miércoles, 31 de diciembre de 2014

Nota de prensa de COMPROMÍS-BLOC SOBRE SEGURETAT FESTIVERN

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                                        
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna
   
Compromís, partit que forma el govern municipal de Tavernes, confirma que el Festivern disposa de la documentació requerida, amb tots els informes tècnics favorables.

El govern municipal de Compromís confirma a l'opinió pública que totes les instalClacions del Festivern acompleixen la legalitat vigent avalada pels informes tècnics favorables. També es compta amb les mesures de seguretat i sanitàries aprovades i avalades pels informes tècnics, segons la normativa vigent.

El govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes vol llançar un missatge de tranquil·litat als vallers i visitants que gaudeixen estos dies del Festivern i confirma que totes les infraestructures i instal·lacions del Festivern (carpa, envelat, escenari...) així com altres complementàries (serveis higiènics, torres de llum i so...) estan homologats, compleixen la normativa legal i tots disposen del corresponent informe positiu avalat pels tècnics municipals i/o els tècnics de les empreses constructores.

Compromís vol informar a la opinió pública que es completament fals i inexacte que l'Ajuntament no dispose de tots els documents que calen per a la celebració del Festivern, tal com afirma el PP en una recent nota de premsa.

El govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes vol informar a l'opinió publica que en el dia d'ahir, 30 de desembre, i en acompliment de la normativa vigent, va ser remesa  a la Conselleria de Governació i Justicia de la Generalitat la resolució d'alcaldia on s'informa que tota la documentació requerida està completa, visada i aprovada pels tècnics, tal como indica la normativa.

Perfecto Benavent, com a regidor responsable de la concesió de permisos i llicències en la via pública, ha manifestat que "el govern municipal fa el seu treball pel bé de Tavernes, no som persones irresponsables capaços de montar un esdeveniment com el Festivern, on poden assistir 8.000 persones, sense disposar dels permisos corresponents i sense complir tota la matèria legal quan a instal·lacions i seguretat".

També ha volgut destacar que "este és el quart any de Festivern, i l'Ajuntament té experiència i els tècnics municipal saben el que cal fer i que s'ha d'exigir a les instal·lacions per complir la llei i totes les normes de seguretat." .

12 comentarios:

  1. Si esta es la juventud del futur estén aviats

    ResponderEliminar
  2. Pues agafem a les joventus del PP, sempre insultant i mentint pels foros, i recolzant al partit de la corrupció i de la mentira, del mangoneo i del balafiament dels diners publics, les que recolzen al partit que usa diners corruptes de Gurtel per a pagar-se campanyes electorals.

    Si eres jove i estas amargat és el teu problema.

    ResponderEliminar
  3. Esta es la joventut d'ara i fa el que te que fer la joventut. Tu no has sigut mai jove pel que es veu.

    ResponderEliminar
  4. Anem a vore ...esta juventut que tant critiqueu són els nostres fills, xics i xiques molt més intel.ligents del que es pensseu. Jo no se vosateos com califiqueu a uns jovens que estàn llauranse un pervindre, en quan quasi tots estàn traguent carrera i no és gràcies al vostre ministre de educació, ja que a part d'estudiar la majoria treballen per a pagarse els estudis, així que cuideuse els comentaris...ja que segur que algún fill vostre també estarà entre ells així que feu el favor de gaudir de esta magnifica festa que és el Festivern i que li feia molta falta a Tavernes. Bon any a tots!!!

    ResponderEliminar
  5. Mis nietos van a ir a esa fiesta, ayer ya estuvieron, y no son malos chicos, al contrario,estudiosos y buenas personas, así que al primer comentarista, mejor te callas, que a saber donde vas tú y los tuyos, a lo mejor en vez de algún porrito os tomáis algo peor.
    No es mi estilo el faltar a nadie pero es que se pasan un rato.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vixca el festivern!!
      Pero en Catalunya

      Eliminar
    2. El Festivern a Tavernes i que dure molts anys!!!!

      Eliminar
  6. Diu algo Compromís de la falta de policies denunciat per un sindicat?

    ResponderEliminar
  7. El PP mou tots els fils del seus, fins i tot els de la PL, amb l'objectiu de desprestigiar al govern, a l'alcalde i al Festivern.
    No hi ha més.

    ResponderEliminar
  8. El PP mou tots els fils del seus, fins i tot els de la PL, amb l'objectiu de desprestigiar al govern, a l'alcalde i al Festivern.
    No hi ha més.

    ResponderEliminar
  9. La gent es bona i mala. No jutgem a la gent, pero hi ha que reconeixer que el Bloc va enviar la documentació quan el Festivern ja estava en marxa i despres que regidors del PP demanaren explicacions.
    Hi havia poca policia i molt de gasto que ha assumit l'ajuntament per beneficiar a una empresa de fora. La gent be, però la resta mol mal

    ResponderEliminar
  10. Això es fals. I ben fals. I la nota oficial de l'Ajuntament ho desmenteix

    Per comenár, com diu la nota oficial de l'Ajuntament, no s'envia cap documentació sino la resolució d'alcaldia on s'informa a la Conselleria de Governació i Justicia que l'Ajuntament disposa de tots els documents exigits per la llei, avalats pels tècnics i amb el seu correspon informe favorable. I per tant, s'autoritza el Festivern.

    Això s'envia pel mati, sobre les dos, abans de tancar la jornada laboral dels funcionaris, i els concerts comencen a la vesprada nit. No s'havia celebrat encara cap concert i quan es va enviar la resolució a la Generalitat i el PP no havia fet public cap comunicat.

    Sou mentirosos compulsius.

    I encara mes: la regidora (no regidors com tu dius ) del PP que eixe mati va anar a demanar la documentació, sabia que eixe dimarts pel matí s'estaven revisant les instal·lacions. I sabia que si no s'havia fet abans era perque s'havien acabat de muntar al llarg del dilluns. I això ella, que es tècnica, ho sap. Les revisions es fan quan s'acaba un muntatge, un edifici, i no a mitant fer.

    La regidor també sabia que el Pla de Seguretat i demes mesures no es pot revisar i firmar fins que estiga tot acabat (emergencies, senyalitzacions...) i eixa revisió s'estava fent mentre ella era a l'Ajuntament fent i contrafent.

    El PP no es va esperar a que acabaren les revisions, i sense saber el resultat final va emetre a la vesprada el comunicat. El PP va anar amb tota la mala intenció.

    I resulta incomprensible que un diari comarcal que va informar el que va informar sobre el comunicatt, en cap moment va contrastar la noticia ni es va preocupar de consultar al govern municipal sobre la veracitat de la nota del PP.

    ResponderEliminar