miércoles, 31 de diciembre de 2014

Nota de Premsa del PP SOBRE INSEGURETAT EN EL FESTIVERN

El Partit Popular vol denunciar la inexistència de seguretat al Festivern

I demanem que es paralitze la festa fins que apleguen els permisos pertinents per a que tot es puga realitzar amb total seguretat per als assistents.

Documentació no entregada a les autoritats

Consultades les fonts i documentació que es requereix per a posar en marxa una festa de tal calibre ens hem assabentat que l’empresa del Festivern encara hui no ha entregat a les autoritats la documentació de d’instal·lació de la carpa.


Just hui comencen els concerts a la carpa habilitada per a tal efecte i la documentació requerida per a presentar a Governació encara no ha sigut entregada i amb informe favorable.

Aquest és suficient motiu per a paralitzar la festa no sols perquè la llei requereix l’entrega de tota la documentació, sinó perquè es feina de l’administració vetllar per la seguretat dels assistents.

Hem de recordar que amb aquest argument el nacionalista Jordi Juan va paralitzar la festa del passat any a la platja. Esperem que tinga la mateixa mà dura i també ho faja a la festa que defèn el seu ideari polític.

                 Falta de seguretat a la zona d’acampada.

I la falta de seguretat no sols es limita a la carpa. Recentment hem pogut llegir a les xarxes socials que l'ajuntament ha decidit posar llenya a la zona d'acampada per que pugueu fer les vostres fogueres. Així ho anuncia l’organització del Festivern.

Quina seguretat pot donar un munt de tendes d’acampada fetes de nylon envoltades de foc?

Des del Partit Popular li demanem que si considera que la temperatura no és la idònia per a que els assistents dormen al ras habilite espais coberts per a que estes persones no hagen de patir fred i tampoc estiga la seua vida en perill.

Una volta més la mala gestió i improvisació del alcalde de Tavernes deixa el poble en perill, inclús la vida d’algunes persones. 

8 comentarios:

  1. Ací hi ha diferents vares de medir.
    Que no passe res i prou.

    ResponderEliminar
  2. Tota la nota es una completa retafiles de mentires.

    ResponderEliminar
  3. Mentires? Jo veig que es ben cert

    ResponderEliminar
  4. Tot es una col·lecció de mentires.
    A l'autor de la nota li tindria que caure la cara de vengonya perquè sap que eixa nota de premsa es mentira, està feta a partir de situacions de mitjan matí i sense esperar a que els tècnics acabaren els informes, quan la seua regidora sabia que estaven passant les revisions en el Festivern.
    No els interessava esperar a les 2 o més de migdia, quan s'acaba la faena i tot l'expedient estaria acabat, perquè no tindrien nota de premsa.
    I que hi haja gent que encara defenseu a eixe partit de l'engany i la corrupció.

    ResponderEliminar
  5. Si, si... Es cert... Mira que fins i tot han aparegut aguilutxos preconstitucionals pintats per les parets i tot... Quina vergonya... Es que la esquerra radical soles porta inseguretat darrere...

    ResponderEliminar
  6. Mentires? Jo no he llegit cap mentira en la nota del PP
    Tens alguna proba? En que ha mentit?

    ResponderEliminar
  7. Hay que ver que poca categoría política tienen estos del PP de Tavernes, con tal de politizar son capaces de perjudicar a Tavernes porque esto llega fuera de la ciudad y perjudica sus intereses, incluso siendo verdad, que como ha explicado el Bloc no lo es y me los creo más que a éstos y más a Perfecto, tendrían que no haberlo sacado a la luz por la prensa. sólo en el pleno en su momento.
    Pero no, a perjudicar a quién sea, a este paso no van a sacar ni tres y con razón, politicastros.

    ResponderEliminar
  8. Tatrebill - Llibertat2 de enero de 2015, 10:25

    I ara què? Homens de negre, agüeros, males persones, desficaciats, perturbadors.... Vos passa a vosaltres a Madrid, amb metges del PP, i penseu que Tavernes amb prop de deu mil persones no té experiencia per controlar un event com este?? La tele es fa resò d'una gran festa a madrid de quinze mil. I nosaltres seguent tan xicotets no tenim dret?? Poc coneixen l'ajuntament de Tavernes, ni els valors de la ciutat.
    Ara que teniu que dir..... callar i desitjar que l'any que ve tota esta gent ens torne a elegir.

    ResponderEliminar