jueves, 18 de diciembre de 2014

Nota de premsa de DEMÒCRATES-UNITSxTAVERNES SOBRE LA SITUACIÓ POLÍTICA LOCAL

Davant de l'al·luvió d'insults, desqualificacions i menyspreus personals fora ja de la crítica política que venim observant a raó de la crisi de govern local, augmentant des del tema dels pressupostos, des de D-UxT volem condemnar enèrgicament esta forma tan vergonyosa de fer política. 

No és tant el que separa als uns i els altres quant als dits pressupostos, pel que una vegada més demanem altura de mires : Falta voluntat i sobren moltes ganes de fer politiqueig barat, anteposant una vegada mes els interessos partidistes per davant del bé comú. 

Uns pressupostos prorrogats signifiquen anar a bot de matoll ple darrere ple i així anirà també Tavernes, a bot de matoll a l'espera en les decisions econòmiques importants del que es vinga a bé acordar o rebutjar ple darrere ple a uns i a altres.

Estem segurs la ciutadania vallera està prenent bona nota de tot açò i castigarà en les urnes a tots els responsables, d'un costat i d'altre.



9 comentarios:

  1. Ací els polítics es passen el temps criticanse uns als altres i ni PP, ni Compromís, ni PSPV donen el primer pas per sentarse, rebaixar la crispació i acordar un pressupost 2015 de minims que puga fer possibles les inversions i les despeses necessaries per Tavernes.
    L'alcalde està obligat a donar el primer pas o a dimitir.

    ResponderEliminar
  2. La gent que llig tots els blogs no crec comprenga això de "Davant de l'al·luvió d'insults, desqualificacions i menyspreus personals", posant tots els partits en el mateix pot.
    Els partits que en les seues entrevistes i blogs afins tenen eixa forma de moure's i fer, i no d'ara sino tota la legislatura, amb incursions en la vida de familiars de regidors de Compromís i entrant en coses personals, tenen nom i no son tots els partits del poble ni tots els que estan representats en el consistori. Per tant no feu a tots iguals.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues no,no tots estan al mateix pot,però molts i de molts costat si que es posen ells mateixos al pot de la desqualificació exagerada i no argumentada. Però igual de coent és desqualificar a tot un bàndol sempre i ofuscadament com fer tot el contrari.Els coneguts palmeros. Tots solen ser els mateixos, palmeros i insultadors professionals a estones segons en cada moment i a quin costat s'adrecen. I açò es innat a tots els partits,sempre amb més contundència sobre els que cau la responsabilitat de govern,com és normal. Així que el victimisme a Compromís és pura excusa quan és un dels principals actors dels teatrets que es munten. De desqualificacions de familiars jo no n'he vist ni d'insults,per això ja està el trellat dels administradors dels diferents blogs.
      I al mig,també estem alguns opinadors "no professionals" o millor dit "no polititzats" que també en rebem prou de quan en quan sense tindre res a vore. Però encara que ho fem per vocació i sense cap interés personal, ja sabem que la penitència ens vé amb "el càrrec".

      Eliminar
  3. Torne a dir lo mateix ¿com es posible que persones honestes voten al PP? am consevol pais D´europa nos els votaria ni la familia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tan honest es qui vota al PP com puga ser el que no eu faça,si mal no recordé les ultimes 5 eleccions munincipals el partit que guanya en molta diferencia als altres es el Partit Popular
      Per lo tant es un insult dubtar de la honestitat de la majoria del poble durant els ultims 20 anys
      Per altre costat no admetre que pugen votar lo que vullga cadascu es ser molt poc tolerant .

      Eliminar
  4. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT18 de diciembre de 2014, 14:39

    La gent que llig tots els blogs sabrà discernir
    sobre a qui ens referim i a qui no però segur que depen del seu caire ideològic pensarà que ens referim al altre. Així que va per a tots .

    ResponderEliminar
  5. Pues esta ben clar qui son. i jo vuill afegir que des de fa un mes o quant encara no s'havien trencat les palletes ja naven circulant per internet i whassapt videos anonims i que possaven a caldo a l'alcalde. No firmen ni diuen els autors, "listos" que son, encara que mirant-los el contingut al menys els ultims ho deixa ben clar qui els ha fet o quin partit els ha manat fer perquè pareixen propagandes de la tele de lo ben fets que estan.
    Potser els qui porten este blog no els han vist eixos videos, per això diuen això i posen als demes tots iguals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues les fotos retallades amb Photoshop de la Cotorra també són professionals i els muntatges fotogràfics tragicomèdia-còmics del diari de Valldigna no es queden darrere. Sí,eixe blog tan amiguets del Bloc,l'alcalde i ridiculitzat tot tipus d'opossició.
      I ara veniu plorant d'un video i llamant-li l'atenció a Enric en que mire a qui deixa entrar en sa casa. Però lo que diu el vídeo és veritat o mentida?

      Eliminar
  6. Els que portem este blog hem vist de tot i de tots, innegablement més contra Jordi, ahir mateix en reberem un que ni acabarem de vore perquè no ens interessen eixos mètodes que sols busquen el menyspreci pel menyspreci i el descrèdit i mai son acceptables com a crítica política.
    I com nosaltres molta gent que ho veu o ho llig i decidix qui té i qui no raó.

    ResponderEliminar