sábado, 6 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Jordi Juan se queda solo en sus cuentas ens diu Gimeno en Las Provincias, on dessengrana el tema del pressupostos, i també ens parla en altre article i dins del mateix tema dels 50.000 euros que preveixen per al retén policial i que el PP qualifica d'autèncti desbalafiament. El fútbol tanca les noticis en este periòdic.
En el Levante el retrás en les obres de dit retén i un acte que es va cel.lebrar ací i del que ja vos hem informat com es l'assamblea comarcal de la FSMV son les noticies que podem trobar sobre la nostra localitat.

Comentar sobre la crisi de govern que no sabem si serà definitiva al anunciar Borràs que si no li accepten les seues esmenes els votaràn en contra i dir Juan que si ho fan els llevarà les atribucions, vorem que passa però pensem que açò no pot aguantar així, o dins o fora, de processó i tocant les campanes al mateix temps no pot ser ; sobre el retén dir que no tenim clar si el fer-lo amb mitjans propis per a estalviar per contra no vorà segut tot el contrari doncs els messos van passant i s'està pagant un alt lloguer mes a mes que pasa que està encarint els costos finals i no tenim clar que no supere l'estalvi previst dit cost del lloguer pel plaç de demés mentres el local seguix buit. A més tenim  curiossitat per vore qué pensa Borrràs, artícif del projecte, de tot açò. 



17 comentarios:

  1. Comentari censurat varies vegades a la Cotorra:
    50.000€ més per al reten?

    ResponderEliminar
  2. Està clar que el nou cuartel no tenía projecte i ni amb els 50.000€ que volen afegir ara es podrà acabar.
    Estic pensant amb que eixis diners gastats haurien pogut anar a pasos de vianants, columpios, mobiliari urbà, faroles, nichos o ajudes a clubs, associacions i ONG.
    I això que l'alcalde va dir que seria a cost zero i estalviaria diners al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a balafiament Gandia:

      El nuevo retén de la Policía Local de Gandia se espera que pueda ser inaugurado para el mes de febrero del próximo año. La inversión de esta nueva infraestructura asciende a un total de 3.542.230 euros y su plazo de ejecución, reforma y adaptación, es de 10 meses.

      Això si que son balafiaments 3'5 milions i mig.
      Ara com ho fa el PP allí en Gandia, tot perfecte i bonico.

      Eliminar
    2. En Gandia que facen lo que vulguen. Jo mire per el nostre poble i les nostres necesitats. I al poble li falten moltes necesitats basiques (neteja, llum, activitats...) i l policia ja dispossa d'unes instalacions que, hui per hui, es poden apanyar de lo mes be. En el nostre poble, uns diners molt mal gastats.

      Eliminar
    3. i l policia ja dispossa d'unes instalacions que, hui per hui, es poden apanyar de lo mes be.

      Si tienes algún conocido que sea agente, pregúntale. Igual cambias de opinión.

      Eliminar
    4. Quina mania estos del Bloc de passar-se al castellà. Per cert,no veig cap agent que passe per ací a dir-nos el que estan patint.

      Eliminar
    5. Pobrets! Pues tampoc es que estiguen en mig de la plaça! Que, de tota manera, si es deixaren vore una miqueta mes tampoc passaria res.

      Eliminar
  3. Articif del projecte, no. És articif del desastre.
    I ara els tira el mort als altres, quan ell va començar una remodelació sense projecte, sense saber exactament els costos i que s'anava a fer sense tindre clara la consignació, que es al que ha obligat finalment a eixe sistema del 50% perque el regidor de Patrimoni, autor de l'invent, no va previndre res de res. Ni va comentar res a ningú sobre com s'anava a remodelar
    I quan es va fore el fregao va dir: Au, pa vosatros Compromis i la vostra regidoria d'Obres i Contractació.
    Tu Enric penses que saps més del que dius, no?
    I sobre la nota de Les Provincies, sembla ser que l'autor parla d'oïda i damunt sense haver parlat amb les parts ni saber que va passar amb la comissió.
    Mira el Levante-EMV com calla, i si calla no es per deixar en bon lloc a Jordi Juan, sino a algun altre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu eres del Bloc veritat? Sempre tirant la culpa a altres, anant de víctima i atacant a qui no pensa exactament com tu. Típic de radicals

      Eliminar
    2. Pense que li va a eixir el tir per la culata a Víctor pel retràs, que els socialistes axaquen a intencionalitat del Alcalde per a que no es puga inaugurar abans les eleccions, i els econacionalistes aleguen que diu este comentarista.

      Eliminar
    3. Perdò, vullc dir que els econacionalistes aleguen el que diu el tercer comentariste.

      Eliminar
    4. La veritat és qué entre uns i altres ens deixaràn mes nets que una patena.
      Tenim uns passejos que clamen al cel, una piscina coberta preciosa tancada, un parking públic desastrós, un reté de Policia fantasma, tot el poble fet un desastre. Crec que això és l'altra cara dels polítics que tenim a Tavernes.

      Eliminar
    5. Ara resulta que dir la veritat és anar de radical.
      Feu la vista arrere i mireu que es posava en este blog sobre el reten i a qui estaveju atacant per no haver projecte, per no tindre consignació, etc.

      I Enrique ho sap. I tant que ho sap qui anava amb els arquitectes i tecnics al reten, qui es reunia amb els tecnics i portava la veu cantant. Si era un secretisme el de Victor no informava de res perque no ha saberen els del Bloc. Si preguntaves als regidors del Bloc i deien això ho porta Victor. ¿Si o no Enrique? Tu ho vas preguntar. ¿Que el van dir? Fes memòria.

      I quan va a començar a anar mal la cosa: "Au, per a vosatros els de Compromis que jo no se mes!.
      Com ha fet en tantes coses d'Hisenda, pressupostos inclosos.

      Eliminar
  4. Mare meua quina clavada de pata fa hui Las Provincias. Mitja informació és falsa.

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/12/els-pressupostos-del-2015-de.html

    ResponderEliminar
  5. La pelea de los socios por lo que veo se ha trasladado aquí, los socialistas empiezan por fin a alzar la voz y defender a Borrás.

    ResponderEliminar
  6. Entre el balafiament de Gandia i el de Tavernes hi ha una diferencia. El nou reten de Gandia es de propietat municipal i el de Tavernes es llogat per 5 anys i 1 ja ha passat despres balafiar més de 160.000€ en lloguer i obres.
    Posats a balafiar millor fer-ho en una propietat municipal que en una llogada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gran veritat, com sabeu jo no estic en contra d'un retén decent per a la policía si no de si es el moment de fer eixa inversió, i si ara i per les xifres de la memòria de Jordi si pareix ho es, si es el lloc més adequat pel que vaig dir sobre l'antiga subestació elèctrica que passarà a ser municipal, i en tot cas en pareix un desbalafiament el que s'està fent en este cas com el temps i les xifres ens están donant la raó.

      Eliminar