jueves, 11 de diciembre de 2014

Editorial : TORNEM A PREGUNTAR : ES MORAL ?

I es que com vos informarem ahir i degut al que ha fet Jordi Juan al pressentar una questió de confiança que li permetrà tal i com vos explicarem també ahir, en un mes i tres dies tindre aprovats els pressupostos que ahir li rebutjaren, cal preguntar-se :

Ningú dubta de la legalitat, la llei es clara i ho permet i beneix, encara ens puga pareixer més bé o més mal i s'aprovà per a que els ajuntaments compten amb pressupostos davant una opossició que ni els aprova ni es capaç de pressentar una alternativa conjunta, com es este el nostre cas.

Ara bé, aixo permet en el nostre cas que 5 dels 17 regidors impossen uns pressupostos als restants 12, i ahí si que pensem caben consideracions. 

I entre elles i la principal si es moral que una minoría minoritaríssima, menys d'una tercera part en
el nostre cas, puga impossar a una gran majoría, 12 de 17 també en el nostre cas, la seua voluntat.

O també que aquells que legalment representen a un poc més del 25% del electors que vullgueren votar en les locals, discutíblement podríem parlar pel seu caire especial del 36% si ens bassem en les europèes, puguen impossar els eu criteri a la resta majoritaria. 

Però bé, es el que hi ha, vosaltres direu.  

12 comentarios:

  1. Ara,a estes altures,creguem que als polítics els preocupa la moral o l'ètica? Doncs igual que la metafísica o la mecànicoquantica.
    En un poble on ja han fet totes les coalicions possibles i ninguna ha repetit? Han demostrat tots ser casta i només mirar per ells.

    ResponderEliminar
  2. PSOE i PP tindrien que juntarse per fer els pressupostos que Tavernes necesita i donar estabilitat en l'ajuntament fins les eleccions de maig.

    ResponderEliminar
  3. EL FIN JUSTIFICA LOS MEDIOS11 de diciembre de 2014, 6:46

    Enrique el fin no justifica los medios. I en democracia encara menos. Podrà ser tot el legal que vullgues pero no es just ni moral ni ètic. Tenim un alcalde que es un dictador i als fets em remetix. Sols jugades jurídiques, i els socis a la basura. Ho tenia molt ben estudiat, tot medit. Pero, es això democràtic? Volem un alcalde que base les seues actuacions en jugades de estratègia jurídica o que governe per al poble? eixa es la vertadera pregunta. En política val tot?
    Els votants de Compromis estaran contents, el seu ídol ha guanyat amb jugades jurídiques. Sols dir una cosa mes, tots els de Compromís no estan aixi de contents ahir vaig estar parlant en dos votants de compromis i comentaven que no els pareixia be el que havia fet Jordi. Sols dos? si vertaderament son sols dos la politica local esta totalment cremà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La moral Enrique es algo que en política se conoce por desgracia más bien poco y así nos va, con el extremismo creciendo por hartazgo de la gente.

      Eliminar
    2. Para Jordi si que se aplica lo del fin que justifica los medios. Quiere que se haga lo que el quiere y para ello utiliza todos los medios a su alcance. Si no son medios muy democráticos no le importa, si sirven a sus intereses le valen. La ética, la moral, la justicia y demás atributos de buen gobernante no le importan. Este es el alcalde que tenemos. Y Perfecto? qué dice Perfecto Benavent? ayer en el plenario hacía cara de no estar cómodo con la situación, el semblante serio, la cabeza en muchos momentos agachada. Piensa igual que Jordi? La impresión que daba ayer en el pleno no era esa, o al menos eso me pareció a mí.
      Que vergüenza de gobierno. Cuando les oiga hablar de democracia, de justicia y cosas semejantes les recordaré las "jugadas jurídicas".

      Eliminar
  4. Mai potser moral que 5 regidors governen sobre 17 i mes si han tingut 2 trencaments de pactes de govern

    ResponderEliminar
  5. PP i PSOE deuen pactar pel be del poble i deixar-se de partidismes.
    Compromís no pot continuar governant amb els vots d'una minoria

    ResponderEliminar
  6. Deixeu governar a Jordi i no tingau pressa de manar PP i PSOE que pronte seran les eleccion i el poble que trie ,no podeu negar que sou LA CASTA

    ResponderEliminar
  7. I si el pp canvia uns quants regidors? Hi haurien prou per firmar altra moció i fer fora al totalitari de Jordi Juan

    ResponderEliminar
  8. No podeu tragar que un alcalde amb 5 regidors vos haja demostrat que no cal majoria absoluta per governar un poble i arreglar tot el que vau desfer. El vostre problema es que sempre s'haveu pensat que farieu amb 8 regidors tot lo que voldrieu i això no ha passat. No soporteu que vos haja posat firmes i que l'Ajuntament haja deixat de ser el vostre cortijo per estar oberts a tots els veïns.

    Per que no aneu al jutjat si actua fora del legal? Ah no que ahi no em guanyem ni una. El xicot s'ha aprés ben be la llei i sap com usar-la. Ja n'hem perdut prou de batalles.

    Fer el que diu la llei i demostrar-ho ara es diu totalitarisme. Mira els del PP primer que reu havieu d'aprendre la llei i no farieu el ridicul presentant esmenes que no es poden votar per no ser legals o presentant mocions de censura il·legals o convocant plenaris extraordinaris en agost i quan l'alcalde no estava i damunt ser il·legals també.

    Si el totalitarisme de Jordi Juan es fer cumplir la llei i posar ordre en este poble i deixar que la colla d'ineptes politics del PP que tenim no continue desfent Tavernes, benvingut siga el totalitarisme. Res a vore amb el totalitarisme de Rajoy, Aznar o el vostre pare Franco.

    ResponderEliminar
  9. Si, el totalitarisme de jordi juan ha conseguit tambe moltes sentencies en contra. I que han costat uns diners al poble. Poques coses ha fet be!
    De tota manera no ens te que sorpendre res. Ha sigut la seua tonica de funcionar des del primer dia.
    Democracia en minoria!

    ResponderEliminar
  10. El totalitarisme de jordi juan.... I que han costat diners al poble....
    Això jo ho llegit en algunes notes de prensa.
    En contra seua, anònima (ja, ja ja) de les 21:47 si que se hem llegit com es publicaven unes quantes.

    ResponderEliminar