martes, 23 de diciembre de 2014

Editorial : PIMPINELA

Es com titolabem setmana passada una imatge de Borràs i Jordi Juan, la que huí també acompanyem, que ilustrava un article on parlavem de la antepenúltima gresca entre els dos, esta vegada a càrrec del pagament de la cavalcada de reis a les falles.

I diguem l'antepenúltima perquè pot ser que a les hores en que esteu llegint esta editorial en vaja aparegut altra o altres, no es gens descartable.

I no ho es perquè vegem una política de "terra quemada" com ens comentava fa uns dies un amic i lector, que no sabem quant i on acabarà, no descartem que en alguna d'aquelles i com en Gandia, en els tribunals com a algún dels dos se'ls calfe masssa la boqueta un dia d'estos i tire de llengua més del que pertoca.

I diem també que per a nosaltres ja ressulta desagradable tot este tema, pensem que ja està bé i els diem també  que menys parlar i més intentar que Tavernes tinga uns pressuspostos reals i efectius, el qual a cada dia que passa i declaració darrere declaració ho vegem més difícil.

I es que l'experiència professional ens diu que no hi ha pitjor odi que el que es professen dos que han segut bons amics i es barallen (estos ho eren, recordeu que es dia que dinaven junts i tot quant abdòs treballaven en el cap i casal), entre dos germans enfrontats per exemple per una herència, inclús entre pares i fills.

Però en este cas ells que es barallen el que vullguen, però el problema es que afecta als demés, al bé comú, això afecta al poble de Tavernes i de debò, amb molta crispació de nou entre ciudatans, i com es denuncià fa uns dies per una força política local, li segirà afectant si anem a bot de matoll com s'anirà sense pressupostos, amb uns prorrogats modificats per a adapatar-los a la realitat, pleno darrere pleno a basse de modificacions de crèdit. 

Qué opineu ? 

24 comentarios:

  1. Si u parla molt dels altres es per que te poc que parlar de lo seu. Feu-seu mirar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs aci s.està parlant i de debò com saps i per a nosaltres massa, i altres l.únic que fem es constatar-ho. El que no deguem mai es matar al missatger perquè amagar la realitat no la solventa .

      Eliminar
  2. Opinem que esta vegada ha estat el Sr. Alcalde el que ha obert la caixa dels trons. Que si ara l'Ajuntament paga a les falles i l'anterior regidora no ho havia fet. Ara li contesten que l'alcalde era qui tenia el contracte en un caixó oblidat...
    Ni de socis s'ho havien de callar i permetre tot ni ara airejar lo que ens interesa i lo que no.
    Patètic per les dos parts i gens útil a la gestió local.
    I el partit de l'alcalde on parlen de tarannà,de formes i modals tornant a entrar al joc del menyspreu i repartint culpes. Molt pobra política.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hauries d'enterar-te millor abans de parlar i llocs i blogs hi ha on s'ha explicat i ben explicat tot l'afer. Però millor no saber res i aixina critique lo que vullc i com vullc.

      Això porta tres dies publicat i ningu, ni uns ni altres, ho han desmentit ni han dit siga fals. Mes be al contrari, els meus amics fallers, i entre ells un president, diuen que es tota la veritat.

      http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/12/lestat-de-la-questio-conveni-i-pagament.html

      Eliminar
    2. Igual de veritat és que la Cotorra ha publicat (i comentat) el que ha publicat sobre el tema,que Victor ha dit el que ha dit. I que no desmentísquen una versió no vol dir que els donen la raó. El Bloc i la Cotorra ja han clavat unes quantes vegades la pota.
      Sobre les declaracions dels teus amics fallers,doncs recomanar-te que digues noms i falles,així com identificar-te per aleshores aclarir una mica les intencions,perque als blogs quasi mai ningú diu res debades.
      Això és com el comentari de la Cotorra on un amic anònim del Sr. Alcalde parla de les Bondats del personatge. I així el publiquen,clar,altres amics menys benèvolents ni es molesten a publicar-los. Eixa és la credibilitat de la Cotorra.
      A partir d'ara voràs com cap regidoria farà res mal,o serà per culpa de la herència deixada.

      Eliminar
    3. Per cert,tú tampoc has desmentit lo del conveni oblidat a un calaix de JJ...
      Donde las dan...

      Eliminar
    4. I tu com saps que hi ha comentaris d'altres amics de Jordi Juan que no s'han publicat? Xe tu, ara el dediquesa a comentar com anònim en La Cotorra? Que baix has caigut. Ja ni firmar en pseudonim.


      Eliminar
    5. De caure baix res, uno que està informat del que passa a tots llocs.
      I que un anònim vullga donar lliçons d'anonimat a un pseudònim... para el carro! Que encara n'hi han categories.

      Eliminar
    6. No tens ni idea i d'informat res. El que lliges. No te les dones. Que ho demostres dia si i dia també que ben poca idea tens del que dius el 99% de les vegades. Nomes especular.
      Una mica sobrat si que vas sempre,bons modals,però mal soci de comentaris.
      .

      Eliminar
    7. Que jo no informe,sols opine,i dic el que veig,escolte o el que em passa.
      No com altres que no aporten més que desqualificacions.
      Però com diu enrique,no importa el missatger sino el missatge.
      No us preocupeu tant que no hi ha encara tants votants a la xarxa i comentaristes molt menys, i dels que estan,la majoria pel que demostren ja ben alliçonats.

      Eliminar
  3. Em sembla de ben poc trellat això de que la cosa pot acabar en els tribunals. ¿i perque no amb les paus i donar-se les mans? No, això no que no m'interessa.
    Hi ha gent que confon els seus desitjos, per vore si del bac i dels demèrits dels demés, medra en política d'aci sis mesos sense haver fet res ni haver proposat mai res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no cregues que es tant destrellatat perquè el tò va en aument, s.està passant de la crítica política a la desqualificació personal , la llengua no té òs diuen i en alguna de aquelles i si no el rebaixen, el que ens arriva en privat que es molt fort i que ens callem pot arrivar en un moment de calfament a dir.ho en públic o a qui sí ho faça públic i arrivar a més que a les simples declaracions com ha passat recenment en Gandia.
      Vos assegurem que el que sentim diuen uns d.altres en privat es greu, molt greu, delictes incluits.
      I lo de medrar que medre qui ho necessite, alguns portem massa anys demostrant dia a dia en la nosotra faena i actitut personal qui som i per això mateix estem ací donant la cara i no com fan altres ...

      Eliminar
    2. P.D. I ójala els vegam donant-se les mans, però de cor i abans de les eleccions, després donarà que pensar, no creus ? .

      Eliminar
    3. Si tots s'emmerden o se la guarden per a quant en poden traure profit, és perque sempre hi ha algo, i quan hi ha algo obscur no em donen llàstima mai cap de les parts.
      Per mi,sumant això als bons modals cap la càmara i els greus insults en privat que diu Enrique, més que es donen les mans, crec que molts prefeririem que ens digueren adeu.
      I no parle de cap partit,quí siga que s'entenga, i encara que no s'entenguen eixiran ací a tornar a matar al missatger. No en saben altra.

      Eliminar
  4. Que el primer que canses eres tu en estés noticies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs veste'n a altre lloc, si t.aburrim per a que entres ? Nosaltres l.únic que fem es reflexar la realitat i per molt que vullgau tapar.la perquè sabeu comença a perjudicar.vos a tots no deixa d.estar ahí : No mateu al missstger que ell no té la culpa ni s.inventa rés .

      Eliminar
  5. Dices que resulta desagradable hablar tanto de este tema y que tendrian que hacer unos presupuestos y tal. Pero el problema es que tenemos a estos politicos. A Jordi y hasta hace poco a Borrás. A ver qué hace ahora Jordi, él que se cree todopoderoso y se cree que él solo con sus 4 concejales puede con todo. Ese es el problema, estas personas que tenemos al frente del ayuntamiento. Ahora por cuestiones personales y electoralistas estan enfrentados, se dicen cosas cada vez mas subidas de tono. Ese no es el ambiente propicio para el entendimiento ni para gestionar los temas de Tavernes. Si cuando formaban parte del mismo gobierno no se entendían y han acabado con el gobierno roto, cómo podemos esperar ahora que se entiendan. Mal está la cosa. Como bien dices todo esto está afectando a Tavernes. Cómo dicen hoy en el Diari, los ciudadanos tienen que pagar la cama de todo este follón. Triste, muy triste. Y por si faltara alago el Festivern en marcha, ya no aparca nadie en la zona del bar Angel.

    ResponderEliminar
  6. Después de eleccions,pelillos a la mar
    Tornaran a pactar si fa falta i la prova la tenim en que ningu dels dos eu descarta
    El mateix Borras diu que ja es vora despres de les eleccions
    Tot un paripé preelectoral

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que si a Borràs li donen l'alcaldia,pacta.
      Jo crec que si a Jordi no li donen l'alcaldia,no pacta. A jo ser que siga diputat i li,la bufe,el partit al poble que faça el que vullga.
      Jo crec que no pacten,l'ambient l'han enrarit molt uns i altres i lo més normal és que ací passara com en Simat amb les esquerres.

      Eliminar
    2. Els pactes vindran impossats desde Valencia,aon están predispostos a pactar per la Generalitat
      Tems al tems

      Eliminar
    3. Doncs que líders locals tenim amb més poca personalitat! Tant esperant les noves generacions per a açò?
      I,dic jo: que té a vore la Generalitat amb els pactes als Ajuntaments?

      Eliminar
  7. A vore, al que ja has escrit i t'he publicat tres vegades i eliminat altres tres , no pergues més el temsp , ja has tingut el teu minut de glòria altra vedada però ni un més, no el vaig a publicar rés més, que tinguen bons nadals. I tranquil que les urnes ja ficarana cadascú al seu lloc.

    ResponderEliminar
  8. Enrique, no entres al trapo que te calientas y es lo que quieren, sabes que es siempre el mismo o los mismos tratando de desviar el tema para que no se hable del fondo.

    ResponderEliminar
  9. No val la pena que contestes als anonims que volen ferte encendre la sang Enrique.

    ResponderEliminar