    ResponderEliminar
  9. Enrique Estruch i Ferrando, DV3 de enero de 2014, 20:14

    Efectívament, estem " en ello " . Hem tingut des de Demòcrates varies reunions amb els dos grups independents per separat, i ells entre ells també varies per vore si confluixen, i després ja ens sentarem tots junts a vore si festejem, ens casem, sòls som amics ... o cadascú va pel seu camí, tot indica que no , perquè pensem el mateix i més a nivell local . Els principis polítics generals son coincidents i sobre tot amb un dels líders, totals , i ja no el dic a nivell local, anem , com dic, pel mateixet camí .

    Suposse que com açò es un poble i ningún dels tres ens amaguem perquè no tenim perquè ni rés que amgar, a més de que és coneguda la meua amistat amb Giner i Vicen, i des de fa anys , no de ara, algú pensant en que sòls ells junts ja haveren obtés un regidor , i qué sumant els vots que puga arreplegar un nou partit de centre regenerador i valencianista poden ser més, davant la més que previssible per no dir segura vistes les darreres enquestes, huí mateix hi ha una en facebokk, debacles socialista i popular, i més a nivell local, no m'extranya que la possiblitat cada dia més propera d'una conjunció de les tres forçes fique a algú nervioset, i més si té vots prestats pel centre i del nacionalisme moderat .

    Estic convençut a nivell personal que, d'una forma o altra, a les locals anirem tots junts i hi haurà una sola alternativa dels d'enmig , i que tindrà èxit : Qué penseu ? . Seguiré informant .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara aneu en cura amb els del Bloc perquè son tan envejosos que intentaràn provocar-vos per a que es baralleu.
      Deixeu-los de banda, perquè ells si que se la juguen, ja que saben que o trauen majoria ambsoluta o es queden fora del consistori, ja que vist lo vist, ningú voldrá gobernar amb ells.
      I lo de la majoria absoluta ho tenen però que molt difícil després dels últims esdeveniments. Ho han fet rematadament malament.

      Eliminar
    2. Per ara, el Bloc ha perdut a Enrique, quan eren tan amics i fins i tot,girava al nacionalisme i nomes els separava el independentisme/fusterianisme. Ara, per als que manen, Enrique ja es del PP perquè no els ha risc cap gracia, i ha tingut la gosadia de criticar totes les errades. Damunt Enrique ara negocia amb els dos partits comerciants, quan van ser els que li van donar l'alcaldia al Bloc. El Bloc continua dividint als dos partits "centristes" malparlant d'Aceplat i fent campanya de cartell ets al poble, que semblen menys aguerrits i porten mes vots. Si van tots junts i fan lliga poden fer molt mal al Bloc, amb gran fracàs dels nacionalistes de no saber-se fer amb cap de totes estes forces del mig. Han pres el camí dels comunistes, amb el perill de la poca representació, ni sumant Iniciativa es fàcil que en tinguen prou. Tot pot dependre de la llista que presente el PP i el PSOE, on no esta gens clar qui presentaran ni amb qui s'ajuntaran.

      Eliminar
  10. Mireu com son els del bloc

    pic.twitter.com/XG4UBCH9PM

    Cap denuncia davant este acte o davant al robatori de la bandera. Això sí en eleccions amaguen el nacionalisme en casa i son el més d'esquerra que hi ha.

    ResponderEliminar
  11. Pues el Secretari també pot anar als jutjats si algú mentix sobre ell. Al 100% amb els teus arguments Enrique. Llástima que sols els utilitzes quan el convé i curiosament sempre en el mateix sentit. Perquè no li apliques el teu discurs a Karina que ahir denunciava obertament xanxullos entre amiguets? Té proves? que vaja als jutjats no?
    El Secretari va prendre una decissió que han tombat els tribunals. Per tant no va prendre la decissió correcta. No ho dic jo. Ho diuen els jutges. Encara estic esperant una simple disculpa o un "xe ho vaig enfocar mal". Si la decissió haguera perjudicat al PP no sé la que haguereu montat tu, Manolo i companyia.

    ResponderEliminar
  12. Cuanto odio ,Enrique , cuanto odio contra quien no piensa como ellos . Primero fue el PP, despues contra Kaina cuando dejo de comulgar con ellos , ahora y desde que les plantas cara contra ti : No me extraña que Canet se piense y repiense que hacer porque sabe que van a ir a por ella. Tipico de ciertos regimenes que todos conocemos y a los que tanto alaban , como por ejemplo reciente Venezuela.

    ResponderEliminar