jueves, 18 de diciembre de 2014

Editorial : ¿ I TÚ DE QUIÉN ERES ?

Era "l'estribillo" d'una coneguda cançò i titolar que per desgràcia tenim que repetir.

I diguem tenim que repetir per desgràcia perquè ens trobem de nou davant la pressió d'aquells que volen que per nassos sigam d'uns o d'altres, i si no el definixes d'un d'ells automàticament el qualifiquen/desqualifiquen com dels altres.

I perquè tornem al gran grau de crispació que es visqué fa uns messos i que s'havía rebaixat un poc. 

I els altres a més son l' enemic, no el adversari polític com deuría ser.

I si fa uns messos, quant la moció de censura, teníes que ser de Manolo o de Jordi, ara i com bé sabeu volen que sigues de Jordi o de l'opossició. 

Doncs no, senyors fanàtics totalitaris, no es així, hem som molts, la gran majoría per sort, que ni tenim enemcis polítics, sols adversaris, ni som per nassos d'un o dels altres.

I no ho som perquè ni un es tant sant ni tan demoni, ni els altres tampoc ho son.

I perquè molts som lliures de lligasses ideològiques excluients, i com a persones lliures escoltem, reflexionem i decidim, i hem concluit el que hem dit de sants i dimonis i per tant no ens cassem ni en uns ni en altres, ni viceversa. 

I per tant seguirem sent imparcials i objectius, expossant els temes com els vegem, donant la raò a qui la tinga, i apoiant a aquelles opcions que cassen amb nosaltres, aquelles que no volen entrar en esta guerra de politiqueig barat, totalitari, excluient. 

Com diguem moltes vegades, les urnes ens ficaràn a cadascú en el seu lloc i no tardaran molt.  

I vosaltres, vosaltres sou d'algú  ? 

14 comentarios:

  1. Yo Enrique soy como tú, ni de uno no del otro porque no soy del insulto ni de la descalificación por sí que es lo que nos están ofreciendo nuestros políticos locales sobre todo estás últimas semanas. Sólo hay que ver lo que dicen sobre todo socialistas y populares del Alcalde.

    Espero que como dices las urnas quiten de enmedio a todos aquellos mediocres que ante la falta de argumentos sólo saben que insultar y menospreciar en vez de presentar alternativas solventes.

    Hay métodos legales para quitar a los dictadores y autoritarios así que quién lo crea que actué y el pueblo ya lo juzgará y si no calladitos y a trabajar por Tavernes y no por sus intereses partidistas.

    ResponderEliminar
  2. Tots no insulten, ni desqualifiquen. Només cal llegir la entrevista que Safor Guia li fa a l'alcalde. Diferencia de la que publica Les Provincies. Com del cel a la terra. Es que no hi ha color.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I qui va començar faltant-li a Víctor ?

      Eliminar
    2. A Víctor no li ha faltat mai ningú.

      Eliminar
  3. De l'oposició o de l'alcalde?? Cadacú que siga de qui vulga. Total llibertat, faltaria més!! A propòsit dels insults. Demane a la gent, i tu ho pots comprovar Entique, que es fixe molt d'on venen els insults i quins partits els emiteixen i cap a qui. Quina és la linia dels blogs? Enrique mai insulta i censura les desqualificacions personals, la cotorra fa el mateix. La resta de blogs poden dir el mateix??? Qui insulta i com?? Quins partits estan darrere dels muntatges fotogràfics i videos insultants i de mal gust?? Tots els heu vist i sabeu quins són. Tots no són iguals i així ho demostren uns i altres. Que cadascú siga de qui vulga, però l'educació i el decoro s'ha perdut per culpa de certs partits i jo tinc molt clar qui va començar sense motiu.

    ResponderEliminar
  4. Pense tots tenim clar d'on venen, sols hi ha que llegir les entrevistes a uns i a altres, les delcaracions varies a la premsa acussant a Jordi de tot, i efectívament tots no son iguals i com bé diu Enric, en els urnes es vorà, en eles europées ja hem tingut un avanç i eixa es la caussa de tots estos mals. No sé qui assesora a Borrás, però Manolo està fregant-se les mans.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc el d'abans, i afisc, jo tampoc soc ni d'un ni dels altres, soc lliure i per tant analitze objectívament tot el tema i cada dia estic més i més asquejat, i cada dia entenc més i més perquè creix Podemos.

      Eliminar
  5. Qui va començar esta guerra no ho oblideu va ser Jordi estes festes passades provocant als socialistes anant ell sol a lo de les paelles dels iaios

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals. Però que molt fals. Mostra la convocatòria avisant a l'alcalde i els actes preparats per Pilar Altur per a eixe dia i l'avís de la regidora socialista a la resta de la corporació i ens ho creurem.

      La regidora de Festes, que era Pilar Altur, no va organitzar per a res l'acte ni va avisar a ningú, ni a Compromís ni al PP, de com s'anava a fer i si havien d'anar o no a l'Ajuntament. I cadascú va arribar pel seu compte.

      Quanta falta vas fer, Sr. Bufante. Per això no el volia el PSOE, per anar al seu aire.

      Cal saber que alcalde eixe dia venia passades la una de fora per motiu de treball de l'Ajuntament i va donar cap al Vergeret per no arribar tard. Això ho va dir ell allí públicament. I va arribar a soles de fora. Al cap d'un rato va arribar gent de Compomís, i després pel seu compte el PP i al cap d'un altre rato els del PSOE, acompanyats de la musica. Nomes els faltava el palio.

      Lo que està a vistes no està amagat.

      I això passava després que el dissabte dia de les xarangues estaven l'alcalde i la regidora en el pregó. L'alcalde si que li va donar la paraula a la regidora, però la regidora en el moment de donar els premis a les xarangues, amb l'alcalde allí present, va pujar i no li va dir ni xufa. Un despreci total no a Jordi Juan, sino a la institució a l'alcaldia com entitat.

      El dia dels cavalls en la platja l'alcalde estava allí, els regidors del PSOE entragaren els premis i detalls i ni per cortesia li digueren a l'alcalde que els acompanyara. Un altre despreci del PSOE a l'alcaldia com institució. ¿Vols que continue?

      Això mai ho ha fet l'alcalde amb cap regidor del PSOE. Només cal recordar a Carmen Canet parlant en la inauguració de la plaça del Tio Julio o donant els premis del marato de la platja, amb Carmen Canet del de l'escenari. Per contra en el trial del PSOE tampoc digueren res a Compromís ni a l'alcalde.

      Si vols continue, i parlarem de la passarela de moda en les festes i algunes coses més sucoses i recents com p. e. alguna publicació pensada per Nadal para major glòria dels regidors socialistes. O si vols parlem de les carrosses i la cavalgada de reis pròxima, i qui ha anat de cap estos dias solucionant el problema perque en un any no l'havieu solucionat.


      Eliminar
    2. Això no és com ho contes. Els uns han anat alguna vegada als actes dels altres i sempre d'espectadors. A la presentació dels equips del basquet Carme anava com regidora de platja que sponsoritza l'equip principal i Jordi va parlar i no li va passar el micro. I no va ningú per això estirant-se del monyo com ara fas tú.
      I a maig passat va ser el assessor que encara té ara l'alcalde qui ja va donar l'ordre d'eixida amb el Watshapp dirigit als socialistes amb el consabut "nosaltres no ens juntes amb vosaltres,cadascú pa d'ell".
      Ací ningú caça sense gos i l'amor és recíproc, per molt esforços que vullgau dedicar a posar bons i roins.

      Eliminar
  6. El primer en desqualificar va ser Jordi. En l'entrevista a Las Provincias se'n va passar amb Víctor

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo he llegit eixa notícia i no hi ha cap cosa que puga faltar a Víctor. Arguments, per favor!

      Eliminar
  7. No se qui esta fent l´estrategia del PSOE, pero estic segur que es un militant del PP, era comprensible que a 6 messos de les eleccion es desmarcareu una miqueta de Compromis perque es veritat que estaven llevanvos terreno pero el PSOE A EQUIVOCAT LA FORMA. i aixo vos portara a pagaro en les properes eleccions.


    ResponderEliminar
  8. Vaig a buscar els videos del PSOE a vore si insulten i és tant com diuen o com jo crec que molesten al Bloc i en pau. Per poder opinar.
    Estan en Facebook o es passen per Watshapp?

    ResponderEliminar