sábado, 6 de diciembre de 2014

Nota de Premsa del PP, RETÉN POLICIAL

El Partit Popular demana explicacions sobre 
el balafiament de la caserna de policía

En el que portem d'any la despesa supera àmpliament els 160.000€ i les instal·lacions segueixen sense donar-se ús. A més ara es proposa una nova partida de 50.000€ per a acabar-ho.

El pròxim 10 de gener complirà un any el lloguer d'un local en la carretera de Tavernes per a la ubicació del nou retén de la policia municipal. Es publicità en un BIM d'octubre del 2013 a so de bombo i platerets que les noves dependències suposarien un estalvi de 7.200 € +IVA anuals i no generarien cap cost addicional per a les arques municipals. A data d'avui tot segueix tancat, sense previsió d'obrir-se i Victor Borràs, regidor socialista d'Hisenda, acusa a l'alcalde i als regidors de Compromís d'aquesta situació.

Des del moment en què el Partit Popular es va assabentar a través del Butlletí Oficial de la Província de les intencions del bipartit hem anat denunciant la irresponsabilitat d'iniciar una obra d'aquesta magnitud, no prioritària i que només respon a una idea megalòmana del govern municipal. A més volem explicar als veïns que les obres per valor –inicial- de 120.000€ s'estan fent en un local que no és de l'ajuntament i que en cinc anys -ara quatre- va a haver d'abandonar perquè el contracte caducarà. I sense oblidar que es va llogar el local sense tenir ni projecte ni pressupost inicial, només una aproximació de despesa.

Després d'un any el famós i “urgentíssim” repten està tancat. No obstant açò, el poble de Tavernes paguem tots els mesos més de 3.000 € de lloguer, dels 120.000 euros pressupostats ja no en queden cap. Així ho reconeix l'alcalde Jordi Juan en la roda de premsa en la qual retira al seu company de govern les atribucions referents al pressupost “Hem d'habilitar una partida que ens permeta acabar la caserna de la policia”. Malgrat tot, els operaris de la brigada municipal continuen treballant en ell, deixant abandonat el poble i la platja i el repten segueix tancat.

Una vegada més la mentida és part del quefer diari d'aquest govern municipal. “No tenim caserna de policia però en menys d'un any sí hem afegit un cost addicional de més de 160.000” comenta el portaveu del Partit Popular Manolo Vidal.

Un retén amb un munt de despatxos i un aula de formació però amb només un petit espai per a magatzem de 18 cotxes. Des del Partit Popular demanem una compareixença de l'alcalde per a explicar als veïns l'estat actual de les obres, el seu cost, si hi ha previsió d'incrementar la plantilla de policies en el municipi i quina despesa ha suposat i suposarà per a les arques municipals el seu nou retén. Manolo Vidal afirma que “amb l'augment de l'IBI s'estan finançant obres innecessàries i poc rendibles que no responen a cap necessitat real dels veïns de Tavernes”.

Amb els diners que s'ha porta gastat en aquest innecessari retén s'haguera pogut pintar passos de vianants, construir nínxols, renovar mobiliari urbà, millorar la senyalització o ajudar a finalitzar el Centre Ocupacional i per açò és necessari que l'alcalde done les oportunes explicacions d'aquest balafiament dels diners públics.

20 comentarios:

  1. Realment, un gasto innecesari. A mes que, per a mi, considere que la policia on esta està molt be, en el centre del poble. I, ara tampoc es moment de fer eixa inversio. Hi han coses mes importants i necesaries per al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si conoces a algún policia pregúntale la opinión que tiene de donde están. Y a lo mejor cambias el comentario. Es muy fácil hablar sin estar dentro, o como se suele decir hay muy buenos toreros en las barreras.

      Eliminar
  2. Este que el suponía iba a ser su gran legado puede ser el remate político para Borrás y mira que lo siento porque me parece una persona cabal y capaz y además moderado y dialogante y que tenía futuro. Le quedan seis meses para enmendarse pero si el Miércoles no rompe con Jordi y empieza a venderse está muerto. Pero para ello se tiene que ir sí o sí del gobierno y renunciar al sueldo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De moderado y dialogante nada. Pregunta a sus compañeros del club de atletismo o a Carmen Canet.
      Y ya es un muerto político. Sólo le faltaba estos días el tema del muro con la panfletada y recogida de firmas para ir contra el gobierno cuando él es gobierno hasta que no rompa. Muy mal aconsejado. Pero que muy mal aconsejado.

      Eliminar
    2. I has oblidat dir que tenen la regidoria d'Urbanisme. I no han fet res pel mur en estos temps ni pel pla del riu. Només s'ha preocupat l'alcalde i Compromís a Madrid.
      Tenen la regidoria d'Urbanisme i no sabien que hi havia un tècnic de l'Ajuntament que està treballant en els estudis previs per redactar el projecte.
      Es de risa el que passa en el PSOE de Tavernes.

      Eliminar
    3. Vergonyós. El PSOE arreplegant firmes contra el govern al qual pertany o siga contra ell mateix. NI s'han esperat a anar-se'n. ¿O fan motius per que els tiren?
      I quan el pressupost contempla la partida per iniciar eixe projecte i ja hi ha de fa uns mesos un enginyer estudiant els passos previs per redactar el projecte. No s'han llegit el pressupost? Sembla que no.
      I quan tenen i han tingut la regidoria d'Urbanisme.
      Vergonyós.

      Eliminar
  3. Este és el moment de que l'alcalde grabe un video explicatiu del reten.

    ResponderEliminar
  4. Rodarien caps i no de Compromís.
    Però l'alcalde no ho farà. Té massa trellat. Sap que els efectes col·laterals els ha d'assumir.
    Enrique, estàs molt callat i tu ho saps tot. Mira que la memoria ens juga passades i no recordem que diem aci fa uns mesos sobre el reten i Victor Borràs.

    ResponderEliminar
  5. A mi em dona igual si la culpa és de l'alcalde o de Borràs. Ací estàn despilfarrantse uns diners dels nostres impostos i ningú es fa responsable 160.000€ en 2014 i 50.000€ en 2015 son moooolts euros despilfarrats en un local que no és municipal i que en 4 anys tindrem que deixar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No es despilfarra res perquè els diners estan invertits. I s'invertiran els que calga . I ja està be de dir bovaes.
      Jo admet la critica que es va amb uns mesos de retard. Però pots criticar el retard, tampoc pots criticar el lloger que de totes les maneres s'hauria de pagar. I tot el que s'esta invertint (equips, informatica, cameres, etc) fins i tot els panells de les habitacions i sales, com es va dir i pot anar a vore es reutilitzable després. Es podrà desmuntar i gastar on siga.
      Critiqueu, pero sabent el que critiqueu que pareix que no teniu ni idea.

      I això que d'aci 4 anys ho haurem de deixar, el temps dirà. Que igual es pot comprar o allargar el temps de llogar.
      I ara com tu saps tant ¿pots dir-me quants diners s'ha gastat el PP en el lloguer de MGM per tindre els vehicles? I això durant quants anys? Calcula i ens ho dius.
      Eixos si que son tirats al fem, que no en tornarà cap.
      Es que fins els vostres arguments se vos tornen en contra.

      Eliminar
  6. Més se n'han despilfarrat en el parking del passeig i en la piscina i no han tancat encara a ningú.

    ResponderEliminar
  7. Despilfarrant? Tu no saps això que és. S'està invertint en una obra per al poble.
    Que va en retràs? I que? Total per uns mesos. Més retras porta la circunvalació que vau anunciar el 2005 o el parc del Cantalot el 2004 o la depuradora nova el 2007, o la piscina que vau estar un any anunciat la inauguració tots els mesos fins que va quebrar l'empresa.
    No patisques que tindràs reten i tots els del PP apretareu les dents i els punys de malicia.

    ResponderEliminar
  8. Si que fan be els calculs del cost de les obres. Del cost zero a 120.000€ i ara a 170.000€. Estos del bipartit van a bot de matoll sense fer cap estudi ni valoració previ.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'haurien ensenyat del PP de la Generalitat si fora aixi que no ho es.

      I això del cost zero no es va dir respecte a les infrastructures o equipament que tots saben s'han de fer (taules, cadires, informatica, telecomunicacions, cameres, tabics...).

      Com tu saps i saben molts es va dir cost zero referint-se a que el cost que costava el lloguer del terreny de MGM era menor que el lloguer del nou local. Ara com teniu per costum enredrar, continueu aixi.

      Eliminar
  9. El meu modest punt de vista és que despilfarrar va ser gastar 200.000 euros en un carril bici que no va a ninguna part o els 150.000 euros de l'estudi del PAI Bancaixa quan la Generalitat ja havia dit que era inviable o gastar-se milers d'euros en un llibre de propaganda per a Fitour " Tavernes una ventana abierta al mar" que mai no es va repartir i va desapareixer quan el PP va deixar el govern. I no parlem de palmeres, aparcament o increment d'obra en la piscina.
    O si vols parlem de vora mig milió en vigilància privada.

    ResponderEliminar
  10. Ara despilfarra Compromis/PSOE i abans despilfarrava el PP.
    Que entren altres que gestionen millor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aci nomes ha despilfarrat el PP.
      Tu no confongues ni manipules: despilfarro no es inversió.
      No hi ha despilfarro en invertir dines en millors serveis per a la policia i això vol dir millos serveis per al ciutada i millor seguretat. Si no saps del que parles, calla i estaras mes guapo.

      Critica que porten tres mesos de retard sobre els terminis previstos i acceptat.

      Eliminar
  11. Pues sí anònim de les 19:37, mig milió de vigilància privada que van gastar els peperets dona per tot el gasto del rete. Però ara diran que aixo esta passat.

    ResponderEliminar
  12. Borràs ha de donar explicacions del que està passant en el reten. Ell es el reponsable de este despilfarro.

    ResponderEliminar
  13. Borràs va dir que estaria acabat en un parell de mesos i ja en portem 9 mesos d'obres, s'han acabat els diners i encara està tancat.
    Borràs és qui ha de donar explicacions.
    #BorràsDimissió

    ResponderEliminar