sábado, 27 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, la guerra continua

Entre els nostres polítics locals que no, no s'han embuit del espítir nadalenc i huí tornen a la guerra de declaracions i trobem en el Las Provincias que Víctor Borràs  acussa al Alcalde d' anar-sen de vacacions oblidant-se dels necessitats i tot pel tema de les vivendes socials que s'han d'entregar a 4 families necessitades locals, vivendes rehabilitades recordem amb fons muncipals  en vers d' autonòmics com correspondríacontestant àmpliament La Cotorra que al mateix temps aprofita per a pegar-li "una maneta" a Borràs. 
A més trobem en dit diari l'acord entre Aceplat i el nou Regidor de Turisme senyor Llácer per a desestacionalitzar la platja, i la nova iluminació en el carrer Doctor Fléming. 

En el Levante pel seu costat llegim el tema de la promoció dels comerços locals pel qual per un dia el podràs sentir com una o un Pretty Woman/Men.   

Afegir sobre el tema de la guerra de declaracions que pensem ja cansa i no està beneficiant a qui pensa que si ho està fent, tot el contrari ; sobre l'acord entre Aceplat i Llácer que ja hi ha en marxa algo per a reis com diu el periòdic i que la idea es la que allí es plasma, reis en l'escoleta i alguna activitat al voltant però falta concretar detalls i quant els tingam inforarem al detall ; sobre la promoció dels comerços locals del poble donar-los la enhorabona perquè no paren de fer activitats molt possitives, d'ací una estoneta patinatje en el pavelló multiussos, allí estarem ; i sobre l' iluminació que es un tema que ja va eixir fa un temps i ens extranya per tant que es torne a reincidir en ell : Seràn les eleccions ? Que mal pensants que som ...   


NOTA : TENIU ALTRE ARTÍCUL EN "ENTRADES ANTIGUES"

16 comentarios:

  1. Reis a l'escoleta?? No hi ha altre lloc més amagat?

    ResponderEliminar
  2. Estar l'akcalde de vacances i la gent sense llar on passar els nadals no és just.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que l'alcalde per ser alcalde no te dret a vacances?

      Eliminar
  3. No hi ha rés amagat si es fa la publicitat adequada, en l'escoleta no depenem del oratge doncs en la platja fa molt de vent com be sabràs, hi ha espai cobert i descobert per a fer de tot , el descobert inclús té resguardament , es pot aparcar si es va en vehícul ... vols més raons ?

    ResponderEliminar
  4. Borràs sap molt del que s'ha fet a l'Ajuntament i poc a poc va soltant punxetes que fan molt de mal al seu exsoci

    ResponderEliminar
  5. Ni que tu gastes diners en internet en el mòbil que segurament el pagara papa i que podries dedicar a la gent sense llar.
    L'alcalde supose que, com passa amb qualsevol treballador de l'Ajuntament té uns dies de vacances per Nadal com tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'alcalde que se'n vaja de vacances però la faena que se la deixe feta

      Eliminar
  6. Ja ja ja quin acudit mes bó, Enrique. Las Provincias traguent-li dos vegades la mateixa noticia positiva a este govern, no t'ho creus ni tu. Ho va traure Levante i Las Provincias ho tindrien per un caixo oblidat i com ara no hi ha massa coses ho han publicat.

    Haveren també pogut publicar allò que diu la web municipal, perque Las Provincias ho sabia ahir i va donar com excusa que era massa tard per rectificar. Eren poc mes de les 8. Segur que si passa un terratremol si que hagueren modificat l'edició, pero era millora dir tot el que diu Borràs, tirar per terra a l'alcalde i Compromís, encara que ja estava publicat en la web de l'Ajuntament. Per cert, la informació que dona La Cotorra està en la web municipal com ells diuen.

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I com li canta les veritats i han tret les vergonyes del PP, li tenen tanta rabia al blog, a l'alcalde i a qualsevol que estiga prop. La rabia i el rencor son males conselleres

      Eliminar
    2. Mes vergonyes te l'alcalde: govern trencat, sense pressupost, amb enxufismes, 3 anys sense fer res, pujant la contribucio i molt mes

      Eliminar
    3. Eres un mentiros. Lo unic que sabeu fer es dir mentires i difamar falsetats. Vergonyes aixo? No home! A mi em cauria la cara de vergonya ser del partit corrupte. Dotze anys de amiguismes, deutes, factures per pagar, palmeretes de milions de euros, seguritat privada, carrils bici a la basura i lo que ja sabem tots! Vols q seguisca? Lliçons de moralitat no per favor.

      Eliminar
  8. Borràs, comentarista de les 12:15, està fent el ridicul. El PP fregant-se les mans i els vots del PSOE fugint, no crec cap al PP, sino més bé a Compromís i a Estruch.

    Eixes punxes només es fan mal a ells mateixos, als socio listos, o es que el creus que la gent es tonta?
    Ara d'aci unes setmanes o un mes, quan vinga la resolució de la Generalitat, el blog afí segur que publicarà el document oficial on es vora qui adjudica: la Generalitat ¿Com creus que quedarà Borràs o el PSOE? Farà el ridicul.

    ResponderEliminar
  9. Enrique tu dius que la Cotorra contesta a Victor però no dius lo que contesta, pero si que dius que " Víctor Borràs acussa al Alcalde d' anar-sen de vacacions oblidant-se dels necessitats", i això jo pense que no es tractar als dos amb igualtat.
    Podries haver dit que la Cotorra li contesta a Borràs que l'adjudicació no te res que vore amb l'alcalde i que l'Ajuntament ha complit com pertocava i es la Generalitat qui ha fallat.
    Que menos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Reflexem en titolar el que diu la premsa regional i no reproduim altres blogs, es sols això.

      Eliminar
    2. La Cotorra tampoc diu el que diuen ni com ho diuen els demés. És que ells són més guapos.

      Eliminar