sábado, 13 de diciembre de 2014

El Quadern informa : JORDI JUAN ACUSSA A PP I PSOE DE COALICIÓ ENCOBERTA

Hem rebut esta nota i com nosaltres som neutrals açí la teniu,i si algú/alguns ens volen fer arrivar quelcom més, açí estem com sempre per a publicar-la amb objectivitat.


El teatre muntat pel PPSOE demostra la coalició encoberta entre el PP i PSOE

Confirma l’oposició que feien els socialistes estant en el govern.
L’alcalde, Jordi Juan, considera que l’acte organitzat hui per l’oposició a la porta del Saló de Plens “ha estat un teatre on s’evidencia la unió del PP i PSOE. De nou es confirma que el POSE feia l’oposició des del govern, perquè es troben més còmodes fent accions conjuntes amb el PP i la transfuga Vercher contra el govern que treballant amb Compromís per l’interés general de Tavernes“.
Per a Jordi Juan, l’acte de hui culmina el que es ve gestant des de fa sis mesos: “el PPSOE està unit. Ho havien estat escenificant en la premsa i hui ho han fet en una acció conjunta contra l’alcaldia. Hem vist un teatre, perquè era públic i notori que el plenari no s’anava a convocar fins que no es tinguera clara la legalitat de la qüestió de confiança“.
També ha manifestat que “Ni he redactat ni he firmat cap decret d’alcaldia convocant el plenari. A més, els regidors de l’oposició saben que cap funcionari els ha notificat la convocatòria. També cal informar que diversos regidors de l’oposició van parlar divendres amb els funcionaris i estos els van advertir que el plenari no anava a convocar-se“.
L’alcalde ha volgut recordar que el secretari general tampoc havia acudit i este funcionari és qui actua com a notari i fedatari públic alçant les actes, cosa evident perquè no estava convocat el plenari.
L’alcalde de Tavernes ha indicat que “els regidors de l’oposició han de ser coherents en les seues paraules. Si tant paregudes són les esmenes presentades pel PP i PSOE; si estan d’acord en dir que sóc un dictador i no m’entenc amb ningú, ara cal que demostren que ells si que són capaços d’entendre’s i que, per tant, pacten i firmen una moció de censura. Perquè contràriament, el que està fent el PPSOE és ni fer ni deixar fer“.
Jordi Juan ha reconegut que va mostrar en el passat plenari la intenció política de convocar un plenari vinculat a una qüestió de confiança als pressupostos perquè la situació política així ho requeria: els dos grups politics i la regidora no adscrita havien rebutjats els pressupostos i l’alcalde pensava que s’havia de sotmetre a una qüestió de confiança . Tanmateix, l’alcalde de Tavernes ha afirmat que “en la gestió de l’Ajuntament, sempre he posat per davant la responsabilitat front als criteris d’oportunitat política. Compromís creu que un document tan important com són els pressupostos no es poden posar en perill per una qüestió de possible il·legalitat“.
L’alcalde indicava també que “és mes beneficiós per a Tavernes reconéixer que ens vàrem equivocar en el ple invocant una possible qüestió de confiança, que no ara tirar endavant i posar en perill les arques municipals“.

51 comentarios:

  1. Esta nota l'ha escrit La Cotorra.

    ResponderEliminar
  2. No ens varen equivocar Jordi. La teua soberbia t'impedix vore que eres tu qui es va equivocar. Tu eres el problema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues tu i els teus podeu ja presentar una moció de censura. A què espereu? No s'equivoca? Presenteu moció de censura.

      Eliminar
  3. La convocatoria feta per l'alcalde en el pleno te els mateixos efectes que una notificació escrita. Que li ho pregunten al secretari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No digues tonteríes que la llei es ben clara, s'ha de citar als concejals en sa casa amb un ordre del dia i els esborranys de les actes o acte que es tinguen que aprovar en eixe pleno : Que ensenyen la convocatoria.

      Eliminar
    2. Val,la llei diu,però si es clava la pota davant del plenari l'havera honrat d'avisar-los a tots,i després si vol dirlos de PPSOE o traidors.

      Eliminar
    3. Això on està? Em podries dir Llei, article, punt... perquè jo no ho trobe en "el Real Decreto 2568/1986, de 28 de noviembre, por el que se aprueba el Reglamento de Organización, Funcionamiento..." artícles 77 i següents.

      Amb una trola ens has tombat de cul.

      Eliminar
    4. Clavar la pota???? Males ganes de teatre teniu tota la casta!!! Tots juntets quedant per telèfon, per favor!!! Ridícul i vergonyós!!

      Eliminar
    5. Si tot lo que diuen en el plenari heu feren millor aniria la cosa. Monolo Vidal està cansat de dir que treballarà pel poble. Tu això heu has vist? Per Benifairo i per Barx si que ha treballat negociant-los els camps de futbol.

      Eliminar
    6. Ser Casta és no cumplir el programa electoral amb el qual ú és elegit i voler estar sols pel jornalot. Efectivament, hem descrit a Jordi Juan de Compromís.

      Eliminar
    7. Jo pensava que eixe era Víctor Borras. Jordi Juan de Compromis té el seu treball, altres no poden dir igual.

      Eliminar
    8. Et referixes a la plaça que ja no té? Segur que pot tornar a la universitat?

      Eliminar
  4. Encara estic esperant a vore com Jordi reconeix que es va equivocar invocant una questio de confiança per a hui.
    1º per no dir que no la podia formalitzar per questions legals.
    2º si va citar a la resta dels regidors al plenari ell personalment costava mol poc fer 2 cridaes idonar alguna explicacio a la resta de partits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No podia avisarlos perque no es parlen,i això li deu semblar més important que el bon funcionament de l'ajuntament. Lo del consens final que va dir al plenari també deuran esperar a rebre'l per escrit a casa.

      Eliminar
    2. Gastat algun euret comprant els diaris o llegint els digitals, que ahir es va dir i ben dit que no es podia formalitzar per qüestions legals.
      No s'ha citat a cap regidor. Les citacions son per escrit i "acuse de recibo". Mostreu la convocattoria.

      Eliminar
    3. Mostra tu on l'alcalde ha escrit que el que va dir no ho podia dur a terme. Si va quedar amb gent en lloc i hora queda molt mal no avisar-los. I si el formalismes s'ha de fer per escrit el Sr alcalde personalment hauria d'haver avisat per escrit els interessats. Perque per telèfon,el dels socialistes ja els haurà esborrat.
      Mostra tú eixe escrit des diguent-se.

      Eliminar
    4. Harry sempre dient tonteries, per a dedicar-te a la politica local activa, saps ben poc. A vore quan dius algo de trellat.

      Eliminar
    5. Pues heu diu ben claret en el final d'eixe comunicat.

      Eliminar
    6. O siga, que oficialment Jordi Va desconvocar per prensa. Impresentable, convocar a viva veu i desconvocar per prensa. Xiquet, ves-te`n a a casa i ja esta bé de xiquillades. L'Ajuntament és una cosa seria no el pati d'un col.legi.

      Eliminar
    7. Ja tenim aci al manipulador de turno que o bé no s'entera o bé es pensa que enganyarà algú amb les seues manipulacions. Mira que sou de por els peperots!!

      Eliminar
    8. Manipulación??? És el que heu dit els bloquerets, que si volien enterar-se que compraren el diari.

      Eliminar
  5. http://tavernesopina.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menut planfet sense informació del poble, ni debat ni res de res. No ni ha opinio i tot es propaganda del PSOE. Tindrien que posar-li un nom millor i no enganyar a la gent.
      Enrique estos no s'ensenyen: Explica--los com tenen que fer un bloc que siga imparcial i de tots.

      Eliminar
  6. En sa casa? No digues tonteries.

    ResponderEliminar
  7. Que mal vos senta als PpSOE que vos facen igual. Però si aneu fent-se fotos junts i feu la mateixa oposició, no sé que esperàveu. Abans era una possibilitat, amb el ridícul de hui és una realitat ben gràfica. Sou ridículs

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fins que apleguen a lo del Nyau i Miquel,a mi plim.

      Eliminar
    2. Mira si son ridiculs que van hui al plenari quan tenen publicat en el seu blog l'article del levante on es pot llegir en lletres grans del titular que l'alcalde convocarà el pleno el dilluns.

      Es convoque o no el dilluns, sabien que no era per hui dissabte o es que no llegiu ni lo que publiqueu?

      Eliminar
    3. A tu fins aplegar a lo del Nyau i Miquel plim? A que no el fa plim llevar-li l'alcaldia a EU i donar-li-la a l'estudiante Escrihuela, pactant amb PP i UV?? A que això ja no plim?

      Eliminar
  8. Ladreu PPSOE s'ha vist qui sou i com sou. La feina ara és vostra...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La faena es de Jordi. A vorem que fa ara si guanya Moya pa anar a Valencia.

      Eliminar
    2. Pau i tranquil·litat. Al seu treball en la Universitat. I deixar d'aguantar tanta gent del PPSOE.

      Eliminar
    3. Miquel Angel Moyà s'està fregant les mans. Justament quan es coneix l'opció de Jordi per a ser diputat, va i li rebenta una bomba en les mans. Jordi Juan s'ha autoinmolat!

      Eliminar
    4. Tu creus? no ens faces risa.
      Un que no s'entera que a la comarca hi ha quatre candidats. Parlar per parlar. I damunt no sap ni el nom.
      El falla el subconscient. Eixe Miquel Angel que tu dius no serà un altre?l

      Eliminar
    5. Anònim de les 9:40, eixe Moyà que tu diu és el porter de l'atletico de Madrid. L'altre és Josep Miquel Moya. Però el que és segur és que els dos estaràn fregant-se les mans, un per no quedar-se gelat baix dels pals i l''altre perquè és veu més diputat autonòmic que Jordi Juan.

      Eliminar
  9. Altra vegada manipulant l'opinió pública. Que tots estiguen de l'altra banda ho ha propiciat la falta de consens del Sr. Alcalde. Quan ha hagut de negociar algo amb els socis no ha sabut fer-ho,imposant la seua. Va començar amb l'alcaldia i va repartir les mateixes regidories que ara ha llevat,sense cedir en res. Que el PP siga opossició no té res a vore amb que ho siga el PSOE. Els primers ho van triar,els segons s'ho han trobat gràcies a Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu no tens ni p.i de lo que parles ni saps res del sistema en triar les regidories a principi de legislatura. Les regidories del PSOE les van triar ells, les que van voler. No li les va donar ningú, se les van prendre perquè van ser els primers en triar. I damunt en condicions: que o eixes o no hi havia pacte. I segon va triar la trànsfuga també dient que nomes acceptaria serveis socials i participacio ciutadana. I el Bloc va agafar el que li van deixar.
      Si no tens idea de com es va negociar no parles.
      I s'ho han trobat gracies a ells. Compromís no es va abstindre en els pressupostos.
      Molt mal aconsellats.

      Eliminar
    2. Jo pense al reves. Els personalismes de Karina Vercher, primer, que mai va considerar a Jordi Juan ni ara tampoc l'alcalde. Ella volia ser alcalde i es pensava que anava a arrassar en les eleccions i no va acceptar mai el seu fracas electoral d'1 regidor.
      La mateix nit electoral es va vore ben clar.
      I el mateix li passa al PSOE, que no ha digerit això de tindre que donar l'alcaldia a un partit segundon, segons els seus plantejaments. El PSOE i especialment la gent que no esta de regidors però que mana no ha tingut mai un mínim respecte a l'alcaldia de Compromís, i això s'ha trasmés als sues regidors. I després el personalisme de Victor Borras, que ha seguit al peu de la lletra tot el que li ha dit, i no ha esperat ni tan sols el temps de campanya per marcar distancies.

      Després de les europees, en el PSOE valler la consigna es clara: a per Jordi Juan. Això no ho dic jo, ho han dit ells en cercles més "intims", però estem en un poble i sempre corre tot. Enrique també te constancia d'això.
      I a la mínima, Festes del Poble, li demanen la dimissió. Ahi era ja motiu per haver-los fet fora, i mes quan ells no se'n van.
      Enrique ho va explicar molt bé i molt clar. Massa clar. Per això no es traguen a Enrique i este blog: si tu demanes la dimissió de l'alcalde no pots estar en el seu equip. És així, Enrique?
      Mira lo que han tardat en fer pinya amb el PP i la disimulada d'Espanya 2000, que esta es pitjor: tres dies. Tres dies i s'han agafat de la mà. I tots a una.
      Ni tan sols han esperat a un ple més, a que haja passat el calentó de tots, a vore com es mouen les fitxes cara a un possible pressupost. En tres dies, s'han marcat i s'han llevat la careta que tenien des de les europees. Hi ha bon tema per escriure en els blogs.

      Eliminar
    3. Pa hipocresía la del Bloc.
      1. Acceptar l'alcaldia baix pressumptes amenaçes a una concejal pera que votara a Jordi Juan.
      2. Mateixa estrategia que amb Carina Vercher, Victor Borràs és un malfeiner i no ha fet els pressupostos.

      Teniu un problema greu d'ètica. I el més greu és que sou un partit local amb gran nombre de professors i mestres d'escola. Esperem que a les aules no ensenyeu estos "sabers"!

      Eliminar
  10. Xè Jordi, perquè no te'n vas cap a casa? Has incomplit el programa electoral pel qual et presentaves a l'alcaldia i t'has barallat amb tots amb els que et van donar el vot el día de la teua investidura. Què et queda? El sou, no? Per a incomplir que no eres un Jornaler de la política.
    #Jordidimissió

    ResponderEliminar
  11. PP i PSOE sou lo mateix LA CASTA pura i dura i penseu que el poble no oblida, es recorda el pacte PSOE,AP,UV per tirar a EDUARDO BONONAD sols per figurar, es repeteix la mateixa pelicula i tambe tornara el poble a castigarvos ales properes eleccions perque PP i PSOE ¿Quina deferencia aniá? sou la mateix LA CASTA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, podries explicar quin paper juga amb tot això Carmen Canet? Una dona que pensem ha demostrat un altre caràcter i que no li fa falta per al seua treball i situació personal que fa ahi donant recolzament a la gent que l'ha ningunejat, que l'ha apartat, que li ha fet passar per situacions com deixar-la de banda i no deixar-la que s'allibere quan havia de ser la regidora alliberada, primer li imposaren a Pilar Altur i després a Victor Borrás. El PSPV no li ha respectat res del que la va fer anar de cap de llista.
      I damunt, sent indepent com va dir en campanya.

      Eliminar
    2. Quan de temps fa que penses això, anònim de les 7:48? Si el bloc vàreu donar suport a Eugenio del PP. Ara que veniu amb eixes històries. Tanta alta tensió i el vostre xiquet vol una subestació al polígon del golf, amb les seues respectives linies d'alta tensió! Lamentable!!

      Eliminar
    3. Anònim de les 7:48. Tant vos te agarrat Eduardet pels.... que vos fa escriure eixes bovades???

      Eliminar
  12. #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió
    #JordiDimissió

    ResponderEliminar
  13. Si Carmen no està no es farà verbena a cap d'any a la platja.

    ResponderEliminar
  14. Si ara Jordi es dedica a ferse autocampanya d'autopromció tindrà que renunciar al jornal de l'ajuntament. No fer-ho sería demostrar que és un profitos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ell és un Jornaler de la política. Ho ha demostrat. Ha quedat clar que el tripartit ha fracassat i ell com a director d'orquestra és ewl màxim responsable. Els únics regidors que continuen mantenint sou son els 5 concejals i jornalers de la política de Bloc Compromís.

      #EstosdelBlocestànpelJornal

      Eliminar
    2. Pobre Victor Borrás que es queda sense sou.
      Senyors socialistes, no travesseu les ratlles que no s'han de travessar, que al final les ratlles vos passaran factura.

      Eliminar
    3. La ratlka l'ha travessat el xiquet, que ha calculat mal la moció de confiança i s'ha desfet dels 3 del PSOE per intentar dur endavant uns pressuposts no consensuats. La jugada no era tan mestra Enrique. El xiquet l'ha cagada i ben cagada. Morera no sigues dur amb ell.

      Eliminar
  15. Continua continua travessant ratlles, Assessora Pro Psoe, quan de mal estas fent. Tu a soletes el carregaràs el partit.

    ResponderEliminar
  16. Nota del editor : Quina part de que he tallat el debat no s'ha entés ? Sols esteu dedicant-se al menyspreu sense rés de nou i ja està be. Demà més debat doncs parlarem de com es convoca un pleno i segur que tindreu cosses que dir.

    ResponderEliminar