viernes, 26 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Foto vista en La Cotorra
En Levante trobem referncies a un tema que va destapar ahir un blog local, i que es l'aparició en una tanca del Vergert de simbols franquistes, i en concret d'una bandera pre-constitucional. La polémica sobre la venda no cobrada de les taronges del Monestir fa uns anys , pressumpta estafa, i la contractació d'un nou entrenador per a la UD Tavernes així com varies noticies de caire esportiu tanquen lo referent a Tavernes.

I en Las Provincias ens parla del horari especial per a cap d'any dels bus platja-estació-poble del que vos hem informat ja en este blog i que recordarem la propera setmana pel seu interés general.

Sols comentar sobre la bandereta de marres, que ja ha segut esborrada per la brigada municipal, que ho condenem, es una clara provocació anti-Festivern i nosaltres no tolerem els anti-ningú, sols als anti-feixisme de tot caire, sempre que siguen contundents però tolerants, que no caiguen enj allò que critiquen.

2 comentarios:

  1. Podrien millorar el servei del bus tot l'any i no a soles per als del Festivern.
    L'ajuntament ha fet molt be borrant ràpidament la bandera franquista i espere que siga igual de ràpid llevant els simbols catalanístes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Catalanistes? Ja ja ja. Quin simbols? Que son antidemocratics com el aguiluxo? Ara els peperos ens ensenyaran a ser valencians, ara.

      Eliminar