viernes, 12 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, Jordi Juan

I es que el nostre Alcalde protagonitza huí les noticies locals en la premsa autonòmica amb secció comarcal, amb una interessant entrevista en Las Provincias i la noticia de que opta a diputat autonómic en Levante.

Dir sobre la segona noticia que ens alegraría ho conseguira perquè pensem que sobre les diferències que pugam tindre, sempre serà bo que un valler arrive a la política a nivell autonómic i estem segurs en este cas concret de que Jordi "agranarà" cap a cassa sempre que puga.

I sobre l'entrevista destacar el que diu i que com sabeu compartim sobre si es pot o no portar endavant la qüestió de confiança doncs no hi ha jurisprudència i el text legal dona peu a interpretaciò, i alabem que davant el dubte i l'informe del juriste opte per no sometre's a ella i poder caure amb això en il.legalitat, i perjuís de rebot, afegim, per a la nostra ciutat.

I sols afegir a més que esperem es puga arrivar a un consens pressupostari i així no tindre que estar a bot de matoll pleno darrere pleno amb modificacions de crédit, això no es bo per a Tavernes.

16 comentarios:

  1. Qui assessora juridicament a Jordi? La pifia de la questiò de confiança és de risa.
    Com explica ara Compromìs esta errada?
    No parlen amb el secretari de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segurament el mateix que va assessor el PP en la mocio de censura. O igual els que aconsellen el PSOE a fer les animalades últimes a Tavernes.
      Errada? La llei es interpretable. Una altra cosa es que un s'arrisque o no. Perque segur que ixira el PPSOE a impugnar-ho encara que siga per fer mal.

      Eliminar
  2. Yo pienso como tú Enrique que el que Jordi llegara a diputado autonómico sería bueno para Tavernes. También pienso que si es elegido para ocupar un puesto entre los quince primeros tendrà serias posibilidades de serlo y por lo tanto habrá que estar atentos a quién es su delfín en las locales pues podría ser que fuera de hecho el Alcalde como pasó con Eugenio cuando era vicepresidente de la diputación que el Alcalde de hecho fué su número dos Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
  3. Enrique, que se te veu el plumero amb el comentari sobre Jordi candidat a diputat , ni ell podría arrivar a més ni els valencians a menys .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La resposta el dilluns en l'editorial si no ix algo més greu pel camí, anavem a contestar açí però tenim ganes de fer-ho àmplia i argumentàdament.

      Eliminar
    2. Estic segur que Jordi treballaria be per Tavernes i per Valencia i ames ames els altres del PP El nivell lan deixat molt baixet am lo unic que son insuperables es en CORRUPCIO I MAL GOVERN aixina am deixat Valencia

      Eliminar
    3. Lamentable: Ja voldria el PP tindre 10/12 Jordis sentats en les Corts, quan els te de imputats i mangantes de la politica.
      Sou tan roins que sabent que es una persona valida per a Valencia i Tavernes seria capaç d'afonar-lo nomes perquè no es del PP.
      Aixina ens ha anat als valencians amb 20 anys de govern d'inutils, corrumptes i mangantes de la politica.

      Eliminar
    4. Tavernes ja no està inclosa a Valencia? Perque que jo sàpiga,treballar per Valencia ho serà per a tots els pobles,inclòs el teu,però representés i et deus a tots. Ja sé que el ser humà tendeix a l'egocentrisme, però si estem demanant cordura i superar la CORRUPCIÓ com acaben de dir, hauríem de deixar-nos de localismes i de partidismes i treballar pel bé comú, on calga i amb les prioritats que calguen.
      La frase feta d'Enric no m'agrada gens,continuisme de la vella política de partit i interesada de quedar bé només amb els seus. Que un valler conega millor el tarannà i les problemàtiques del seu poble i ens represente a Valencia,Madrid o Bruxelles,doblement millor,però lo de agranar pa casa sona a tràfic d'influencies. Jo no sabria dir-li d'altra manera. Esta vegada de populiste (que algunes vegades també m'han dit) no crec que em titllen.
      Dit tot açò,també preferiria que des del cap i casal treballaren per al meu poble abans que per al partit o per a ells mateix,tal com sembla ha passat amb Eugenio i Manolo.

      Eliminar
    5. Vist el taranna del JJ al front de l'Ajuntament en este temps, i lo be que ha quedat en tots aquells que l'han apoiat després de les eleccions municipals, i vista la situació actual del Govern Municipal, pense que el "Director d'Orquestra" no te massa de que presumir.
      Politica democràtica no ha fet ninguna, jugades de despatx, i actituds xulesques moltes.
      Molt de proclamar la Participació Ciutadana, pero "de forment ni un grà"
      La cara del senyor Perfecto a l'ultim Plé indicava insatisfacció per la situació que ha provocat el xiquet.
      Un bon eixemple per voler escalar en la Política, per a satisfacció del Papi.

      Eliminar
    6. Pues per a tindre'l d'assessor personal-polític del alcalde fins que va ser regidor ara després del monstre que han creat. I ho dic en plural perque totes les vaques sagrades de la UPV no han cessat de dir lo orgullosos que estàven del xiquet. Per a mí,que la cara de Perfecto era una pose més del paripé,demostrant preocupació quan només deu haver-hi alegria.
      Hui també deuen estar insatisfets quan els tecnics els han assabentat de la nova noticia de que no,poden presentar moció de confiança.
      O l'objectiu principal ja està aconseguit i això és un mal menor i assumible?

      Eliminar
    7. La cara del senyor Perfecto es devia a vore la situació del PSOE, un partit que es diu històric i que actua com un novato, fent-li el joc al PP no votant el pressupost i deixant a Tavernes sense inversions. I tot pel mur que ells no han sabut gestionar, ni quan eren govern amb Zapatero, ni ara des d'urbanisme ni des d'Hisenda, que l'havia de pagar.
      El senyor Perfecto segurament feia eixa cara en vore com el personalisme del senyor Borrás estava acabant una faena que, encara que tropessons, era bona en general per al poble.

      Eliminar
    8. El senyor Perfecto sols fa pose. Està que balla de content de convertir-se en un nou jornaler de la politica

      Eliminar
  4. Xe tu pero si els peperos venien aci a dir que li tenien mania, q no el volien en el seu partit, que si de gandia estiraven el monyo... Q passa??!!

    ResponderEliminar
  5. A principi de legislatura el PP (i alguns històrics del PSOE també, però amagadet) afirmaven que era un alcalde sense pes polític, sense cap coneixença en els llocs on calia de València, i algunes cosetes per l'estil més. I que Tavernes anava a perdre amb un alcalde d'un partit minoritari.

    Ara, que tenim un alcalde que es presenta a les primàries de Compromís (¿o li han demanat que es presente?) i que si fora diputat pot fer molt per Tavernes, p.e. eixe pla del riu que no arriba, o eixa depuradora que no arriba, etc. el critiquen i voldrien que no es presentarà, encara que això no vol dir que isca.
    Incomprensible i demostratiu de quan roin es la política, o millor alguns ineptes pseudopolitics, que són capaços d'interposar l'interés del seu partit per davant de l'interes de Tavernes.

    ResponderEliminar
  6. Al del comentari no publicat : Tens raó, se mos havía passat, comentari fora per fer referéncia a un particular, gràcies per l'apunt.

    ResponderEliminar
  7. P.D. Al igual que el comentari personal sobre cert regidor.

    ResponderEliminar