viernes, 12 de diciembre de 2014

Editorial : COSAS VIERES AMIGO SANCHO

Nota : A les 07:49 hores de la vesprada d'ahir dijous, es a dir, deneu i pico hores després d'haver pogut vore la nota de premsa dels socialistes de la que parlem en esta editorial en altres llocs, Quadern l'ha rebut i no la anem a publicar doncs ja no es noticia, i a més quant sabem perquè ens han enviat la nota al final, algo té que vore esta editorial perquè algú algo d'ella coneixía, des de mitjan matí del dijous que està escrita. 

Per tant ni llevem ni una coma de l'editorial que continúa a esta nota ni ens retractem ni un punt del que en ella diguem.  

EDITORIAL

Ho llegirem i després de llegir-ho tinguerem que mirar la capselera per a corroborar que estavem llegint el blog que creíem estar llegint.

I es que d' inaudit podríem qualificar el vore una nota de premsa dels socialistes vallers en el blog del PP, perquè eixe no pot negar ho es i a més sols tens que llegir-lo si tens cap dubte.

I ens preguntem si açò es una nova tàctica dels populars per a afavorir als ara seus extranys compamys de llit; dels socialistes per a donar-se a vores més i ara que saben que per estratègia en eixe blog els van a tractar bé (a buenas horas mangas verdes ... ) o algo més enllà ... no ho sabem.

A nosaltres sols ens arriva per contra d'ells alguna mica per obra i gràcia d' una amiga nostra. I  pensem, perquè serà ?

- Tal volta no els agrade el format d'este blog, podría ser, o com escrivim. 

- Tal volta no els agrada les veritats que els hem dit i sobre tot al "líder" (i les que li direm, no ho dubte), es a dir, la línea editorial d'este blog.

- O tal volta no els agrade el nostre recolçament a certa opció política local que es va a fer mal i debò i per això "al enemic ni aigua" . 

Però bé, nosaltres no som rencorossos i tot el que ens arrive i d'on ens arrive, sempre en forma, hora i lloc, i com sempre açi ho voreu publicat, i no per això deixarem de dir les veritats que cregam deguem dir, de denunciar el que a be cregam tingam que denunciar, siga dels populars, socialistes, econacionalistes o del sumsum corda, perquè així hem arrivat al millar d'entrades diaries i som líders absoluts en quant a comentaris, per algo serà, i així seguirem.

I qui açí no vullga eixir, i no sols ens referim a uns o altres en concret, no passa rés, quant les picotades els rebenten el cap tranquils, que açí seguirem defenent-los si cal, i arreant-los si també cal, siguen del color i del caire que siguen, açí no discriminem colors ni persones, sols qualifiquem les seues accions, que diuen que per elles els coneixeràs.

9 comentarios:

  1. Enric, quan dius:
    "A nosaltres sols ens arriva per contra d'ells alguna mica per obra i gràcia d' una amiga nostra. I pensem, perquè serà ?"
    vol dir que teniu mala relació amb els socialistes llevat de l'amiga de la mesa d'edat (que tampoc és del partit)?

    I quan dius:
    "- Tal volta no els agrada les veritats que els hem dit i sobre tot al "líder" (i les que li direm, no ho dubte), es a dir, la línea editorial d'este blog."
    amb les veritats dites al lider et refereixes a Víctor?

    I finalment,amb:
    "- O tal volta no els agrade el nostre recolçament a certa opció política local que es va a fer mal i debò i per això "al enemic ni aigua" ."
    és refereix a que teniu predispossició o haveu tingut converses amb el Bloc?

    Per saber de qué va la cosa als que no estem tan clavats en eixos culebrons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Partixes d'una premisa equivocada que es identificar les editorials amb la veu d'un partit i no es així, i quant diguem tot el que diguem ho diguem com a editors del blog Quaderns i com a tal contestar-te que les mateixes relacions tenim amb els socialistes que amb Compromís que es ninguna perquè com saps rés com a partit ens passen per a publicar ni uns ni altres al contrari que com si saps fan altres.
      Evidènment quant parlem del líder i dels socialistes parlem de qui dius perquè si ens seguixes saps que d'ell en concret hem parlat en alguna editorial i pot ser algunes cosses no li vajen agradat.
      Per tant ni mala ni bona, símplement ninguna i tal volta pensavem era perquè com sabeu pensen també des del govern local, este es un blog d'un partit, que tornem a dir no ho és, ningún blog de partit publica notes de premsa d'altre/s , però esta nota de premsa a altre blog de caire també molt identificat, mai ho hem negat d'este i tots sabeu perféctament quines son les nostres preferències polítiques, fan que ens vajam replantejat perquè els socialistes de Tavernes no ens fan arrivar rés de rés.
      Per tant no mesclem amb les relacions polítiques que a nivell personal l'editor puga tindre, amb les que com a tal editor té.

      Eliminar
    2. Si contínues parlant en plural no es facil que t'interpretem nomes com a blogger sino tambe amb la vessant politica que comparteixes amb mes persones. Tornes a dir "editors del blog" quan nomes et coneguem a tú sols amb eixa faceta.
      De totes maneres,pensa que en la política,com en els negocis,la linea entre l'amistat i la feina la majoria la pinten molt molt fina. No dic que tú no sàpigues estar a cada costat quant toque, però saps que la majoria de polítics i empresaris sense escrúpols la solen travessar a conveniència quantes vegades els calga pels seus interessos. Mira tú mateix quan vas oficialitzar que emprenies nou projecte en política el prompte que van vetar aquest lloc al gabinet municipal,per molt que vullgueres diferenciar administrador i polític. Recorda que quan els convinga seràs amic o conegut o politic o adversari,fins i tot per alguns, enemic. I això sempre ho decidiran ells, no tú.

      Eliminar
  2. Karl, les meues relacions amb tots els polítics locals es la que tinc a nivell personal amb ells perquè com sempre he dit primer les persones que els colors i així en tinc molt bones amb gent tan diferent ideológicament com afiliats i càrrecs des de Esquerra Republicana com del PP passant per Esquerra Unida, socialistes, econacionalistes o Karina Vercher. I així es notoria la meua bona amistat amb destacats membres de partits de totes eixes ideologíes, amb alguns perquè la tinc per motiues estríctament personals i amb altres perquè els he conegut al llarc de la meua vida política i hem congeniat per ser abdós persones tolerants i dialogants, a alguns d'ells els he conegut durant esta mateixa legislatura.
    Per tant les meues millors o pitjors o ninguna o nul.la relació amb uns o altres no ho son per diferéncies polítiques o almenys per la meua part, per la d'altres no ho sé i en el cas concret de socialistes i nacionalistes locals es evident i notori amb qui d'eixos partits tinc més o menys bones o nul.les relacions, males huí per huí per motius polítics amb ningú.
    I per aixó si algún dia tinc que pactar algo amb algú/alguns t'ha assegure que miraré fets i maneres, mai colors i més a nivell local on els colors pinten més be poc.

    ResponderEliminar
  3. O tal vez no les agrade que digas que sabes son órdenes de Blanquerías el romper con el Bloc porque se los está comiendo en todos los lugares y que el próximo es Xeraco después de Oliva y Tavernes, y yo me lo creo por quién te lo cuenta.

    ResponderEliminar
  4. Yo sólo cuento lo que me cuentan amigos de Valencia capital muy en el tema y lo que está claro es que des de las europeas el clima entre los socios ha cambiado.

    Y no digo con ello que la culpa de la ruptura haya sido sólo de ellos, a mi tampoco me gustan ciertas cosas del presupuesto y no las hubiera apoyado, pero el empuje final fué constatar como algunos les advertíamos que iban al pozo con su seguidismo.

    I que conste y quede claro que con Víctor tenemos una relación muy cordial, al igual que con Pilar, Ana nos parece un crack de persona, Matildo un tipo estupendo y de Carmen no hace falta que hablemos, pero ello no obsta para pensar que están pagando el no saber vender lo que han hecho que es mucho, como hemos reconocido sobrádamente, y que ahora no se si podrán remontar, tiempo tienen pero encima no se dejan ayudar publicando en aquellos medios que somos neutrales con sus comunicados, no veréis nunca criticar una nota de prensa que se nos haya remitido.

    Pero bién, cada uno a lo suyo, Quadern está a sigue abierto a todos los demócratas como siempre, incluídos aquellos que comparten "mercado" electoral con aquellos que nosotros sin bagajes apoyamos, lo que tampoco obsta para que apoyemos las verdades y critiquemos los errores, sean de quién sean.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique,per la suposició d'estrategia de Blanqueries caldria saber-ne mes dades: qui son i de quina postura politica abraceu els "teus amics" del cap i casal, saber també si el cas d'estrategia politica té resò o no en el cas de Tavernes. Jo no em refie que tot el lio vinga des de. Valencia.
      Per la part del pressupost, com tú dius, té sentit el pressupost del PSOE i també del PP per damunt del del Bloc. El fet és que el bloc acull pinzellades de les propostes socialistes sobre el seu primer esborrany. Segona hipòtesi tombada.
      Diuen els del Bloc que Victor havera continuat proposant canvis al pressupost ilimitadament fins esgotar la seua paciència. No ho podrem saber mai quan li lleven primer les competències per fer pressupostos i després per convocar la comissió d'hisenda. El Bloc no vol negociar res,ni del pressupost ni res més,conforme feien mesos que no es parlàven. Supòsit tres també per l'aire.
      També com afegitó,mentiren i amagant-se darrere funcionaris, oficiós i,oficialment,en videos,ràdios i darrerament al plenari,dient que Victor no feia gens de la seua feina i que l'havien de fer ells,clavant els treballadors d'intervenció pel mig. Victor deuria haver aclarit açò al plenari,aprofitant que estava la tècnic del departament davant l'alcalde embuster. Hipòtesi de mal feiner falsa també.
      I si totes eixes suposicions són falses i la gent del PSOE local tan afable com dius,té dues cares Victor o peguen cabotà a Blanqueries i au?
      Jo no veig tant de "descalabro" a les europees al PSOE local, els seus % de vots són similars a les demés votacions (menys vots perque hi ha menys resposta a les europees) i qui només pega bac és el PP, vot que s'en va a Podemos. El Bloc tampoc augmenta els seus %. Podríem descartar la possibilitat "efecte Blanqueries".
      Que ens faltaria per desmuntar l'hipotesi nacionalista? Si el PSOE diuen que des de les europees es qui vol trencar pactes i no fora així,quina altra part podria trencar pacte? El Bloc? No hi han més parts,veritat? I,perque voldria trencar justament des de maig passat? Per poder acusar els socialistes amb l'hipotesi europees?
      NO.
      Per un motiu mes gros. MOLT MÉS GROS.
      Com s'ha demostrat ara, a partir de quant no poden fer fora l'alcalde? L'últim any de legislatura? Quant son properes eleccions? Pròxim maig. I si tirem un any enrere,fins quant apleguem? Efectivament,sabien que podien fer el que vullguen des d'aleshores.
      Per això este estiu,al secretari del alcalde se li escapa un Watshapp al grup dels polítics coaligats on davant un acte que sempre havien fet junts,va proposar un esclaridor "cada ú pa ell", i després les paelles i ja un no parar.
      I tot açò que li reporta al alcalde per tindru en compte des de fa un any pendent?
      La primera, conservar l'alcaldia.
      La segona poder presentar-se a diputat a València. Des del C/En Llop li ho demanaven ineludiblement per poder presentar-lo. No només existeix Blanqueries.
      Dos bones raons que no eren "moco de pavo".
      Per descomptat que el Bloc local i el jove llobató fan honor al nom del carrer de la seua seu. Ves amb compte Enric si et posen de pastor i et penses que són borreguets.

      Eliminar
    2. Molt be Karl. Es nota que tens bona informació i els coneixes be. Els comentaris més encertats els teus. Enhorabona!

      Eliminar
    3. Pues clar,en política quasi ningú es innocent ni casa sense gos. Victor i Carme han fet tres anys de clinex igual que Karina,mentres han estat útils a la causa.Tenen l'habilitat de forrar-se amb la pell de corder i no t'enteres fins que et peguen la patada al cul.Amb els votants,com que ja fa tant que no els fem falta,alguns ja feia temps que els teníem calats.Però la propaganda seguirà,lo unic que no sabem és si els esforços es dirigiran tots cap l'alcaldia o també cap les Corts.

      Eliminar